Burda kimse sizi suclamiyor o sizin canınızı yaktığı için hem cinsimiz olarak herkes fikrini söyle di onunda canı yansın istedik piskolojinizin bozulması normal çünkü ruh hastası ile aynı evde yaşıyorsunuz hayatınızı yeniden kurun gençsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durun anladığım kadarıyla askeri personel daha çok disiplin cezası alır merak etmeyin Allah yardımcınız olsunKamu davasına döndü. 2 kez ifadesi alınmış taburunda ceza almış. Ben biseyler yapmasam bile devlet uğraşıyor. Evet hatalıyım sikayet etmemekle ama psikolojim çok berbat durumda. Sağlıklı bir karar veremeyecek durumdayim
Egom böyle şeylerle niye tatmin olsun kiHala aklim diyorsunuz.
Bakin herkesin sartlari farklıdır. Ailesinin evinden kurtulmak icin evlenen kadınlar var. Egitim hakki elinden alinan, psikolojik siddet goren, maddi imkani olmayan, ailesi olmayan. Herkesten guclu olmasını, dik durmasini bekleyemezsiniz, herkes farklı hayatlar yasiyor
Sizin aileniz, egitiminiz, dogdugunuz şehir bile sansiniz.
Dogudaki bir koyde dunyaya gelmis, 14 yasinda evlendirilmis de olabilirdiniz.
Yada babanizi kaybetmis, uvey babanızdan eziyet görmüş de olabilirdiniz.
Yada daha kötülerini yaşayıp ayakta kalmış da olabilirsiniz.
Kadin beni oldurmeye tesebbus etti ama seviyforum devam edeceğim dememis.
Kopegine varana kadar plan yapmaya çalışıyor.
kapıyı 1 saat geç acti diye oldurmeye kalkan adam, bu kadin yuzunden mesleğini kaybederse bu kadin ölür.
Uzaklastirma buna engel degil. Darp yüznden hapse de girmeyecek. Kadin Kacmanin yolunu ariyor.
Siz de asip kesiyorsunuz.
Yeterince egonuzu tatmin ettiyseniz, akıllı olmanizla, havaciyi reddetmenizle, dyaak yememis olmanizla falan daha fazla sinir bozmayin
Hepimiz bıktık artık kadına şiddet haberlerinden. Hepimizin canı yanıyor okudukça, duydukça, gördükçe. Çare arıyoruz bu olaylar azalsın diye. Tartışmalar yapıyoruz, kimimiz daha aktif rollerde oluyor, kampanyalar yürüyüşler düzenliyor. Kimisi de geliyor "kavga etmekten haz duyuyorum" deyip böyle bir evliliğe "düzgün, seviyeli, mutlu" gibi sıfatları yakıştırıyor. Karşılıklı şiddet olan bir evlilikten bahsediyoruz.Tam olarak içimden geçenler
Buna benzer bir yorum yapmak üzereydim.
Kaç sayfa yorum yazıldı diğer konuda hiç birine cevap yazmadı konu sahibi
Şuan kocasına olmadığı kadar burada yorum yazanlara öfkeli
Inanmiyorum. Içimde de hınç yok kimseye karşı. Benim tarafimdan da şiddet olduğu zamanlar oldu. Bununla övünmüyorum tabiki. Ama biz o " tokat yemeyenler" gibi el bebek gül bebek büyümedik. Ben bi cehennemden çıkıp kendime bi hayat kurdum. Yani bi "tokat yemek" benim tarafimda eşime olan sevgimi bitirmedi. Ben bi "tokat yemekten " agir seyler yasadim onceki yasantimda .Ikinci şansa inanırım. Ve iyiki de vermişim.
Ben kendime hakim olamıyorum hanımefendi. Kavga etmekten haz duyuyorum. Ve eşimden boşanırsam da bunun şiddet yüzünden olacağını sanmıyorum çünkü şuan gayet düzgün, seviyeli bir evliligim var. Ilerde şiddet olursa da evelallah bırakacak gücüm var. En güzel evlilik sizin tamam. Siz en birinci en mükemmel evliliğe sahipsiniz.
