- Konu Sahibi gulseren4434
-
Valla endişen maddi yöndense çok haklısın canım, insan her türlü eziyete katlanıyo ama maddiyata gelince yapacak bişey kalmıyo malesef, ama dediğin gibi eylülü beklersen 4 milyar daha kaybın olacak az para değil o yüzdende şimdi yapmak daha mantıklı, aileleriniz falan destek olmuyomu yada tüp bebek merkezinin bir yardımı, taksitlendirme indirim gibi bişeyi yokmu, Allah bir kapı açar elbet, derdi veren dermanı da verir inşallah
Bende bu tutmasaydı naparım diye kara kara düşünüyodum valla çok zorluyo insanı Allah yardımcın olsun
ben en erken eylül-ekim falan diyodum.3 deneme bizi resmen göçürdü.bayağı sıkıştık,borcumuz var yaa.bilemiyorum.bi de şu 3 denemenin 2 ye inmesi var devlet karşılamıyormuş ya eylülden sonra.eylülü beklersem 4 milyar daha fazla ödicem .ooof oof ne yapayım kuzicim yaaa. :çok üzgünüm:
Benimkini öyle hesaplamadı işte, bilmemki valla Allah bilir artık sağlık olsunda önemli değil, zaten iki tane olsaydı kanamalar lekelenmeler daha zorlardı sanırım beni, hayırlısı buymuş demekki.
Valla endişen maddi yöndense çok haklısın canım, insan her türlü eziyete katlanıyo ama maddiyata gelince yapacak bişey kalmıyo malesef, ama dediğin gibi eylülü beklersen 4 milyar daha kaybın olacak az para değil o yüzdende şimdi yapmak daha mantıklı, aileleriniz falan destek olmuyomu yada tüp bebek merkezinin bir yardımı, taksitlendirme indirim gibi bişeyi yokmu, Allah bir kapı açar elbet, derdi veren dermanı da verir inşallah
Bende bu tutmasaydı naparım diye kara kara düşünüyodum valla çok zorluyo insanı Allah yardımcın olsun
hamile arkadaşlar mı buluştu bu forumda..bugün hamilelik haberini aldım.12.gün test 687,1.tekrarlayayım mı 2 gün sonra bu değere gerek yok dediler..
bi de kasıklarım ağrıyor halen bunu yaşayanlar varmı aranızda akıntım da çook..
Bu gün nasılsın kuzi bulantılar devam ediyormu.Zor günler ama geçiyor krakeri denedinmi bi faydası oldumu.[/QUOTE
Şimdi evdeyim ya rahatım, midem arada bulanıyo ama çıkaracak kadar olmadı bidaha, birde benim sabahları okadar değil de öğleden sonra falan daha kötü oluyo midem şimdilik, inşallah işe başlayıncada bukadarla kalır.
Sen nasılsın? ha bu arada takvimini yapmışsın ama ikiz bebekli resimlerde vardı onlardan koysaydınya
Aramıza hoş geldin seybay. Kasık ağrıları hamileliğin her döneminde oluyor sanırım ben 15 haftalık oldum ama zaman zaman ağrım oluyor çok şiddetli olmasada. Değerin çok yüksek insallah bebeklerin vardır bir den fazla sabretmen gereken günler asıl şimdi başlıyor yok keseyi görmek için sonra kalp atışı için sonra her ay ultrasona kadar acaba iyimi allah yolunu açık etsin sağlıkla bebişler versin.:teselli:
Bu gün nasılsın kuzi bulantılar devam ediyormu.Zor günler ama geçiyor krakeri denedinmi bi faydası oldumu.[/QUOTE
Şimdi evdeyim ya rahatım, midem arada bulanıyo ama çıkaracak kadar olmadı bidaha, birde benim sabahları okadar değil de öğleden sonra falan daha kötü oluyo midem şimdilik, inşallah işe başlayıncada bukadarla kalır.
Sen nasılsın? ha bu arada takvimini yapmışsın ama ikiz bebekli resimlerde vardı onlardan koysaydınya
iyice incelememişim desene takvimi bir daha bakayım. Miğdenin daha iyi durumda olmasına sevindim inşallah dediğin gibi iş yerindede inşallah çok zorlamaz zamanla alışırsınız bebişinle birbirinize.
seninde allah tamamına erdirsin cinsiyeti belli oldu mu?
Ayyy önce sağlık tabi ama, inşallah öyledir yaDaha kesin değil geçen ay dr emin olamadı biri kız biri erkek gibi ama 28 haziranda net söylerim dedi.
Ayyy önce sağlık tabi ama, inşallah öyledir ya
bir kız bir erkek ne harika olurrrrrrrrrr
bende bayıldım duyunca eşim yıllardır hep böyle derdi. ailemizde ikiz çok bizde hep spontane olarak ikiz bebeklerimiz olcak zannediyorduk ama öyle olmadı kısmet inşallah önce sağlıklı olsunlar ama birinin kız olmasına ayrıca sevindim.kesin olmasada tabi.
Daha kesin değil geçen ay dr emin olamadı biri kız biri erkek gibi ama 28 haziranda net söylerim dedi.
ebrizm inşallah bi kız bi de erkek bebişin olur canım ben de hep öyle istiyorum.
biz kararımızı verdik kızlar bakalım hayırlısı.......bugün antibiyotiklere başlıyorum.uzun protokol olacak,22 haziranda da lucrine başlıyorum.dualarınızı bekliyorum canlarımmmm Şeniz
Benimde küçüklüğümden beri istediğim bişeydi bir kız bir erkek ikizlerimin olması sonra çocuğumuz olmayıp tüp'e girişince dedimki heralde Allah ikiz çok istiyorum diye bizi bu yola sevk ediyo, test sonucuda yüksek olunca heh dedim gerçekten ikizler geliyo ama tekmiş :))
Kayınvalidemle annem bakmak zor olur, tek olsun diye dua edip duruyolardı onların duaları benimkini yendi galiba,
gerçi ikiz olsaydı benim için daha zor geçerdi sanırım hamilelik birtaneyle bile böyleyken, Allahın bir bildiği var demekki herşeyin hayırlısı ama yinede çok isterdim ikiz
Allah her şeyin sabrını veriyor sanırım kuzi bir şekilde bende atlattım o bulantılarla her şeyden tiksinmeyle geçen günleri çok şükür şimdi iyiyyim artık yemeyede başladım ve karnım 1-2 haftada çıktı bile allah isteyen her keze dilediği gibi sağlıklı evlatlar kısmet etsin.:1hug:
kuzi mrb canım her şey yolundamı sende bebeğinde birbirinize alıştınız sanırım dün daha iyi hissettiğini yazmışsın inşallah bundan sonrada eziyet çekmeden atlatırsın canım.iyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?