- 2 Aralık 2016
- 189
- 58
- 28
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Kendi düşen ağlamaz. Kendi kendimi iyileştirmek zorundayim ben artık. Belki yedeğim vardı belki bu kadar kolayca kaybetme korkusu olmadan beni basindan atması bu yüzdendi.Hasta halinizle o... damgası yemek ve üzerine üzülmek mi bence sevinin derim
Beni sevip el üstünde tutan biri yok malesef. Kendi kendimin değerini bilemedim. Birinin de beni sevmesine gerek yoktu aslında. Ben kendimi sevmeliydim. Ölsem de arayamam ben onu artık. Bitti gitti.Böyle size küfürler edenlerin peşinde dolanin ama sizi sevip el üstünde tutanları beğenmeyin size iyi oluyor zaten 2 güne peşinde dolanıp affettirirsin bir sekilde kendini
Bence psikolojik sorunları olan bir insanmis yedeği de olsa kimse kimse kolay kolay küfür etmez böyle saçma sebepler için iyi yanlarını düşünün devamlı size küfür eden biriyle ömür geçirmekten kurtuldunuz ( tabi iki gün sonra barismazsaniz)Kendi düşen ağlamaz. Kendi kendimi iyileştirmek zorundayim ben artık. Belki yedeğim vardı belki bu kadar kolayca kaybetme korkusu olmadan beni basindan atması bu yüzdendi.
İki gün değil iki yıl sonra bile kafamda onu affetmicem.Bence psikolojik sorunları olan bir insanmis yedeği de olsa kimse kimse kolay kolay küfür etmez böyle saçma sebepler için iyi yanlarını düşünün devamlı size küfür eden biriyle ömür geçirmekten kurtuldunuz ( tabi iki gün sonra barismazsaniz)
Yaşadığım her zorlukta kendimin doktoru oldum. Ama artık gücümü kaybediyorum galiba. Birinin gelip geçti ben yanındayım demesine ihtiyacım var. Burda sizlerin desteği dahi o kadar iyi geldi ki.Adamin agir psikiyatrik sorunu var cok acik net belli ,
Siz nasil bu kadar kor olabildiniz ,
Nedir bu adam yahu ,hic mi sevilmediniz ,boyle sevilir insan,kendinize sayginiz yok,
Resmen mantik ucmus ,psikolojik yardim alin kendiniz icin
Kendinizi kolay toplamak için elinizde yüzlerce veri varBir de sürekli şu vardı. "Sen beni sevmiyorsun" kafasında ve dilinde bu vardı sürekli. Sürekli bir alınganlık halleri. O yeni gelin ben onun gönlünü etmeye çalışan eşi sanki. Niye öyle baktın. Niye şunu yaptın. Niye bunu dedin. Günler böyle geçiyordu. Resmen psikolojik eziyet gördüm. Surekli ben sorunlu insan ilan edildim. Kendimden şüphe duydum artık.
Anneme laf ettin. diye konuşmaya başladı. Ben de sadece annesi adına özür diledim. Zaten olay da çok başkaymış. Bitmesi için bunlar hep bahaneydi bence. Zaten bundan sonra kimse benden değerli olmayacak.O sana o... diyor ve tekrar tekrar mesajlar yazıp arayarak Özür diliyorsunuz?? İnanılır gibi değil kendine saygın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?