En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Amin inşallah isteyen herkes,en kısa zamanda kavuşsun bebeğine,sağlıkla ve huzurla.a.s.

canımcım Allah sana sorunsuz ağrısız mis gibi hamileleik yaşatsın inşallah biran önce valla insanoğlu dediğin biraz nankör oluyor işte böyle daha 1 ay önce nasıl yalvarıyordum Allahıma bana da yaşat bütün bunları diye.dilerim ki bütün anne olmak isteyen kadınlara biran önce en güzelinden bebişler versina.s.a.s.

yok yok nankörlük değil o hakettiniz az mı çektiniz şöyle doya doya da şikayet etmeyede hakkınız var canım Allah analı babalı etsin

merhaba kısslar, hazirancım dört gözle güzel haberlerini bekliyorum allahım inşallah bu sefer kucağını doldurur....
diamond canım anladığım kadarıyla senin memişler normaldede büyükmüş :) benimkiler zaten minicikti silikonlu sütyen takıyordum ama şimdi normal takıyorum badilerdede çirkin durmuyor memiş var olduğu belli artık, benimde gün içinde ağrı yok geceleri sütyeni çıkarıyorum ki ağrı varmı yokmu anlamak için çok hafif oluyor. bende aşırı derecede alınganlık var sulu gözlüyüm herşeye ağlıyorum üzülüyorum . birde babamda bugün sabah miğdesinden rahatsızlanmış safrakesesi yoktu artık ondanmı oldu bilmiyorum ama çok kötü olmuş göğsüne sırtına ağrı atmış serum takmışlar acilde başka doktora gitmesi gerekiyor, akşam kocam erken gelirse gidip görmek istiyorum...
haftaya cumaya kontrolüm var ay zaman geçmiyorrrrr yineee...

Geçmiş olsun Gülserencim.Sulu gözlü olman da normal.Cumaya birşey kalmadı benim de yarın akşama kontrolüm var.Hem de 3 lü test yapılacak.İnşallah iyi gider herşey.Bu arada şehirlerarası yolculuk yaptım haftasonu doktorumdan habersizKendimi iyi hissediyorum gitmeden önce de ne olur ne olmaz diye ultrasona girdim.Eşim sordu doktora nasıl,biz hala korkuyoruz diye.Doktorda bu saatten sonra Allah'ın izniyle birşey olmaz diyince biz tam gaz gittik hafta sonu.Çok iyi geldi.Yorulmadım ki.Zaten çok enerjik hissediyorum kendimi.Biraz daha rahatladım yani artık.

Çok geçmiş olsun gülserencim. Allah babana acil şifalar versin. Hassasiyetin hepimizde var canım hiç olmadık şeyler benimde gözlerimi sulandırıyorki normalde kolay ağlayan biri değilimdir. Annelik bizleri yumuşatıyor sanırım.

Gülseren Geçmiş Olsun Canim Allah Acil şifalar Göndersin Babana
Hamile Kadinlar Duygusal Ve Hasas Olur Duymadinmi Hiç:1rolleyes:

Günaydın diamond. şekerim sen iyi hissetmene güvenip kendini iyice katırma minişinin yorulabileceğini düşün. Bence dr dan izinsiz kaçamaklar yapma. Allah krusun tabi millet tarlada bayırda çalışıp dünyaya getiriyor ama biz çıtkırıldım hatunlarız. Her şeyden nem kaparız. :1closedeyes:

Günaydın canım, doğru söylüyorsun aslında.Ama gerçekten yormadım hiç kendimi,eşim de dikkatli kullandı.Şehirlerarası yollar şehir içinden daha güvenli ve düzgün.Doktora gidinceye kadar bile daha çok sarsılıyorum.doktorum da fazla kasıyor benim.Neredeyse 9 ayı yatakta geçirtecek.Muayenehaneden uğurlarken falan,hadi şimdi doooğru eve diyor:))Neyse bu gezme bana epeyce gider.Zaten şu 2 ay gezdim gezdim.Sonrasında iyice ağırlaşılır.Bir de İzmir de sıcaklar bastı mı hiç bir yere çıkılmaz zaten.

Selam kızlar yine kaçak kaçak girdim nete evde kimse yok. Herkese ayrı ayrı desteklerinden dolayı Allah razı olsun. Gayet iyiyim gülserencim amin inşallah. çok geçmiş olsun seninde başında çevrende olumsuzluklar hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun.

Canım benim nasıl sevindim tehlikeli dönemleri atlattın inşallah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağınada alacaksın inşallah. kaçak göçek girdim gelecekler diye panikten bişeyde yazamıyorum uzun uzadıya kusura bakmayın kızlar. İyiyim hiçbirşey hissetmiyorum ama Allah büyüktür İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar bayadır girmedim ama güzel haberler var sevindim hazirancım inşallah hayırlı haberler verirsin bize ALLAH yüzümüzü güldürsün hepimizin gülserencim öncelikle babana ALLAH şifa versin çok geçmiş olsun bende her şeye ağlar oldum eşim artık tv bile açmak istemiyo herşeye gözlerim doluyo normaldir ne yapalım ALLAH başka keder vermesin Diamond cum sanada sevindim ne güzel tehlikeli dönemi atlattın darısı bizim başımıza bende 9 haftadayım yarın kontrolüm var sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve her zamanki gibi gene çok endişeliyim korkuyorum 2 hafta önce duymuştuk ikisininde kalp atışını ama yarında bi duysam sağlıkla bende haşimato tiroidi var o yüzden korkuyorum her gün çeyrek tefor içiyorum inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza

