- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Evet haklısınız. Eşyalı ev tutuyorum bugün. Iş arıyorum bir yandan. Boşanma davasını açacağım çünkü ölümün soğukluğunu yaşadım bunu uzun yillar unutamam
Psikolojim iyi değil diye belirtmiş zaten, fazla üstüne gitmesek mi?Eski konunuzdan niye devam etmediniz? Size orda tonlarca yorum yapildi uc bes cevap yazip biraktiniz. Insanlar yorum yapiyor vakit ayirip, siz onlari kaale almiyorsunuz. Simdi yine konu acmissiniz, ne bekliyorsunuz amaciniz ne yani? Yillardir annemle gorusmuyorum diyorsunuz, nasil peki dayaktan sonra onunla iletisim kurdunuz? Ne hikmetse yillardir konusmadiginiz anneniz sikayetci olma dedi diye de sikayetci olmuyorsunuz? Siz cok tutarsizsiniz, konunuz tutarsiz kusura bakmayin.
Kamu davasına döndü. 2 kez ifadesi alınmış taburunda ceza almış. Ben biseyler yapmasam bile devlet uğraşıyor. Evet hatalıyım sikayet etmemekle ama psikolojim çok berbat durumda. Sağlıklı bir karar veremeyecek durumdayimlütfen şikayetçi ol o mesleği yanına kar kalmasın ,
Sana aferinAferin
Kamu davasına döndü. 2 kez ifadesi alınmış taburunda ceza almış. Ben biseyler yapmasam bile devlet uğraşıyor. Evet hatalıyım sikayet etmemekle ama psikolojim çok berbat durumda. Sağlıklı bir karar veremeyecek durumdayim
Piskolpjisi iyi olsa gidip bu adamla evlenir mi?Psikolojim iyi değil diye belirtmiş zaten, fazla üstüne gitmesek mi?
Allah aşkına lütfen size yalvarırım benimle uğraşmayın. Cirkefliginizi gidin başka yerde yapın. Sizden olumlu olumsuz hicbir yorum istemiyorumSana aferin
Adam seni sevgiliyken dövmüş gitmişsin evlenmişsin ya
Kızım sen iyi misin?
24 yaşında bir kadınsın
Ben senin gibi kadınların ruh halinin normal olmadığını düşünüyorum
Adam evlendikten sonra başlasa anlarım ama sevgiliyken dövüyor
Biraz sinirli diyor anası da
Yeter ya bi salın
Hersey erkek demek değil
Bu tip ruh hastalarını peşinize takıyorsunuz
Adam senin boğazına sarılmış
Şikayetçi olucaksın
Ne bu yedek subay mı?
Atsınlar ordudan bu ülkenin benim vergilerim nereye gidiyor ya
Ordu’nun bu tiplere ihtiyacı yok
Defolsun gitsin
Annem onunla hiç kötü konuşmamış bana bir zarar verir tekrar diye. O yüzden de kendimj yalnız hissettim dediginiz cok dogru.İsteseniz daha da süründürebilirdiniz o pisliği elinizde imkan vardı. O an olayın tazeliğiyle korkmuş olabilirsiniz keşke sizi doğru yönlendirebilecek biri olsaymış.
Annenizin şikayet etme demesinin sebebini hiç anlayamadım, bunu söyledi ve başka bir tepki göstermedi mi mesela? Sizin şiddet görmenize karşı tavrı ne oldu? Eğer o da bir şekilde eşinizi savunduysa cesaretinizin kırılmasını anlayabiliyorum, sağlıklı düşünemeyen bir insan annesinden bile destek görmezse nasıl sağlıklı karar versin...
Gerçekten çok üzüldüm dün konunuzu okurken, korkmayın elinizden geleni yapın rezil olsun sürünsün. İnşallah bir an önce kurtulursunuz o mahluktan
Çirkeflik mi?Allah aşkına lütfen size yalvarırım benimle uğraşmayın. Cirkefliginizi gidin başka yerde yapın. Sizden olumlu olumsuz hicbir yorum istemiyorum
Annem onunla hiç kötü konuşmamış bana bir zarar verir tekrar diye. O yüzden de kendimj yalnız hissettim dediginiz cok dogru.
Annem zaten gel diyor ama gidemem . Imam nikahıyla bi adamla yaşıyor dusunce yapıları seriat yapısı ben onlarla ayni kafada degilimAnnenizin onunla konuşmasına gerek yok ki zaten. Size gerekli desteği gösterse de yeterdi. Ölümün ucundan dönmüşsünüz sonuçta kaç gel kızım yanıma kurtar kendini, şikayet et bişey yapamasın sana diye arkanızda durması gerekirdi. Onunla muhatap olmasına bile gerek yoktu size sahip çıksın yeter.
Kamu davasına döndü. 2 kez ifadesi alınmış taburunda ceza almış. Ben biseyler yapmasam bile devlet uğraşıyor. Evet hatalıyım sikayet etmemekle ama psikolojim çok berbat durumda. Sağlıklı bir karar veremeyecek durumdayim
Annem zaten gel diyor ama gidemem . Imam nikahıyla bi adamla yaşıyor dusunce yapıları seriat yapısı ben onlarla ayni kafada degilim
Yani tamam yanlış yapmış o konuda size katılıyorum da biraz ağır olmuş artık bu yorumunuz .Çirkeflik mi?
Ya git Allahaşkına ya
Ezik
Adam dövmüş gitmiş evlenmişsin
Gelmiş burda bana ağlıyorsun
Hakaret ediyorsun
Ne diyorsun sen be
Senin gibilere zerre acımam
Adamın herşeyini çekiyorsunuz sırf evlensin diye size müstahhak
Hala şikayetçi olmayacam
Olma aman olma ysni
Barışacaksın sen bunla
Adım gibi eminim
Sizin hak ettiğiniz adam bu
Bare barış da bu adam bekar kalıp başkalarına zarar vermesin
Elalemin karısına kızına dadanmasın
Ay siz ne biçim insansınız ya bu sitede bir topluluk var kim ne yazsada eleştirsek daha çok cokertsek diye pusuda bekliyorlar suan bel altı vuruyorsunuz yaptığınız gerçekten cok zavallıca bence kendinize acıyın konu sahibi belki bu olaydan sonra dimdik ayağa kalkacak ama siz hep aynı kötü ruhla yaşayacaksınız allah yardımcınız olsunÇirkeflik mi?
Ya git Allahaşkına ya
Ezik
Adam dövmüş gitmiş evlenmişsin
Gelmiş burda bana ağlıyorsun
Hakaret ediyorsun
Ne diyorsun sen be
Senin gibilere zerre acımam
Adamın herşeyini çekiyorsunuz sırf evlensin diye size müstahhak
Hala şikayetçi olmayacam
Olma aman olma ysni
Barışacaksın sen bunla
Adım gibi eminim
Sizin hak ettiğiniz adam bu
Bare barış da bu adam bekar kalıp başkalarına zarar vermesin
Elalemin karısına kızına dadanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?