Sado mazo ilişki işteHepimiz bıktık artık kadına şiddet haberlerinden. Hepimizin canı yanıyor okudukça, duydukça, gördükçe. Çare arıyoruz bu olaylar azalsın diye. Tartışmalar yapıyoruz, kimimiz daha aktif rollerde oluyor, kampanyalar yürüyüşler düzenliyor. Kimisi de geliyor "kavga etmekten haz duyuyorum" deyip böyle bir evliliğe "düzgün, seviyeli, mutlu" gibi sıfatları yakıştırıyor. Karşılıklı şiddet olan bir evlilikten bahsediyoruz.
Acımasız olan bizler değiliz. Koca diye hayatına aldığı insan olamamış yaratık acımasız olan.
İstediğiniz kadar yeni konu açın, profilinizi gizleyin. Gerçeklerden kaçamazsınız. Şu yorumlarınız da dursun şurada.
kesınlıkle katılıyorum veHepimiz bıktık artık kadına şiddet haberlerinden. Hepimizin canı yanıyor okudukça, duydukça, gördükçe. Çare arıyoruz bu olaylar azalsın diye. Tartışmalar yapıyoruz, kimimiz daha aktif rollerde oluyor, kampanyalar yürüyüşler düzenliyor. Kimisi de geliyor "kavga etmekten haz duyuyorum" deyip böyle bir evliliğe "düzgün, seviyeli, mutlu" gibi sıfatları yakıştırıyor. Karşılıklı şiddet olan bir evlilikten bahsediyoruz.
Acımasız olan bizler değiliz. Koca diye hayatına aldığı insan olamamış yaratık acımasız olan.
İstediğiniz kadar yeni konu açın, profilinizi gizleyin. Gerçeklerden kaçamazsınız. Şu yorumlarınız da dursun şurada.
Genel tavriniz benim başıma gelmez olduğu için yazma gereginde bulundum. Bile bile ladeslik bu olay kadar alninda yazmayan bir suru dayakci,psikopat daha niceleri var. Derler ki kinama basina gelir, kınadığını yasamadan ölmezsin derler. Derler de derler. Bugüne kadar karsilasmamanjz bugunden sonra karsilasmayacaginiz anlamina gelmiyor. Markette sirada bir davar , iki günlük sevgiliniz , öylesine yaninizdan gecen biri bile olabilir bu siddeti gördüğünüz . O sebeple ben tokat yemem siddet gormem boylesiyle takılmıyorum demeyin. Neler duyuyoruz nelerEgom böyle şeylerle niye tatmin olsun ki
Aksine vakit kaybı benim için
Ama o kadar çok yorum yapıldı ki hakkımda dayanamadım cevap yetiştirdim
Evet haklısın Doğu da 14 yaşında evlendiriyorlar
Ama bu bayanın hayatı öyle bir hayat değil
Gayet özgür bir hayatı var sevgiliyken aynı evde yaşayabiliyor bunu kaç kişi yapabiliyor bu ülkede soruyorum ?
Eleştirmek değil yanlış anlamayın bende yaşayabilirim sizde
Ama dediğiniz gibi özgür olmasaydı bunu yapamazdı değil mi?
Çalışmak çabalamak zor geliyor insanlara gidip evleneyim kurtulayım diyorlar
Evlenince de kocamdan şiddet görüyorum diye ağlıyorlar
Bu mantıkla evlenirsen hayat acımaz insana
Dövülmüş sövülmüş kaç kere gidip evlenmiş Zafer kazanmış
Senin dediğin şeyler çok farklı o yüzden mağdur edebiyatına tahammül edemiyorum!
