Valla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadımAy siz ne biçim insansınız ya bu sitede bir topluluk var kim ne yazsada eleştirsek daha çok cokertsek diye pusuda bekliyorlar suan bel altı vuruyorsunuz yaptığınız gerçekten cok zavallıca bence kendinize acıyın konu sahibi belki bu olaydan sonra dimdik ayağa kalkacak ama siz hep aynı kötü ruhla yaşayacaksınız allah yardımcınız olsun
Bana gelmiş çirkef diyor gerçekleri yüzüne vurdum diyeYani tamam yanlış yapmış o konuda size katılıyorum da biraz ağır olmuş artık bu yorumunuz .
Çok büyük konuşuyorsunuz....Valla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
Kötü ruh sizin gibilerde var ki böyle şeyler yaşıyorsunuz
Valla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
Çok büyük konuşuyorsunuz....
Yazık size yarın birgün başınıza ne geleceğinin garantisi yok cok büyük konuşuyorsunuz şu kurduğunuz cümle bile nekadar ego kokuyor kötü ruhlu kadinlarmi şiddet görüyor öldürülüyor hic bir kadın siz bileee siddeti haketmiyorsunuzValla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
Forumla ne derdınız var .Harıka bır forum.Kimse sevgısınden ölmüyor.Bak ölsem ben olurdum canım.Altınını paranı kişisel esyalarını al .Guzelce davanı ac .Donuna kadar al.Bende aılemın evınd geldım boşanıp 1 lira maddı destek gormuyorum.Kendım calışıorum.Kımseden fayda yok.Aılemde hep okumus ınsanlar.Senın uvey baban benım öz babam o kadar çok catısıofuzkı .Bellı bır burıkımım var .Ev alsam hep kotu evler var.Yıllarca yaptıgım yatırımı oraya vermek istemıyorum.O yuzden sabredıorum.Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Çoğu yazılanı okuyamadım çünkü çektiğim acıya hep bir yenisi ekleniyor.
Psikolojik anlamda bitigim. Sağlıklı karar verecek durumda hiç değilim.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Evden çıkarken altınımı paramı hicbiseyimi alamadan çıkmıştım.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim
Tekrar ediyorum YANLIŞ yapmış, HATA etmiş. En azından şimdi boşanmaya karar vermiş. Bu iyi bir gelişme konu sahibinin geleceği açısından. Belki birden çok kez hata yapmış da olabilir ama bu sonsuza kadar öyle kalsın demek değil sonuçta. Boşanmazsa söylediklerinize katılabilirim ama şu an için boşanmaya karar vermiş en azından. Bunu desteklememiz daha doğru olmaz mı?Bana gelmiş çirkef diyor gerçekleri yüzüne vurdum diye
Ya arkadaşım bu kadın sevgiliyken bile ağır şiddete uğramış
Sevgili neden olunur?
Bir insanı tanımak için değil mi?
Adam başında belli etmiş kendini
Ne bekliyordu ?
Ya bırakın yarın barışacak bu
Boşuna yormayın kendinizi
Bu tipler böyle sado mazo
Hatta bu adamı bıraksa bile yine aynı tip birini bulur
Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim
Bir süre pansiyonda kalacağım. Merak etmeyin köpeği sahiplendiriyormus. Çünkü ben olmadan asla bakamaz. Sahiplenen arkadaşım kısa bir süre bakacak duzenimi kurunca yanıma alabilirim alamayabilirim bilmiyorum.Köpegı naptiniz bi cevap verseniz artik?
Psikopat kocanizla birakmayin dedik ama siz de umursamaz duruyorsunuz.
Kopekcigin iki yerden de bahti yok...
önceki konuna da yorum yapmıstım hatta bugun gırdım baktım bısey yazmısmısın dıye cunku bende merak etmıstım seni..Dün şikayetcı olman gerektıgını soylemıstım aslında ama bugun aklıma geldı madem asker madem ısyerınde de duyulmus kulagını bükmüşler .Bu pislik adamı işinden edersen üstüne daha da sıcrar seni de huzursuz etmekle bırakmaz daha da kotu şeyler yapar ruh hastası..iyi de maaş alıyodur darp raporunda var aç boşanma davasını maddı manevı tazmınat davası ac nafaka ıste pislikten..böyle süründür köpeğini bırakma ama onun evinde..sen karar verırsen o kararın gerceklesmesı ıcın hayat sana yardımcı olacaktır emınım allah’ta ..Beni öldürmeye çalıştı
Tekrar ediyorum YANLIŞ yapmış, HATA etmiş. En azından şimdi boşanmaya karar vermiş. Bu iyi bir gelişme konu sahibinin geleceği açısından. Belki birden çok kez hata yapmış da olabilir ama bu sonsuza kadar öyle kalsın demek değil sonuçta. Boşanmazsa söylediklerinize katılabilirim ama şu an için boşanmaya karar vermiş en azından. Bunu desteklememiz daha doğru olmaz mı?
Bana yorumunuz fazla karamsar geldi. İnsanlar hiç hatalarından ders çıkaramazmış ya da hiç gelişme gösteremezmiş gibi yazmışsınız . Ha öyle bile olsa sizin yaptığınız yorumların konu sahibine ne faydası var diye de düşündüm. Yol göstermiyorsunuz, akıl vermiyorsunuz,destek olmuyorsunuz. Sadece geçmişte yaptığı hataları tekrarlıyorsunuz.
Konu sahibinin size çirkef demesini ben de doğru bulmuyorum bu arada.
Ya ablacim hasta mısın bi defol git tamam en feminik sensinValla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
Doga ya da hayvan severler evcil hayvanlarını evlatlari gibi goruyor saniyordum (!)Bir süre pansiyonda kalacağım. Merak etmeyin köpeği sahiplendiriyormus. Çünkü ben olmadan asla bakamaz. Sahiplenen arkadaşım kısa bir süre bakacak duzenimi kurunca yanıma alabilirim alamayabilirim bilmiyorum.
ya evi o bıraksın gıtsın sana..onun kalabılecegı tonca yer var o gelmesin hazır kulagını da kıvrılmısken boşanma davası sonuclanıncaya kadar sen kal o evde düzenini o bozsun sen degıl toplasın eşyalarını defolup gıtsın anahtarı bıle yokmus zaten o ısyerınden albayıyla gorusemezmısın??ya da dırekt soyle benım kalacagım yer yok sen eşyalarını topla gıt ben evımde kalacamBir süre pansiyonda kalacağım. Merak etmeyin köpeği sahiplendiriyormus. Çünkü ben olmadan asla bakamaz. Sahiplenen arkadaşım kısa bir süre bakacak duzenimi kurunca yanıma alabilirim alamayabilirim bilmiyorum.
Yarın bir gün sevgilim bana vurdu, sevgilim şiddet uyguladı, kocam beni itti, kocam bana vurdu diye konu açarsa şaşırmamValla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?