Özelden beni tehdit ediyor konu sahibiYahu önceden yapmamış, çalışmamış, şimdi calisicam diyo. Bı hata yapmış şimdi telafi etmeye çalışıyor? Sizin derdiniz ne, kuyruk aciniz ne ben anlamadım ki. Adım gibi eminim konu sahibi ise girse, eşinden boşansa kendi hayatını kursa burda bı tek siz üzülürsünüz haksız ciktiginiz için. O yüzden böyle köstek köstek yazıyorsunuz konunun başından beri. Ama yazdım bunu buraya, konu sahibinden rica ediyorum boşandığı zaman lütfen tekrar konu açsın, yapacağım ilk iş size mesaj atmak olacak hani özür dileyecektiniz diye. Ne meraklisiniz haklı olmaya ya. Hepimiz durup sizi mi alkışlayalim bravo hayatında hiç dayak yememiş diye. Ben bu kadar sinirlendim konu sahibini düşünemiyorum
Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
İyi de boşanmaktan başka yol yok.Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Çoğu yazılanı okuyamadım çünkü çektiğim acıya hep bir yenisi ekleniyor.
Psikolojik anlamda bitigim. Sağlıklı karar verecek durumda hiç değilim.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Evden çıkarken altınımı paramı hicbiseyimi alamadan çıkmıştım.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim
Beni öldürmeye çalıştı
Üstteki konuyu çoğunuz okudunuz , çoğunuz beni salak yerine koydunuz, ve bir yarış içinde en acımasız yorumlarınızı aktardınız.
Çoğu yazılanı okuyamadım çünkü çektiğim acıya hep bir yenisi ekleniyor.
Psikolojik anlamda bitigim. Sağlıklı karar verecek durumda hiç değilim.
Kendi öz annem şikayetçi olma dediği için şikayetçi olmadım. Yada ne derseniz deyin.
Evden çıkarken altınımı paramı hicbiseyimi alamadan çıkmıştım.
Hepsini istedim. Vermeyi kabul etti. Çünkü kendime yeni bir hayat kurana kadar idare etmem lazım. Iş arıyorum. Şuan ne onun ne kendi annemin evindeyim. Manevi teyzem kapısını açtı. Çünkü annemin evine gitsem, üvey baba, üvey kardeş kısacası annemin evine gidemem zaten 3 yıldır görüşmedik. Annemle cok sorun yaşadık maalesef ben sizler gibi sırtımı aileme dayayıp savaşamıyorum. Arkamda ne anne ne baba . Neyse bu forumu bir daha kullanmayacağım. Bu güne kadar yapılan bütün iyi ve kötü yorumlarınız icin teşekkür ederim
Sizin gibilere sadece ban olmamalı. Bu üslupla sitede hiç olmamanız gerekiyor! !!Ne diyorsun sen be
Dayak mı yememi istiyorsun
Terbiyesiz
Senin başına gelsin
Bir hemcinsine dayak yesin diyorsun resmen
İşte kadının düşmanı yine kadın
Piskopat varoşlarla olmam ben
O tipler sizin seviyenizde
Bu kadar abartmanızın anlamı ne acaba insanların hayatına karışamazsınız iyiside kötüsü de onları bağlar onların tercihleri hakaretleriniz bel altı vurmalarınız buraya yakışmıyorÖzelden beni tehdit ediyor konu sahibi
Açarım davamı gözünün yaşına bakmam
Keşke haksız çıksam ayrıca
Bunu çok isterdim
Ama çıkmayacağım çok iyi biliyorum
Ablacım bu kız sevgiliyken dayak yemiş kaç kere bile bile evlenmiş imza atılınca değişir mi sanmışBakın hala basit insanlar diyorsunuz.
İnsanlar hayatta hatalar yapabilir,bu hatalarda bizlere ders olur.
Bunu anlamak zor olmamalı değilmi...
Hayatınız basit mi değil mi bilmiyorum ama çok mutsuz olduğunuz belli.Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
Beni tehdit ediyor sizin zavallı meleğinizBu kadar abartmanızın anlamı ne acaba insanların hayatına karışamazsınız iyiside kötüsü de onları bağlar onların tercihleri hakaretleriniz bel altı vurmalarınız buraya yakışmıyorMune
Beni tehdit ediyor sizin zavallı meleğiniz
İfşa edicem bu kadını
Bana erkek falan demiş bide
Ben burdayım gösteririm kendimi
Söylediklerimin arkasındayım
Mutluyum mutsuzum kime neHayatınız basit mi değil mi bilmiyorum ama çok mutsuz olduğunuz belli.
Bu kadar öfke, hakaret küçük görme normal, sağlıkli ruh haline sahip insan işi değil çünkü.
Ablacım bu kız sevgiliyken dayak yemiş kaç kere bile bile evlenmiş imza atılınca değişir mi sanmış
Bu tip kadınlar bundan hoşlanıyor
Bunun psikolojide sado mazo ilişki deniliyor
Yani konu sahibi de hasta
Kocası zaten aşağılık biri
Ben bunları yazdım diye mutsuzsun bunları yazıyorsun deniliyor
Ya mutluyum yada mutsuzum realist olmak için garip bir ruh halinde olmam gerekmez değil mi?
Ben gayet olgun bir yorum yaptım
Bana çirkef dedi ki eski konusuna yorum yapmamıştım
Burda konu açtı olumsuz yorumlara
Benim hatamdı diyemiyor
Onun için onu döven suçlu peki sen niye gitmedin diyen suçlu
Herkes suçlu
Bir tek o masum
Yılın en mükemmel,akıllı kadınını kocaman alkışlıyoruzHadi canım hadi
Ne yazdığın ortada
Ağlayarak öğrenicekmişim
Seçimlerinizi doğru yapın
Sevgiliyken bile döven söven adamla gidip evlenmeyin demek istedim
Çünkü normal bir kadın bunu yapmaz korkar bir kere
Adam kaba saba konuşmasından belli oluyor ya
Bir kere böyle biri denk geldi bana askerdi havacı
Baktım abuk sabuk konuşuyor daha başından gönderdim
Başka kız olsa atlardı
Bana etmediği hakaret kalmadı onu istemedim diye
İşte bu tip adamlar bu gücü nerden buluyor
Şımartıyorsunuz adam yakışıklı havacı pilot bir kadın red etti diye kıyameti koparıyor
Böyle adamla evlensem ne olur
Başka kız olsa çeker ben çekmem
Buna niye cevap yazıyorsunuz ya siz cevap yazdıkça yükseliyor çünkü klavye başında burda bu tiplerden çok var niye herkes cevap yazma derdin de belli ki hayatın da kimse değer vermemiş iltifat etmemiş burda yazarak deşarj oluyor bırakın yazsın kendini övsün ihtiyacı var demek kiBakın hala basit insanlar diyorsunuz.
İnsanlar hayatta hatalar yapabilir,bu hatalarda bizlere ders olur.
Bunu anlamak zor olmamalı değilmi...
Buna niye cevap yazıyorsunuz ya siz cevap yazdıkça yükseliyor çünkü klavye başında burda bu tiplerden çok var niye herkes cevap yazma derdin de belli ki hayatın da kimse değer vermemiş iltifat etmemiş burda yazarak deşarj oluyor bırakın yazsın kendini övsün ihtiyacı var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?