Doğu da 14 yaşında kızın zorla evlendirilmesiyle
24 yaşında aklı başında bir insanın evliliği arasında bir uçurum var
O yüzden tespitlerin bu konuyu kapsamıyor
Sevgili değil ama dışardan şiddet gördüm zatenGenel tavriniz benim başıma gelmez olduğu için yazma gereginde bulundum. Bile bile ladeslik bu olay kadar alninda yazmayan bir suru dayakci,psikopat daha niceleri var. Derler ki kinama basina gelir, kınadığını yasamadan ölmezsin derler. Derler de derler. Bugüne kadar karsilasmamanjz bugunden sonra karsilasmayacaginiz anlamina gelmiyor. Markette sirada bir davar , iki günlük sevgiliniz , öylesine yaninizdan gecen biri bile olabilir bu siddeti gördüğünüz . O sebeple ben tokat yemem siddet gormem boylesiyle takılmıyorum demeyin. Neler duyuyoruz neler
Ben konu sahibi hakli demedim yorumunuzun neresine yorum yaptığımı da soyledm. Sakin olun birazSevgili değil ama dışardan şiddet gördüm zaten
Üstüme yüründü hakaret edildi vs
Büyük konuşmak değil bu
Seçimler ve sonuçları
Kız deseydi evlendikten sonra değişti denilecek birşey yok ama başında böyleymiş
Kendi yazdı haz duyuyorum diye
Biraz okusanız bana ders vericeğinize
Ben sakinim bana çirkef deyip özel msjdan saldıran şizofren diyen konu sahibiBen konu sahibi hakli demedim yorumunuzun neresine yorum yaptığımı da soyledm. Sakin olun biraz
Birkaç gün ceza alıp yine saçmalarsın buralarda. Forumda ilk defa birini gözardı edicem. Karakterinden midem bulandıNe diyorsun sen be
Dayak mı yememi istiyorsun
Terbiyesiz
Senin başına gelsin
Bir hemcinsine dayak yesin diyorsun resmen
İşte kadının düşmanı yine kadın
Piskopat varoşlarla olmam ben
O tipler sizin seviyenizde
kesınlıkle katılıyorum ve
konu sahıbı psıkolojım bozuk saglıklı karar veremıyorum demıs ya
kocasından sıddet gordugu ıcın sındırılmıs falan oldugundan degıl
evlenmeden once de adam sıddet uyguluyormus bıle bıle evlenmıs sankı koca kıtlıgı var ınsan kendıne ezıyet eden bırıyle neden evlenır koca yapar adam yapar kı ? evet konu sahıbının psıkolojısının ıyı olmadıgı dogru o anlamda konu sahıbıne katılıyorum kendının farkında sanırım kendını cezalandırmak ıcın bu adamla evlendı...
bırde bunları yasadıgım ıcın ölmek ıstıyorum dıyordu oncekı konusunda , ordan da nıye bu adamla hala evlı oldugunu anladım .
eskıden koyluk yerlerde 14 yasında baba zoruyla evlendırılmıs kızlar susturulmus korkutulurmus sımdı oyle degıl herkes ayakları ustunde durabılır ne zor hayatlar var .kı konu sahıbı de bayagı bıle ısteye evlenmıs zaten
ınsanın kendıne yaptıgı kotulugu kımse yapamıyor gercekten
O arkadaşlarımdan bir tanesi sevgilisi üzerine yürüyüp kapıyı yumrukladıktan hemen sonra sevgilisiyle birlikte olmuş meselaSado mazo ilişki işte
Kavga etmekten haz duyuyor
Bunu söyleyince kabahatli olduk
Tabiki boşanmaz yani buradakileri kandırıyor kendince
Herkes de alkış tutuyor
Ya ben bu tipleri çok iyi biliyorum
Bunlar böyle insanlar
Gelip bana çirkef dedi ezik deyince ağlamaya başladı
Kusura bakmasın kavgayı başlatan sensen dayağı yiyince ağlamayacaksın(benle ilgili olan durum için konuştum)
Özelden msjlar hakaretler ne bu ya
Koç
Sen kimsin beBirkaç gün ceza alıp yine saçmalarsın buralarda. Forumda ilk defa birini gözardı edicem. Karakterinden midem bulandı
Kesinlikle öyleAynen öyle... Arkadaşlarım var benim de sevgiliyken benzer durumlar yaşayıp ayrılan/ayrılmayan. Ben kendini kurtarmak istemeyenin artık ne dertlerini dinliyorum ne de öneride yardımda bulunmaya çalışıyorum. Biz de kadına şiddeti bitirmeye çalışalım. Böyle insanlar oldukça daha çok şiddet haberi okuruz. Asla hak ettiklerini savunmuyorum ama bunun da düşeceğini bildiği uçağa binmek gibi intihardan bir farkı yok. Sevgiliyken şiddet gösteren evlenince dozunu artırarak devam eder. Bu bir gerçek. Zaten bu dünyada bir kadın olarak yaşamak zor, hayatta kalmak zor. Göz göre göre daha da çok zorlaştırmaktan başka bir şey değil bu da.
