- Konu Sahibi gulseren4434
-
Merhaba Kisslar Bilgisayarim Bozuldu Giremiyorum Birde çoğunlukla Annemdeyim... Sizinle Görüşemediğim Dönemde Eşimle Boşanma Aşamasina Gelicek Kavgalar Ettik Bana Tokat Atti Vs... Arkadaşlarimin Araciliğla Aramiz Düzeldi şimdi üstüme çok Düşüyor Allahim Hep Böyle Etsin Ayin 9 Unda Kontrolüm Var Ama Ben Bebeğimi çok Merak Ediyorum Yaşadiklarimdan Etkilenmişmidir Die? En Son Haziran 9 Da Gittim 2li Test Yapildi çok şükür Temiz çiki... Size Sormak Istediğim 1 Ay Dolmadan Doktora Gitsem Birşey Olurmu Ultrasonun Zarari Varmidir Yaniii? Bugüne Kadarda Normalden Fazla Gittim....
anladım canım saol. demekki banada yapmıcaklar.senin cinsiyetleri belli miydi? bi de tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun sen yoksa değiştirdin mi?çok sordum kusura bakma :bbo:
Ne demek çok soru sordum şekerim biz burda paylaşım için birlikteyiz istersen günde 100lerce soru sor dert değil seve seve yanıtlarım. Sorularına gelince sanada 2 li test yapılmıyacaktır büyük ihtimalle. BEn tüp bebek merkezine 6. hafta kalp atışlarını hissettikten sonra bir daha gitmedim. Tüp bebek ten önce gittiğim ve tüp bebek merkezini öneren dr ma gidiyorum artık ve ayda 1 kez gidiyorum 2 haftada yada 3 haftada bir değil. Bebeklerimin cinsiyetini tam olarak öğrenemedim geçen ay gittiğimde 12+2 haftalıklardı kesin değil ama biri kız biri erkek gibi görünüyor ama söylememiş sayın bir dahaki kontrolde net olarak söylerim dedi. 28 haziranda kontrolüm nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hem öğrenicem cinsiyetlerini tam olarak hemde sağlıklarıyla ilgili bilgi alabilicem. kontrolden sonraki hafta içide 3 lü testi yaptırıcam.:dance:
teşekkür ederim canım cevapların için. bende şimdi doktordan geliyorum. banada yapmadı ikili test gerek yok dedi. 3lüyü yaparız dedi. bende cinsiyetlerini öğrendim bugün. biri kesin erkek ikinciside yüzde 70 erkek sağlıklarıda gayet iyiymiş bakalım artık 20 gün sonra gidicem bende tekrar.
AYYY ne güzel haberler bizlere de nasip olur inşallah.Kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet merak ettim valla..
teşekkür ederim canım cevapların için. bende şimdi doktordan geliyorum. banada yapmadı ikili test gerek yok dedi. 3lüyü yaparız dedi. bende cinsiyetlerini öğrendim bugün. biri kesin erkek ikinciside yüzde 70 erkek sağlıklarıda gayet iyiymiş bakalım artık 20 gün sonra gidicem bende tekrar.
Hayırlısı olsunnnnn sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah. Ya benim kardeşimin bi tezi var tedavi bebeklerinin çok büyük çoğunluğu erkek oluyor diye dr ma söyledim ben bunu yok öyle bir şey dedi ama sanırım doğru.( kardeşimin ikizleride aşılama ile)
Benim Hep Kiz Diye Doğmuştu Ama Bakalim Birinin Erkek Olduğu Bizdede Garanti Diğeri Kiz Gibi Demişti Ya Neymiş öğrenicez.
valla allah biliyor hep bir kız bir erkek ya da iki kızım olsun istedim kız bebekleri çok sseviyorum. ama dediğim gibi hep içimede iki erkek doğuyordu kesin öyle olur diyordum . öylede oldu. allah sağlık versin tabi önemli olan bu. sağlıkla kucağıma alayımda başka bişey istemem. kız erkek fark etmez.
Çok sevindim canım sıkıntılarının azalmasına bundan sonrası çok daha rahat ama dediğin gibi özellikle geceleri sıcaklarla işimiz baya zorlaşıyor tabi bide karınlar çıktı sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor bir türlü rahat yatamıyorum ne tarafa dönsem eziyormuşum gibi geliyor uykusuz geçiyor akşamlarım malesef. Gündüzde iş yerinde gözlerim kapanıyor. erkenden uyku gelmesi bben de hala devam ediyor ama çok bölntülü uyuduğum için dinlenemiyorum.
oyyy erkekmiymiş ikiside, birde koca üçtane erkekle işin iş desene yıka ütüle bitmez vallaha:roflol:
maşallah maşallah onlara ama bukadar erken belli oluyomuymuş cinsiyeti,
bana da herkes kızın olacak diyo ama bana erkek gibi geliyo :asigim:
yaaaa teyzeleri yandık valla ne etcez bilmem:)3 ayda belli oluyormuş ya bugün giderken doktora tahmin ediyodum zaten.eğer erkek içine doğuyosa erkektir. bende hep kız istiyodum ama içimede erkek doğuyodu ikiside erkek diye. annenin içine doğan olurmuş. hadi hayırlısı bakalım...
kesinlikle katılıyorum kardeşine. kanıtlanmış bişi bu. kardeşininde mi ikiside erkek yoksa?
evet üç tane kalp atışlarınıda aldık ama birinden vazgeçmeliymişim.Kara verdik 15 içinde kendilerinden birisi iptal olmazsa en zayıf olanı sonlandıracaklar.Dr üçüde gider ama risk çok büyük dedi.Rahim ağızı boyuna kısa zaten .20 haftalarda düşük riski var.ama gördükten sonra vazgeçmekte zor.Biraz sıkıntılıyım bu anlamda.
Merhabalar arkadaşlar kaç gündür evimde değildim,giremedim nete.Herkes iyi görünüyor,umarım fazala bir yaramazlık yoktur.Gülseren'e üzüldüm, pişmiş tavuktan beter oldu kızcağız.İnşallah yaşadığı son üzüntüler olur.Bu arada yeni mutlu haberler de eklenmiş,çok sevindim yeni hamişlerimize.Allah tamamına erdirsin hepsini.
Aktüel duyduklarım doğru mu gerçekten üçüz müymüş bebişler.Bir yerde okudum ama küçücük bir yazı başlığın falan varsa görmedim yani.
Neyse evime döndüm artık,bir süre evdeyim.Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim,kalp atışı kadar heyecanlıyım.İnşallah sağlıklıdır bebişim.Her türlü ayrıntıya bakılıyor ya çok korkuyorum.Allah yardımcımız olsun artık.Kesin cinsiyeti de öğreneceğiz artık.Ama inanın ikinci planda kaldı cinsiyet merakı falan.Ne olursa olsun sağlıklı olsun,insan başka şey düşünemiyor.
Bu arada bayaa yüzdüm,bol bol denize girdim,yürüyüş yaptım.Bolca da yemek yedim tabii.Obur oldum artık.Doğumdan sonra nasıl normale dönücez bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?