En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özelden beni tehdit ediyor konu sahibi
Açarım davamı gözünün yaşına bakmam
Keşke haksız çıksam ayrıca
Bunu çok isterdim
Ama çıkmayacağım çok iyi biliyorum

Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta

Bakın hala basit insanlar diyorsunuz.
İnsanlar hayatta hatalar yapabilir,bu hatalarda bizlere ders olur.
Bunu anlamak zor olmamalı değilmi...

İyi de boşanmaktan başka yol yok.
Ne demeliydik, "madem gidecek yerin yok, kocan seni öldürene kadar yaşayabildiğin kadar yaşa" mı demeliydik?
Sokakta kalsanız ömrünüz daha uzun olur.
Bir an önce iş bulup yeni bir hayat kurun.

Bazı şeyler bazı özel anlarda daha can yakar hele de gerçekler.. Yorum yaparken herkesin bildiği gerçeği en acı ve sert üslupla anlatmak kişiyi daha iyi hissettiriyor galiba..Konunuzu hatırlıyorum umarım herşey gönlünüzce olsun iyilik daima sizi bulsun..
Yorumları boşverin iki gönül ferahlığı için gelip de hüsrana uğramak nedir biliyorum. Hoş kalın

Dün yazdıklarını da bugün yazdıklarını da üst üste okudum
Güzel kardeşim türlü türlü hayat var, türlü türlü acı var
Eğer çok büyük tanısı konmuş bir psikolojik rahatsızlığın yok ise hayat bozuk psikolojinin arkasına saklanacak kadar uzun değil. Ailesizlik, arkasızlık, parasızlık, yalnızlık, çaresizlik hepsini gördüm ; doğru kararlar da verdim yanlışlarım da oldu ancak senin şunu anlaman gerek, kendini kurtarmak zorundasın, tek başına doğru ya da yanlış tek başına
Bu adamla evliliğin hata, şimdi bunu düzeltmek zorundasın, kendine acımaktan vazgeç ve ayağa kalk, yaşın çok genç bu en büyük avantajın, taşı sıksan suyu çıkar bu yaşta, sadece kendine güven

Eşine gelince bu derece gözü dönebilen bir adamla uğraşma yani donuna kadar almak falan hikaye, bu adama ne kadar bulaşırsan o kadar üstüne sıçrar, intikamdan cezadan önce senin güvenliğin ve rahatın önemli o yüzden sessiz sedasız boşan kurtul, tüm bağlarını kopart. Hayatını kurup, ayaklarını sağlam yere basana kadar kimseyle birlikte de olma, bunu desteksiz başarmak zorundasın. Önce sen ol sonra başkası ile biz olma yoluna gir, her zaman hayatına kaldığın yerden başlamanı sağlayacak güvencen olsun bunu hiç unutma. Burada sana yazan insanlara kırılma, son dönem yaşanan kadın cinayetleri, şiddet olayları herkesi geriyor, kimse kadın zarar görsün istemez haddini aşanları da göz ardı etmek gibi bir seçenek var, ilgilenme gitsinler. Bizlere yazmaya devam et, çok aklı selim, tecrübeli üyelerde var burada akıl akıldan üstündür, dertleş, sor , yardım al. Bu yaşadıklarından ders çıkarmanı ve hayatını en sağlam şekilde kurmanı can-ı gönülden isterim, kendini düşün ve sev, bu hayatta aslında kendimizden başka kimsemiz yok bunu da unutma.

Ne diyorsun sen be
Dayak mı yememi istiyorsun
Terbiyesiz
Senin başına gelsin
Bir hemcinsine dayak yesin diyorsun resmen
İşte kadının düşmanı yine kadın
Piskopat varoşlarla olmam ben
O tipler sizin seviyenizde
Sizin gibilere sadece ban olmamalı. Bu üslupla sitede hiç olmamanız gerekiyor! !!