O arkadaşlarımdan bir tanesi sevgilisi üzerine yürüyüp kapıyı yumrukladıktan hemen sonra sevgilisiyle birlikte olmuş meselaben de artık bunların tarzı bu, sado mazo diye yorumlayarak uzaklaşıyorum.
Diyebileceğim herşeyi söylemiş yeni hayatınız kutlu olsun.. Dikenli bir gül bahçesi uzun bir patika.. Kolay olmayacak. Bir süre daha kendi başınıza düşünerek ilerleyeceksiniz. Fakat en zoru bitti çıktınız o kaosdan. Bundan sonrası sizde yaralana yaralana çıktınız. Şimdi o yaralar sarılacak kurtuldunuz. İlerde bu forumda yazdıklarınızı okur ve şükredersiniz. O ilerden hepimizde var hepimiz başkaları için küçük bizim için büyük şeylerden olaylardan kişilerden kurtulduk. Şimdi vira bismillah. Sevindim sizin adınıza daha iyi güzel mutlu haberlerinizi de almak isterim. İşte güzel hayatım diye bir başlık atacağınız günlerde... Sevgilerimle dualarım sizinleDünkü konunuzda yaptığınızı yazdığınız şeyler kızılmayacak gibi değildi kusura bakmayın. Ne diyebilirdik ki iyi ki şikayet etmedin veya aman kaynanandan çıkma mı?
Şöyle bi yanlış algı var yalnız sanıyorsunuz ki buradaki herkes size düşman veya hakaret etmek için fırsat kolluyor. Sizin şikayet etmemenizden bizim ne faydamız olabilir ki? Aksine buradaki herkes kendinize hak ettiğiniz değeri verin diye yorum yapıyor burada. Yerinizde olsam eğer aman boşanma evliliğini kurtar yazsaydı insanlar forumu kullanmayı bırakırdım.
Boşanacak olmanıza da sevindim. Kendinizi kurtarın o manyaktan. Umarım en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi.
Hepimiz bıktık artık kadına şiddet haberlerinden. Hepimizin canı yanıyor okudukça, duydukça, gördükçe. Çare arıyoruz bu olaylar azalsın diye. Tartışmalar yapıyoruz, kimimiz daha aktif rollerde oluyor, kampanyalar yürüyüşler düzenliyor. Kimisi de geliyor "kavga etmekten haz duyuyorum" deyip böyle bir evliliğe "düzgün, seviyeli, mutlu" gibi sıfatları yakıştırıyor. Karşılıklı şiddet olan bir evlilikten bahsediyoruz.
Bunu unutmuşum bir de.Valla ben burdaki hanımlar gibi "hiç kavga etmedik, hic vurmadı, 10 numara günler yaşadık " diye konuşmayacağım. Çünkü onlara da inanasım gelmiyor.
