- Konu Sahibi gulseren4434
-
ayyy ayyy maşallah maşallah kızlar imrenek okudum yazdıklarınızı.Allah bağışlasın bebeklerinizi ,sizi de onlarıda korusun, sağlıcakla alın kucağınıza.Darısı en kısa zamanda bizimde başımıza olsun
ayyy ayyy maşallah maşallah kızlar imrenek okudum yazdıklarınızı.Allah bağışlasın bebeklerinizi ,sizi de onlarıda korusun, sağlıcakla alın kucağınıza.Darısı en kısa zamanda bizimde başımıza olsun
merhaba kısslar, hazirancım dört gözle güzel haberlerini bekliyorum allahım inşallah bu sefer kucağını doldurur....
diamond canım anladığım kadarıyla senin memişler normaldede büyükmüş :) benimkiler zaten minicikti silikonlu sütyen takıyordum ama şimdi normal takıyorum badilerdede çirkin durmuyor memiş var olduğu belli artık, benimde gün içinde ağrı yok geceleri sütyeni çıkarıyorum ki ağrı varmı yokmu anlamak için çok hafif oluyor. bende aşırı derecede alınganlık var sulu gözlüyüm herşeye ağlıyorum üzülüyorum. birde babamda bugün sabah miğdesinden rahatsızlanmış safrakesesi yoktu artık ondanmı oldu bilmiyorum ama çok kötü olmuş göğsüne sırtına ağrı atmış serum takmışlar acilde başka doktora gitmesi gerekiyor, akşam kocam erken gelirse gidip görmek istiyorum...
haftaya cumaya kontrolüm var ay zaman geçmiyorrrrr yineee...
merhaba kısslar, hazirancım dört gözle güzel haberlerini bekliyorum allahım inşallah bu sefer kucağını doldurur....
diamond canım anladığım kadarıyla senin memişler normaldede büyükmüş :) benimkiler zaten minicikti silikonlu sütyen takıyordum ama şimdi normal takıyorum badilerdede çirkin durmuyor memiş var olduğu belli artık, benimde gün içinde ağrı yok geceleri sütyeni çıkarıyorum ki ağrı varmı yokmu anlamak için çok hafif oluyor. bende aşırı derecede alınganlık var sulu gözlüyüm herşeye ağlıyorum üzülüyorum. birde babamda bugün sabah miğdesinden rahatsızlanmış safrakesesi yoktu artık ondanmı oldu bilmiyorum ama çok kötü olmuş göğsüne sırtına ağrı atmış serum takmışlar acilde başka doktora gitmesi gerekiyor, akşam kocam erken gelirse gidip görmek istiyorum...
haftaya cumaya kontrolüm var ay zaman geçmiyorrrrr yineee...
Geçmiş olsun Gülserencim.Sulu gözlü olman da normal.Cumaya birşey kalmadı benim de yarın akşama kontrolüm var.Hem de 3 lü test yapılacak.İnşallah iyi gider herşey.Bu arada şehirlerarası yolculuk yaptım haftasonu doktorumdan habersizKendimi iyi hissediyorum gitmeden önce de ne olur ne olmaz diye ultrasona girdim.Eşim sordu doktora nasıl,biz hala korkuyoruz diye.Doktorda bu saatten sonra Allah'ın izniyle birşey olmaz diyince biz tam gaz gittik hafta sonu.Çok iyi geldi.Yorulmadım ki.Zaten çok enerjik hissediyorum kendimi.Biraz daha rahatladım yani artık.
Günaydın diamond. şekerim sen iyi hissetmene güvenip kendini iyice katırma minişinin yorulabileceğini düşün. Bence dr dan izinsiz kaçamaklar yapma. Allah krusun tabi millet tarlada bayırda çalışıp dünyaya getiriyor ama biz çıtkırıldım hatunlarız. Her şeyden nem kaparız. :1closedeyes:
Geçmiş olsun Gülserencim.Sulu gözlü olman da normal.Cumaya birşey kalmadı benim de yarın akşama kontrolüm var.Hem de 3 lü test yapılacak.İnşallah iyi gider herşey.Bu arada şehirlerarası yolculuk yaptım haftasonu doktorumdan habersizKendimi iyi hissediyorum gitmeden önce de ne olur ne olmaz diye ultrasona girdim.Eşim sordu doktora nasıl,biz hala korkuyoruz diye.Doktorda bu saatten sonra Allah'ın izniyle birşey olmaz diyince biz tam gaz gittik hafta sonu.Çok iyi geldi.Yorulmadım ki.Zaten çok enerjik hissediyorum kendimi.Biraz daha rahatladım yani artık.
Selam kızlar yine kaçak kaçak girdim nete evde kimse yok. Herkese ayrı ayrı desteklerinden dolayı Allah razı olsun. Gayet iyiyim gülserencim amin inşallah. çok geçmiş olsun seninde başında çevrende olumsuzluklar hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun.
merhaba kızlar bayadır girmedim ama güzel haberler var sevindim hazirancım inşallah hayırlı haberler verirsin bize ALLAH yüzümüzü güldürsün hepimizin gülserencim öncelikle babana ALLAH şifa versin çok geçmiş olsun bende her şeye ağlar oldum eşim artık tv bile açmak istemiyo herşeye gözlerim doluyo normaldir ne yapalım ALLAH başka keder vermesin Diamond cum sanada sevindim ne güzel tehlikeli dönemi atlattın darısı bizim başımıza bende 9 haftadayım yarın kontrolüm var sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve her zamanki gibi gene çok endişeliyim korkuyorum 2 hafta önce duymuştuk ikisininde kalp atışını ama yarında bi duysam sağlıkla bende haşimato tiroidi var o yüzden korkuyorum her gün çeyrek tefor içiyorum inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza
HAZİRANCIM HATIRLIYORMUSUN BU SEFERKİ TRANSFERİMDE İŞE GİDİCEM DİYORDUN :roflol: GİTSENE SIKIYSA.... ALLAHIM SAĞLIK HUZUR VERSİN BUNLARIDA ATLATIRIZ ALLAHIN İZNİYLE...
sorma gülserencim busefer 3 gün aralıksız yattım diğerinde gene bilgisayarın başındaydım bu sefer çok sıkı tutuyorlar bana kalsa gideceğim evde kimse yokken biraz takılayım dedim ve sevindirici haberler aldım kuzicimde hamişmiş. Kız seni nerden buluyo basket topları tam macera ekşın yaşıyon. Amin canım ya evide annemlere yakın taşıdık 1 aptman var arada annem şimdi orda yıkamaya halıları vermiştik onlar geldi onları serip geleyim dedi gelmek üzeredir.
gülserencim sen bide transferden sonra 24 saatim nasıl geçti bir bilsen:roflol: hiç ayağa kaldırmadı annem. yemeği bile kendi yedirdi. nezamnki hastaneden taburcu ettiler ayağa ozamn kalktım. tabii oda benim için yapıyor. gülserencim bişey soracağım sizin transfer olurken rahim duvarı kalınlığınız nasıldı. benim 13 mm miş. ilk transferimde kalın olduğunu ve büyük ihtimallede kalın olduğu için tutmamış olabileceğini söylediler. embriyoloğum 13 mm için çok iyi olduğunu söyledi ama ben merak ettim sizlerin kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?