Bende 5.30 kalkıyorum üstelik işe gitmek için de değil, küçük çocuğum o saatte güne başladığı için. En büyük madalyayı isterim, evde olduğum halde yatmıyorumBen de 6 da kalkıyom her sabah işe gitmek için madalyon isterim var mı öyle bişey burda aceba ?
Hayır iyice sinirlendirdiler
Çirkin diyorlar ne alaka
Abuk sabuk yorumlar kişiliğime
Tanımadan etmeden
Ne garip insanlar bunlar
Ben sinirli olabilirim ama dediklerim doğru
Linç ettiler resmen
Şansım değil aklım sayesinde
Ha yarın piskopstın birine aşık olurum dayağı yerim o zaman da emin ol kendi suçumdu derim
Beni en çok yargılayan yine benim emin ol
Ben hayatım boyunca bu tiplerden uzak durdum
Çıkmadı mı böylesi çıktı ama anlayıp ilişki bile kurmadım
Bir insan anlıyor
Varsın yalnız olayım dedim böyle tipleri çekmedim
Bu insanın elinde olan birşey
Adamın teki varYorumları o kadar üzülerek okudum ki. Hep derim kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye.Keşke her koşulda hata yapsakta birbirimize destek olabilsek..konu sahibi iyi olduğuna ve asalaktan kurtulacağına sevindim bu hayatta seni en iyi tanıyan yine sensin. Kendi kendini iyileştireceksin ve daha İyi olacaksın
Bana çirkef deyip kendi başlattuUslubunuz yuzunden linc ettiler , cok sert girdiniz mevzuya , dedigim gibi soylediklerinize katiliyorum ama kadin perisan durumda ona bu sekilde ifade etmenin bir anlami yok , belli ki yardim istiyor artık, size hakaret edenleri de kibleyip gecin
Sevgiliyken dayak yediğinde kaçsaydı bütün bunlar olmayacaktıHala aklim diyorsunuz.
Bakin herkesin sartlari farklıdır. Ailesinin evinden kurtulmak icin evlenen kadınlar var. Egitim hakki elinden alinan, psikolojik siddet goren, maddi imkani olmayan, ailesi olmayan. Herkesten guclu olmasını, dik durmasini bekleyemezsiniz, herkes farklı hayatlar yasiyor
Sizin aileniz, egitiminiz, dogdugunuz şehir bile sansiniz.
Dogudaki bir koyde dunyaya gelmis, 14 yasinda evlendirilmis de olabilirdiniz.
Yada babanizi kaybetmis, uvey babanızdan eziyet görmüş de olabilirdiniz.
Yada daha kötülerini yaşayıp ayakta kalmış da olabilirsiniz.
Kadin beni oldurmeye tesebbus etti ama seviyforum devam edeceğim dememis.
Kopegine varana kadar plan yapmaya çalışıyor.
kapıyı 1 saat geç acti diye oldurmeye kalkan adam, bu kadin yuzunden mesleğini kaybederse bu kadin ölür.
Uzaklastirma buna engel degil. Darp yüznden hapse de girmeyecek. Kadin Kacmanin yolunu ariyor.
Siz de asip kesiyorsunuz.
Yeterince egonuzu tatmin ettiyseniz, akıllı olmanizla, havaciyi reddetmenizle, dyaak yememis olmanizla falan daha fazla sinir bozmayin
Bence gerçekten banane deyin ve konuyu takipten çıkın.Bana çirkef deyip kendi başlattu
İlk yorumuma bakın
Gayet olgun bir yorumdu
Neyse ya banane
Her koyun kendi bacağından
Herkes hatalarının bedelini öder bende dahil buna
Evet dilimiz öfke değil anlayış olmalı destek olmalıAdamın teki var
Tüm şiddet türlerini kadının üstünde denemiş.
Her türlü sindirmiş öldürmeye kalkışmış kadın canını zor kurtarmış
Bunun yanında kadına düşman olanlar niye evlendin niye boşanmadın niye ailenin yanına gitmedin yazan sinirlenen başka kadınlar olmuş
Ben kadın kadının düşmanı cümlesini sevmiyorum sizin şahsınıza değilEvet dilimiz öfke değil anlayış olmalı destek olmalı
1 kere olursa hatadır. Sevgiliyken tokat atmış. 2 kere olursa hatadır. Yine sevgiliyken ağır şiddet uygulamış. Artık üçüncüsü tercihtir. Hata hata deyip masumlaştırmayın, normalleştirmeyin lütfen. Göz göre göre şiddet uygulayan psikopatın tekiyle evlenen insana ılımlı yaklaşmak zor. Hepimiz bıktık artık kadınların canlarının yanmasından, öldürülmesinden. Sitemimiz bundan. Konu sahibi için geç (evlenmiş diye geç diyorum, boşanıp hayatını kurmak için geç değil) ama belki benzer durumdaki genç kızlar görür de en ufak tartışmada sesini yükselten, üzerlerine yürüyen, kapı duvar yumruklayan hatta onlara el kaldırmaya kalkan sevgililerinden uzaklaşırlar diye uğraşıyoruz.Canım sunu anlamıyorsun bazen insan HATA yapabiliyor, sende kendine kızarsın bir ton laf eder bu hale düşecek insan mıydım dersin. Ama birileri gelir seni burada oldugu gibi EZİKlerse o zaman ne hissedersin çok merak ediyorum.