Özelden beni tehdit ediyor konu sahibi
Açarım davamı gözünün yaşına bakmam
Keşke haksız çıksam ayrıca
Bunu çok isterdim
Ama çıkmayacağım çok iyi biliyorum
Bu kadar abartmanızın anlamı ne acaba insanların hayatına karışamazsınız iyiside kötüsü de onları bağlar onların tercihleri hakaretleriniz bel altı vurmalarınız buraya yakışmıyor Mune

Ablacım bu kız sevgiliyken dayak yemiş kaç kere bile bile evlenmiş imza atılınca değişir mi sanmış
Bu tip kadınlar bundan hoşlanıyor
Bunun psikolojide sado mazo ilişki deniliyor
Yani konu sahibi de hasta
Kocası zaten aşağılık biri
Ben bunları yazdım diye mutsuzsun bunları yazıyorsun deniliyor
Ya mutluyum yada mutsuzum realist olmak için garip bir ruh halinde olmam gerekmez değil mi?
Ben gayet olgun bir yorum yaptım
Bana çirkef dedi ki eski konusuna yorum yapmamıştım
Burda konu açtı olumsuz yorumlara
Benim hatamdı diyemiyor
Onun için onu döven suçlu peki sen niye gitmedin diyen suçlu
Herkes suçlu
Bir tek o masum

Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
Hayatınız basit mi değil mi bilmiyorum ama çok mutsuz olduğunuz belli.

Bu kadar öfke, hakaret küçük görme normal, sağlıkli ruh haline sahip insan işi değil çünkü.

Beni tehdit ediyor sizin zavallı meleğiniz
İfşa edicem bu kadını
Bana erkek falan demiş bide
Ben burdayım gösteririm kendimi
Söylediklerimin arkasındayım

Ne yazıldı edildi okumadım . Ben de şikayetçi olmadığınız için size burda kimse yardımcı olamaz demiştim . Bu sizi kirdiysa özür dilerim . Bu platformda karşındakinin kırılıp kirilmadigini hiç onemsemezler. Çoğu kişiyi kale dahi almayacaksin .
Benim cumlemde sizi kırma niyetim yoktu . Şikayetçi olmamanizi anlayamadım . Keşke bu kadar açık açık yazsaydiniz . Şimdi yeni bir hayat kurma cabasindasiniz umarım her şey yolunda gider bu süre içinde şikayetçi olabiliyosaniz tekrar olun. Hayatınızda her şeyin bundan sonra çok güzel olmasini temenni ediyorum

Hayatınız basit mi değil mi bilmiyorum ama çok mutsuz olduğunuz belli.

Bu kadar öfke, hakaret küçük görme normal, sağlıkli ruh haline sahip insan işi değil çünkü.
Mutluyum mutsuzum kime ne
Sen çok mu mutlusun
İşim var sağlığım var ailem var
Niye mutlu olmayayım ki
En azından dayak yemiyorum çok şükür

Bende dahıl herkes sana kızgınlıkla bıseyler yazdıysa senın o hayatı hak etmeyısınden, sana uzulduklerı ıcın, senındusunduklerı ıcın yazdı. Herkes aferım ıyı yapmıssın deseydı dahamı mutlu olacaktın. Kendını kurtar burda bız yorum yapar unutır gıderız den o yorumları unıtmakı aynı hataları yıne yapma kımse ıcın bu hayatı kotu mutsuz yasamaya degmez kendın ıcın en mutlu oldugun sekılde yasa. Sana zarar veren ne varsa uzak dur erkeklere guvenme ve mutlulugu onlarda arama. Bol sans ınsallah hersey guzel olur

Yanlışı zaten ilk başta yapıp bu adamla evlenmiş.
Acaba değişirmi mantığına sığınıp yoluna devam etmiş.
Adamın yaptığı zaten zorbalık şiddet göstermiş kadına.
Burada önemli olan yanlışını anlayıp bu evliliği sonlandırmak zaten.
Yapması gerkende budur,şayet devam etme kararı alırsa sonuncu çok üzücü halede gelebilir.

Konu sahibesi keşke bu konuyu açmasaydınız diğer konuyla devam etseydiniz, bu konu biraz gereksiz olmuş. Orada yorumlarda anlatabilirdiniz bu konu içeriğini .
Neden böyle birşey yapma gereği duydunuz?

Yılın en mükemmel,akıllı kadınını kocaman alkışlıyoruz

Buna niye cevap yazıyorsunuz ya siz cevap yazdıkça yükseliyor çünkü klavye başında burda bu tiplerden çok var niye herkes cevap yazma derdin de belli ki hayatın da kimse değer vermemiş iltifat etmemiş burda yazarak deşarj oluyor bırakın yazsın kendini övsün ihtiyacı var demek ki

Bana alıntı yapıldıysa cevap verme hakkımı kullanıyorum sadece.
Uyarmak ve sözlerinin yanlış olduğunu hatırlatmak sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…