Ilginiz Için çok Teşekkür Ederim Kisslar. Biliyorum Hamişler Duygusal Olur Ama Işte Ben Biraz Abarttim Galiba.... Bugün Sicaktanmidir Bilmiyorum Hiçbirşey Yemek Istemiyorum.... Diamond'cum Inan Bana çok Iyi Yapmişsin Takdir Ettim Seni Moral Kendini Iyi Hissetmek Herşeyden önemli Sarsilsanda O Kadar önemli Diil Artik....benim Göğüslerim Ağrimiyor Normalmi Acep? Ay Birde çenemde Killar çikti Korkunç şekilde Naapcam Bilmiyorum Kimse Yüzüme Baksin Istemiyorum

HAZİRANCIM HATIRLIYORMUSUN BU SEFERKİ TRANSFERİMDE İŞE GİDİCEM DİYORDUN :roflol: GİTSENE SIKIYSA.... ALLAHIM SAĞLIK HUZUR VERSİN BUNLARIDA ATLATIRIZ ALLAHIN İZNİYLE...

Amin canımcım Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah haftaya hayırlı haberlerle dönerim. Dönemesemde fazla üzülmeyeceğim herşeyde bir hayır vardır. Rabbim nezaman verirse hayırlısı ile. Allah herşeyin hayırlısını versin. Canım Allah tammaına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.

HAZİRANCIM HATIRLIYORMUSUN BU SEFERKİ TRANSFERİMDE İŞE GİDİCEM DİYORDUN :roflol: GİTSENE SIKIYSA.... ALLAHIM SAĞLIK HUZUR VERSİN BUNLARIDA ATLATIRIZ ALLAHIN İZNİYLE...

sorma gülserencim busefer 3 gün aralıksız yattım diğerinde gene bilgisayarın başındaydım bu sefer çok sıkı tutuyorlar bana kalsa gideceğim evde kimse yokken biraz takılayım dedim ve sevindirici haberler aldım kuzicimde hamişmiş. Kız seni nerden buluyo basket topları tam macera ekşın yaşıyon. Amin canım ya evide annemlere yakın taşıdık 1 aptman var arada annem şimdi orda yıkamaya halıları vermiştik onlar geldi onları serip geleyim dedi gelmek üzeredir.

AMAN NEBİLİM CANIM YA ŞANS İŞTE... KIS BAK BU EV SANA ŞANS GETİRCEK İNŞALLAH BEBİŞLERİNLE GİDİCEKSİN YENİ EVİNE...

gülserencim sen bide transferden sonra 24 saatim nasıl geçti bir bilsen:roflol: hiç ayağa kaldırmadı annem. yemeği bile kendi yedirdi. nezamnki hastaneden taburcu ettiler ayağa ozamn kalktım. tabii oda benim için yapıyor. gülserencim bişey soracağım sizin transfer olurken rahim duvarı kalınlığınız nasıldı. benim 13 mm miş. ilk transferimde kalın olduğunu ve büyük ihtimallede kalın olduğu için tutmamış olabileceğini söylediler. embriyoloğum 13 mm için çok iyi olduğunu söyledi ama ben merak ettim sizlerin kaçtı acaba

AY CANIM HİÇ BİLMİYORUM SORMADIM YANİ DOKTORUM SADECE BAKIYORDU RAHİM KALINLIĞI İYİ DİYORDU a.s

Merhaba Kisslar, Bana Ne Kadar şanssiz Olduğumu Söylüyordunuz Asil Beni üzen Olay 2 Gün önce Canim Babamin Geçirdiği Kalp Krizi, Numune Hastanesi Ekg çekmesine Rağmen Mide üşütmesi Diyor Babam Iyi Olmayinca 1 Gün Sonra Başka Hastaneye Gidiyor Numunede çekilen Ekg Ye Bakiyor Seni Nasil Eve Gönerdiler çok Büyük Bi Kalp Krizi Geçirmişsin Halada Geçiriyorsun Diyip Acil Karşisindaki Hastaneye Götürüyorlar Anjio Yapiliyo 1 Gün Yoğun Bakimda Kaldi şimdi Odada Ama Gözetim Altinda Bugün Belli Olucak Ama 2 Damar Tikali Ve Ameliyat çok Korkuyorum... Bu Arada Hastanede Hamilelerin Girmesi Yasak Odalar Var Ben Tabiyki O Odalara Girmedim Ama O Katta Bulundum Yogun Bakim Katinda Vardi Mesela 1 Gün Sonra Doktorumu Aradim Bulunma Dedi Korkuyorum Hastanede Karşima çikan Doktora Sordum Dişariya Zarari Yok Merak Etmeyin Dedi Neye Inanim Bilmiyorum. şimdi Hastaneye Gidiyorum Hem Bebegime Hemde Canim Babamdan Dualarinizi Esirgemeyin Olurmu... Doktora Gitmek Için Cumayi Beklemek Istemiyorummm 2 Hafta Oldu Ultrasona Gireli Birşey Olumu Yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…