En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları o kadar üzülerek okudum ki. Hep derim kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye. Keşke her koşulda hata yapsakta birbirimize destek olabilsek..konu sahibi iyi olduğuna ve asalaktan kurtulacağına sevindim bu hayatta seni en iyi tanıyan yine sensin. Kendi kendini iyileştireceksin ve daha İyi olacaksın

Deveye sormuşlar, boynun neden eğri diye.. oda nerem doğru ki demiş.
Bu ilişkide öyle, baştan sona yanlışlarla ve yanlış kararlarla dolu
Onu niye öyle yaptın!! bunu niye böyle yapmadın!! diyerek kendimi yormayacağım
Konu sahibinin psikolojisi en başından beri iyi değilmiş. (adam zaten psikopat)
Bundan sonra boşanır mı gerimi döner bilemem.

Ancak benim iki öngörüm var,
1- Konu sahibi bu adama geri döner.
2- Konu sahibi bu karaktersiz yaratığa benzeyen başka bir adama tutulur ve benzer olaylar yaşanır.

2 X 2= 4 EDER ..

Ne diyorsun sen be
Dayak mı yememi istiyorsun
Terbiyesiz
Senin başına gelsin
Bir hemcinsine dayak yesin diyorsun resmen
İşte kadının düşmanı yine kadın
Piskopat varoşlarla olmam ben
O tipler sizin seviyenizde
Kadının düşmanı yine kadın derken kendinizi kast ettiniz sanırım?
Hepimiz konunu içeriğini bilmediğimiz için farklı düşündük ama,
konu sahibi zaten yapması gerekeni yapmış yapıyor.
Kaldı ki yapmasa bile hayat onun hayatı siz neden bu kadar kin kustunuz ki onu anlayamadım?
Büyük lokma yiyin, büyük konuşmayın. Hayat bu hiç birimizin nelerle karşılaşıcağı belli olmaz.
Yapmayın, Allahın sopası yok.

Siz bi kendinize gelsenize. Kadın kendime yeni bi hayat kuruyorum diyo, hala yıkıcı eleştirilerle ego tatmini peşindesiniz. Biraz merhametiniz olsun. Tamam gaflete kapılmış şikayetçi olmamış, ama koca kolay bulunmuyo bosanmiycam demiyo ki ayriliyorum diyo, daha neyin derdindesiniz? Ayrıca adam meslekten atılsa bu kadın işsiz adamdan nasıl nafaka alicak söyler misiniz işi yok gücü yok şuan o altınlar nereye kadar idare edecek? Hala kadını sucluyosunuz ya tamam ne yapmışsa yapmış ama şuan DOĞRU YOLDA. Siz ve sizin gibi yorum yapanlar nefret kusmak için geliyor bu foruma resmen

bixipuppy
Seninde Allah yardımcın olsun, umarım attığın her adım bugüne kadar çektiklerini unutturacak adımlar olur.
Senin, senden başka kimsen yok ve seni de kimse senin kadar düşünemez. O yüzden önce kendine değer ver ki etrafındakiler de bunun farkında olsunlar. Annen için birşey diyemiyorum, annesiyle sürekli sorun içinde olan biri olarak insan biyerden sonra annesi bile olsa maalesef yabancılaşıyor demek ki.

Siz falla cok ilgilenmissiniz, olaylari da falci gibi yorumluyorsunuz, bosanip bosanmayacagini bilemezsiniz

Seni insan yerine koymuyorum artık

Siz falla cok ilgilenmissiniz, olaylari da falci gibi yorumluyorsunuz, bosanip bosanmayacagini bilemezsiniz
Ayy fal bastırmamdan vuruyor beni
Umrumda değilsiniz
Bu kadar basit insanlar böyle basitlikler Yaşar işte

Çalışsın o zaman
İşi gücü yokmuş
Temizlik işi yapsın
Yok yapmaz hiç yapar mı
Eğitimini tamamlamadan koştur koştur evlenmiş
Biz salağız zaten sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz

Ben de acımasız yorum yapanlardanim. Kendine acimayan tanimadigimiz birine biz niye aciyalim hayatındaki erkek niye acısın? Daha düne kadar annenizle iletişimi kesmisken sikayetci olma önerisinde sözünü dinleyesiniz mi tuttu. Serefsiz sevgilinizin annesinin yanına gitmenize ilgili ne gibi bı empati bekliyodunuz? Kararınız için tebrikler o pisliğe geri donmemeniz dilegiyle

Çalışsın o zaman
İşi gücü yokmuş
Temizlik işi yapsın
Yok yapmaz hiç yapar mı
Eğitimini tamamlamadan koştur koştur evlenmiş
Biz salağız zaten sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz

Yahu önceden yapmamış, çalışmamış, şimdi calisicam diyo. Bı hata yapmış şimdi telafi etmeye çalışıyor? Sizin derdiniz ne, kuyruk aciniz ne ben anlamadım ki. Adım gibi eminim konu sahibi ise girse, eşinden boşansa kendi hayatını kursa burda bı tek siz üzülürsünüz haksız ciktiginiz için. O yüzden böyle köstek köstek yazıyorsunuz konunun başından beri. Ama yazdım bunu buraya, konu sahibinden rica ediyorum boşandığı zaman lütfen tekrar konu açsın, yapacağım ilk iş size mesaj atmak olacak hani özür dileyecektiniz diye. Ne meraklisiniz haklı olmaya ya. Hepimiz durup sizi mi alkışlayalim bravo hayatında hiç dayak yememiş diye. Ben bu kadar sinirlendim konu sahibini düşünemiyorum

Böylesi adamlar işsiz kalınca iyice psikopata bağlayıp kadının hayatını zindan ediyor.
ve hatta allah korusun öldürür. İşi varda oyalanıyor ş..siz herif
İşte böyle kısır bir döngü.
Konu sahibi bu adamdan direk şikayetci olsaydı uğraşsaydı bu seferde belanın en büyüğünü başına saracaktı
Bu adam işinden atılacak e sonra .....
sülaleyi tarıyor böylesi herifler. Arkadaşlar olan ölene oluyor bu memlekette.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
E birde arkanda sahip çıkanın olmadığını biliyorsa adam
vayki vay haline

Konu sahibi yanlış şeyler yaşamış,ama siz burada kalkıpta kimseye basit deme hakkını nereden buluyorsunuz hanımefendi..
Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…