En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir de. Ruhsal hastalıklar ayıp değil. Herkesin başına gelebilir, herkes yasayabilir. Benim annemin Alzheimer hastalığının yanında şizofreni tanısı da var. Ama o bile kendisine zarar vermeye kalkan insana karşı kendini savunur, ona sesini yükselten kişinin yanında durmaz, o kişiye hâlâ sevgi duymaz. Annemi geçtim kedimiz köpeğimiz bile sesimizi yükseltsek el kaldırsak bizden uzaklaşır, küser, tavır alır, yanımıza gelmez.

Annemi geçtim kedimiz köpeğimiz bile sesimizi yükseltsek el kaldırsak bizden uzaklaşır, küser, tavır alır, yanımıza gelmez.
6 yaşında bir köpeğimiz var, ona köpek bile demiyoruz da aslında ama şimdi belirtmek için yazmam gerekti, 2,5 aylıktan beri yanımızda, biraz sesinizi yükselttiğinizde dahi korkuyor nasıl vurulur ki, sesiniz yükselince bile ürken bir canlıya nasıl kıyılır?

Siteye şimdi geldim ne oldu ne bitti, kim kime hakaret etti, kim kimi aşağıladı bilmiyorum, raporlara bakınca anlarım lakin bazı konular fazla mı içselleştiriliyor acaba? Ya da hayatın öfkesi bazı üyelerin üzerine mi kanalize ediliyor?
Silkeleyip kendine getirme adı altında çok ağır sözler yazılıyor, neden peki? Artık çoğu zamanda bel altı vurulmaya başlandı, kim nereden incinecekse oradan vuruluyor, kiminin kilosu, kiminin eşiyle sıkıntıları, kiminin ailesiyle anlaşmazlıkları.

Kadınlar Kulübü tavsiye veren, çözüm üretmeye çalışan kadınların platformu oysa, özellikle bu bölüm BDV, derdi olanın derdine ortak olmak için var bence ama derde dert ekleniyor maalesef.
Üzülmüş kırılmışken, belki bir hal çaresi bulunur diye düşünürken aldığınız yorumlarla tutunacak son dalınızda kırılıyor, oysa herkes burada kendisini anlayan birileri çıkar diye yazıyor.

Evet bazı olaylara, göz göre göre yapılan hatalara kızıyoruz ama kızıp eleştirmek başka, öfke saçıp hiç tanımadığımız birine içimizdeki tüm nefreti kusmak başka.
Bilmediğimiz insanlara dahi nefret duymak, canını acıtmak çok fazla değil mi?
Hayatımızın hiçbir evresinde belki de hiç karşılaşmayacağımız, burada bir kullanıcı adından ibaret, çıkış butonuna bastığımızda bizimle hiçbir alakası kalmayacak birinden nefret etmek manasız değil mi?

Son düzenleme:
Son bir şey daha, konu açanların eski konu ve yorumlarına değil de yaşına bakın bence, bixipuppy 24 yaşında, tartıştığı kişiyse 34 yaşında, arada 10 yaş var, 10 yaş 10 yıla sığacak kadar çok fazla tecrübe demek, 24 yaşsa daha hayatı bilmemek demek.

Şimdi diyeceksiniz ama ben 24 yaşında olgundum, iyi de o sizsiniz, herkes bir değil, yaşadığı hayat, aile hayatı aynı değil, kimse eşit şartlarda doğup büyümüyor, kimseden siz olmasını beklemeyin, yalnızca biraz el uzatın, uzattığınız el geri çevrilirse kızarsınız ama ya o eli tutan olursa?

Bu kadar yazdım ya hiçbir işe yaramayacak, aynı tas aynı hamam devam edecek ama ya biri okur da kendine pay çıkarırsa:)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…