En Ağır Şekilde Terk Edildim

herkesle aynı fikirdeyim.
sana o.. diyen bir adamdan neden özür diledin?
bir insan kendini bu kadar küçük düşürür ya.
umarım kendini bu psikopattan kurtarır aklını başına toplarsın

Anneme laf ettin. diye konuşmaya başladı. Ben de sadece adına özür diledim. Zaten olay da çok başkaymış. Bitmesi için bunlar hep bahaneydi bence. Zaten bundan sonra kimse benden değerli olmayacak.

dediysen de dedin. söyletene kadar uğraşmış. (hoş dememişsin bile)
o sana alenen diyor, hem de ısrarla tekrarlıyor. niye özür diliyorsun, nasılsa işine geleni anlıyor.
üzülmeyin şu dengesize artık.

Adam tam bir pislik. Bana eşim /sevgilim bunu dese ben doğduklarına pişman ederim sen bi de kalkmış özür dilemişsin. Yarın bir günn bu adam sana mesaj atsan sen yine dönersin eminim. K bakma ama bana midesizlik gibi geliyor. Yerinde olsam böyle bir pislikten kurtulduğum için sevinirdim .

Bence birleşmelisiniz.
Birbirinize gerçekten layıksınız.
Aman bu düşünce ve beklentilerle aklı basında olan insanlara yanaşmayın ne olur.

Tahrik etmis resmen d*muz..

Inan seni cok iyi anliyorum kalbine yenik düşüp 1kez daha şans vermeni.. Ama bundan sonra bile bile lades yapma.. En son senin tekrar araman en büyük yanlış.. Ne acılar gelip geçiyor Allah beterinden korusun..

Ağla açıll gözyaşları ardından gelecek gülümsemeler icin temizlik yaparmış .

pislolojik sorunun var sanırım . sana afedersin .t gibi davranan adamdan medetmi umuyorsun. sana o. diyen ve belki aranızda ne gecti bilmem ama kendiyle olan yakınlasmalar sebebiyle aklına bu adamın baskasıyla da olacagın geliyor. sana olta atıp atıp oynatıyor.

tek yapman gereken defetmek . birinin seni toplamasına ihtiyacın yok insan kendine yeter Allahın izniyle. kitap oku tv izle hayal kur .o adamdanda uzaklas

Evet o kadar basit birini sevmişsin. Adam da seni sevmiyor zaten. Sevse o sözcüğü sana karsi kullanmaz en basta. Bak senin sevdiği insanlara ayni sözcüğü kullandigini düşününce nasil delirmiş. Hayirlisi olmuş senin için diye dusunuyorum. Hiç yanmasin canin. Değmez çünkü. Barismak için de herhangi bir şey yapma. O gelirse de kabul etme. Ciddi anlamda hicbir erkek sevdiği kadina o sifati yakistirmaz.

Ben olsam askindan olsem de "evet annene hakaret ettim. Hatta tum sulalene ettim karaktersiz p....venk" der , mis gibi bir ihlamur icer, bir dahada o pisligi hic aramaz sormazdim... ne demek o...pu ?? Anasininki namusta sizinki neymis ??

Seni sevmiyorum git birini bul hayatını yaşa dedi bana da. Ben hayatımda bu kadar asagilanmadim. Çok mu sevdik ondan mı böyle oldu.
adam o.... demiş aşağılandığını düşünmemişsin de, git birini bul deyince mi aşağılandığını hissettin ?
sonra özür dilemişsin. Kendi kendini değersizleştiren sensin.
Kadınlık onuru namına ayak altına alınmadık birşey bırakmamışsınız karşılıklı maşallah.
Kadınların bu hallerini gördükçe kendimi doğrayasım geliyor yeminle

Evet annene dedim deyip telefonu kapatman gereken yerde birde özür dilemişsin Vallahi pes, açık açık sana bu hakareti eden bir adamın sevgisini sorguluyorsun halen, tabii ki sevmiyor.
Ağızdan sinirle çıkabilecek sözler vardır ama bu onlardan değil ve ısrarla iki -üç kez söylemiş.
Uzak durmazsan daha çok yazarsın buralara...

Yani anlamadım ki !!
Size O.... diyen insana kendinizi alçaltıp hala neden anlatma açıklama gereği duydunuz ki ?
Allah aşkına neyin paamparçalığını yaşıyorsunuz size ağza alınmayacak hakaret etmiş DEFEDİN gitsin
Çocuk musunuz siz !!!
Size ve geçen zamanınıza yazık ,bir an evvel toparlanın..

Yahu biri bana bu sekilde kufur edecek, anasina da soverim, danasina da! ne demek o... diyecek adam bana, mahkemede bulur aninda kendini, surundururum serefsizi... siz hala annesine dedim sandi bilmemne derdindesiniz, hayret!

Saygının olmadığı yerde sevgide olmuyor.
Seni saymayan bir adamdan nasıl sevgi bekliyorsun?
Ve nasıl bir baskı kurduysa üzerinde sana hakaretler etmesine rağmen söylediğin bir kelimeden ötürü özür diliyorsun.
Yapma, kendine saygını kaybetme bari.
Sen bu kadar değersiz bir insan mısın ki sana böyle davranmasına izin veriyorsun.
Kendini biran önce toparla, bu adam ayrılık sonrası üzülmeyi bile haketmiyor çünkü.

Bugün bu şekilde konu açan yarım mazeret içinde bir şey bulur

Anneme laf ettin. diye konuşmaya başladı. Ben de sadece annesi adına özür diledim. Zaten olay da çok başkaymış. Bitmesi için bunlar hep bahaneydi bence. Zaten bundan sonra kimse benden değerli olmayacak.
Annesi o kadar degerliyse her kadın değerli önce onu bilecek. Bırak şu pisligi ya rezil herif bunlar gibisine değer veriyorsunuz ya çok yazık çok

Yahu biri bana bu sekilde kufur edecek, anasina da soverim, danasina da! ne demek o... diyecek adam bana, mahkemede bulur aninda kendini, surundururum serefsizi... siz hala annesine dedim sandi bilmemne derdindesiniz, hayret!
aynen katılıyorum size
burda bir bayan vardı nickini hatırlamıyorum hepp bu tür konu sahiplerine
git Tedavi Ol diyordu hakkaten ne kadra haklı
insanların hasta ruhlu olduklarını bizler burdan net görüyoruz ne darılın ne gücenin ama siz normal degilsinz su an
gidip tedavi olun
birisi size o... diyecek ve siz daha kendinizi suclayacaksınz sizinki takıntı deger yargınızı yitirmişsinz lütfen gidin biraz tedavi olun ilaç kullanın ruhunuz iyileşsin çok ciddiyim problemlerinz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…