Ben eşimle sevgiliyken bir keresinde işten gelmiştim. Bu da sigarayı bırakmaya çalışıyormuş o gün. Ters ters konuştu bende onu tersledim. Masayı falan yıktı bana da bir tokat attı. Bir saniye beklemeden çıktım gittim evden. Gecenin 1ine kadar beni aramış her yerde. O gün aklıma koymuştum onu hayatımdan atmaya. Üstelik ne annem var ne babam. Tek tabancayım yani. Sonrasında çok çaba gösterdi affettim. Ikinci şansını çok iyi kullandı. Şimdi tartışma yaşayınca gelip özür dilemesini biliyor ,gönlümü alıyor, ben ağlayınca o da ağlıyor. Her günümüz güllük gülistanlık değil evet ama , gerçekten mutlu bi hayatımız var böyle de devam eder insallah
kesınlıkle katılıyorum ve
konu sahıbı psıkolojım bozuk saglıklı karar veremıyorum demıs ya
kocasından sıddet gordugu ıcın sındırılmıs falan oldugundan degıl
evlenmeden once de adam sıddet uyguluyormus bıle bıle evlenmıs sankı koca kıtlıgı var ınsan kendıne ezıyet eden bırıyle neden evlenır koca yapar adam yapar kı ? evet konu sahıbının psıkolojısının ıyı olmadıgı dogru o anlamda konu sahıbıne katılıyorum kendının farkında sanırım kendını cezalandırmak ıcın bu adamla evlendı...
bırde bunları yasadıgım ıcın ölmek ıstıyorum dıyordu oncekı konusunda , ordan da nıye bu adamla hala evlı oldugunu anladım .
eskıden koyluk yerlerde 14 yasında baba zoruyla evlendırılmıs kızlar susturulmus korkutulurmus sımdı oyle degıl herkes ayakları ustunde durabılır ne zor hayatlar var .kı konu sahıbı de bayagı bıle ısteye evlenmıs zaten
ınsanın kendıne yaptıgı kotulugu kımse yapamıyor gercekten
İlginç olan yorumlarında kocasına bile buradaki kadınlara olan kadar öfke görmedim.Hepimiz bıktık artık kadına şiddet haberlerinden. Hepimizin canı yanıyor okudukça, duydukça, gördükçe. Çare arıyoruz bu olaylar azalsın diye. Tartışmalar yapıyoruz, kimimiz daha aktif rollerde oluyor, kampanyalar yürüyüşler düzenliyor. Kimisi de geliyor "kavga etmekten haz duyuyorum" deyip böyle bir evliliğe "düzgün, seviyeli, mutlu" gibi sıfatları yakıştırıyor. Karşılıklı şiddet olan bir evlilikten bahsediyoruz.
Bu manipülasyon çabası yüzünden o yorumlarını alıntıladım zaten. Kimsenin düşene tekme vurduğu yok. Konu bu yorumlardan ve önceki yorumlardan bağımsız değerlendirilmemeli.İlginç olan yorumlarında kocasına bile buradaki kadınlara olan kadar öfke görmedim.
Ve ilk konuda şikayet etmedim çünkü beni öldürmesinden korktum bu adamdan nasıl kurtulabilirim nasıl boşanabilirim gibi ibareler yoktu üstüne kaynanasının yanına gittiğini söyleyince tepki aldı.
Bir de geçmiş yorumlar kocasının sevgililikten beri şiddet göstermesi var tabii
Şu konuda ise sanki kocasının elinden zor kurtulmuş boşanmak isteyen bir kadına ohh olsun yazmış zalim kadınlar olarak görünüyor konu
Oysa öyle değil
kadin kötüyüm diyor.bir sussanizmi artikÇirkeflik mi?
Ya git Allahaşkına ya
Ezik
Adam dövmüş gitmiş evlenmişsin
Gelmiş burda bana ağlıyorsun
Hakaret ediyorsun
Ne diyorsun sen be
Senin gibilere zerre acımam
Adamın herşeyini çekiyorsunuz sırf evlensin diye size müstahhak
Hala şikayetçi olmayacam
Olma aman olma ysni
Barışacaksın sen bunla
Adım gibi eminim
Sizin hak ettiğiniz adam bu
Bare barış da bu adam bekar kalıp başkalarına zarar vermesin
Elalemin karısına kızına dadanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?