En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Çoğu yazılanı okuyamadım çünkü çektiğim acıya hep bir yenisi ekleniyor.
Psikolojik anlamda bitigim. Sağlıklı karar verecek durumda hiç değilim.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Evden çıkarken altınımı paramı hicbiseyimi alamadan çıkmıştım.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim

Size yapilan butun yorumlari okumadim. Benim yorumum da kizginlik iceriyordu. Kendi adima sizi kirmak, asagilamak, yermek vs icin yorum yapmadim. Sadece yazdığınız konuda kendinize o kadar cok kötülük etmistiniz ki,bir kadinin bunlari hak etmediğini düşünerek yazdim. Olayin büyüklüğünden asiri etkilendim, dun bütün gun yazdiklariniz gozumun onune geldi. Siz simdi burada oz annem sikayetci olma dedigi icin olmadim diyorsunuz ve bu anneyle zaten yillardir gorusmuyorsunuz hem de size hicbir faydasi da yok. Tek yapmanız gereken sikayetci olup o pisligin cezasini bulmasini saglamakti. Neyse, umarim her sey guzel olur sizin icin. Lutfen kopeginizi o hayvanin yaninda bırakmayın en azindan.

Siz dün açtıgınız konuda neyi nekadar anlatırsanız okuyanlar okadarını bilir yorum yapar.
Hayatınızın içinde degiliz ailenizin size destegini hiç bilemeyiz bunun için kimseyi kötü çirkin yapmaz

Ama şu bir gerçek
Hayat sizin hayatınız neyi nasıl yaşayacagınızı siz karar verebilirsiniz biz sadece yorum yaparız

Orada da neden şikayetçi olmadıgınızı anladıgımı söylemistim. Hak ediyorsunuz diyenlerin yorumları çok çirkindi ama onun dışında acımasız bir yorum göremedim. Aksine ben de dahil çoğu kadın yarın bir gün adınızı haberlerde görmekten korkmustu. Ailenizle yeni barıstıgınızı yazmıssın, konunuzu okuyup yorum yapıyor insanlar. Aileniz arkanızda mı degil mi bilemezler. Ben boşanacağınızı düşünmüyordum açıkçası O hasta adamın da iyilesmeye ikna olacagını düsünmüyordum Kendinize yeni bir hayat kuracak olmanıza sevindim Umarım her sey yolunda gider ve umarım o eve geri dönmezsiniz Ailesi arkasında olmayan üstüne bebeği, engelli çocuğu vb olan buna ragmen basaran cok kadın var Güclü durun

Bizler gibi derken benim annemin babamin yanimda oldugunumu saniyorsun bir sey olsa ...neyse Allah yardimcin olsun bizim tek derdimiz sen o cani herifle tekrar bir araya gelme

Evet haklısınız. Eşyalı ev tutuyorum bugün. Iş arıyorum bir yandan. Boşanma davasını açacağım çünkü ölümün soğukluğunu yaşadım bunu uzun yillar unutamam

Eski konunuzdan niye devam etmediniz? Size orda tonlarca yorum yapildi uc bes cevap yazip biraktiniz. Insanlar yorum yapiyor vakit ayirip, siz onlari kaale almiyorsunuz. Simdi yine konu acmissiniz, ne bekliyorsunuz amaciniz ne yani? Yillardir annemle gorusmuyorum diyorsunuz, nasil peki dayaktan sonra onunla iletisim kurdunuz? Ne hikmetse yillardir konusmadiginiz anneniz sikayetci olma dedi diye de sikayetci olmuyorsunuz? Siz cok tutarsizsiniz, konunuz tutarsiz kusura bakmayin.

Dünkü konunuzda yaptığınızı yazdığınız şeyler kızılmayacak gibi değildi kusura bakmayın. Ne diyebilirdik ki iyi ki şikayet etmedin veya aman kaynanandan çıkma mı?
Şöyle bi yanlış algı var yalnız sanıyorsunuz ki buradaki herkes size düşman veya hakaret etmek için fırsat kolluyor. Sizin şikayet etmemenizden bizim ne faydamız olabilir ki? Aksine buradaki herkes kendinize hak ettiğiniz değeri verin diye yorum yapıyor burada. Yerinizde olsam eğer aman boşanma evliliğini kurtar yazsaydı insanlar forumu kullanmayı bırakırdım.
Boşanacak olmanıza da sevindim. Kendinizi kurtarın o manyaktan. Umarım en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi.

Sevgiliyken ağır şiddet uygulamıştı diyorsun niye gidip evleniyorsun o zaman
Valla kendi düşen ağlamaz
Koca olsun diye koştur koştur evleniyorsunuz garip tiplerle
Adam göstermiş başta ne bok olduğunu
Sevgiliyken daha bırakıp kaçıcaktın
Sado mozo ilişki tarzı benlik değil

Annemle 1 bucuk iki haftadır konuşuyoruz. Hatta o kadar iyi konusuyorduk ki annem o caniye olay gününden bir gün once araba alması icin para yardımında bulunmuştu. Tutarsız degilim herseyi ayrıntısına kadar aciklayamadigim icin haliyle herkes farklı düşünüyor. Böyle bir yalan soyleyecek kadar düşmedim. Ruhen tukensem de elbet kalkacağım ayağa.

Aferin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…