Dediklerin de haklılık payı olsa da empatiden yoksun yorumlar yapıyorsun. Ölçüp tartıp konuşayım karsıdmaki zaten kırılmış bir kadın üstelik yaşadıkları kolay değil demiyorsun kendinin yaşamayacağından o kadar emin konuşuyorsun ki hayret ediyorum.
Hepsini okudum yazdıklarını. Öfkelisin inanılmaz öfkeli yazıyorsun.
Söylediklerini öfkeden arınmış daha güzel bir uslup ile de söyleyebilirdin özellikle empati ile...
İnsan şu dünya da en çok anlaşılmak istiyor.. Konu sahibi de su an bunu istiyor.
Acımasız olmak bence hiç bir insana yakışmıyor.
Yorumlarınız cidden çok acımasızca olmuş. Öfke, nefret, hırs dolu...
ben sadece okuduğum yorumlara hayret ederek o cümleyi kurmuştum şahsıma söylemediğinizin farkındayımBen kadın kadının düşmanı cümlesini sevmiyorum sizin şahsınıza değil
İnsan insana düşman
Tecavüz taciz eden erkekler, şiddet uygulayan erkekler, öldürenler çoğunlukla erkekler, kadına maddi şiddet uygulayanlar erkekler ama erkek kadın düşmanı değil kadın kadının düşmanı
Evet kadınların arasında işi sinsilikle yürütenler manipülasyon yapanlar, her konuda kıskançlık yapanlar daha fazla ama hiç biri bir erkek kadar zarar veremiyor.
Tam olarak içimden geçenler1 kere olursa hatadır. Sevgiliyken tokat atmış. 2 kere olursa hatadır. Yine sevgiliyken ağır şiddet uygulamış. Artık üçüncüsü tercihtir. Hata hata deyip masumlaştırmayın, normalleştirmeyin lütfen. Göz göre göre şiddet uygulayan psikopatın tekiyle evlenen insana ılımlı yaklaşmak zor. Hepimiz bıktık artık kadınların canlarının yanmasından, öldürülmesinden. Sitemimiz bundan. Konu sahibi için geç (evlenmiş diye geç diyorum, boşanıp hayatını kurmak için geç değil) ama belki benzer durumdaki genç kızlar görür de en ufak tartışmada sesini yükselten, üzerlerine yürüyen, kapı duvar yumruklayan hatta onlara el kaldırmaya kalkan sevgililerinden uzaklaşırlar diye uğraşıyoruz.
Önceki konusunda başka konulara yazdıkları paylaşılmış. Şiddet gördükten sonra "iyi ki ikinci bir şans verdim" gibi cümleler kurmuş. Umarım kendisine tanınan bu ikinci şansı iyi değerlendirir. Umarım yanılırız, konu sahibi boşanıp hayatını kurtarır.
Ha bir de insanların ona bu kadar bilenmesinin asıl sebebi, kavga etmediğini, şiddet görmediğini söyleyen kadınları yalancılıkla itham etmesi, onlarla dalga geçmesi, onlara zavallı demesi. Yeni konu açmasının sebebinin de orada paylaşılan yorumlarının üzerini kapatıp dikkat dağıtmak olduğunu düşünüyorum.
Alıntılamayın sizdeBence gerçekten banane deyin ve konuyu takipten çıkın.
Zaten çok büyük ihtimal kallavi ban alacaksınız.
Konudan çıkın bir çay kahve için.
Siniri yatıştırın.
Ve şunu unutmayın.
Bu forumda yorum demek; olaylara yorum demektir.
Kişiliğe hakaret demek değildir. Ikisi aynı şey değildir.
Birine ezik diyemezsiniz. Ama bu konuda çok pasifce bir tavır sergilemişsiniz diyebilirsiniz. Arada çok fark vardır. Ilkinde hakaret vardir; diğerinde sadece olaya yorum vardır.
Hep diyorum üslup üslup üslup.
Inanılmaz önemli.
Zaten çok büyük ihtimal ceza alacaksınız.
Geri gelince şu üslup konusunda daha dikkatli olsanız sizin yararınıza olur.
Nacizane tavsiyemdir.
Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Çoğu yazılanı okuyamadım çünkü çektiğim acıya hep bir yenisi ekleniyor.
Psikolojik anlamda bitigim. Sağlıklı karar verecek durumda hiç değilim.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Evden çıkarken altınımı paramı hicbiseyimi alamadan çıkmıştım.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim
Alıntılamayın sizde
Herkes alıntılayıp duruyor
Bildirimler geliyor 15 tane
Yeter o zaman ya
Tamam üslubum kötü tamam terbiyesizce yorum yaptım
Benim herseyime hakaret edildi bunu görmüyorsunuz
Cevap veremiyorlar bana saldırıyorlar özel msjlar falan
Konu sahibi hala kendi hatasının farkında değil
Sert yorumlara takmış
Özelden beni tehdit ediyor
Bana çirkef derse ezik derim kusura bakmayın
Herkes haddini bilecek !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?