En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

günaydın arkadaşlar artık siteye girmiyorsunuz sanırım diamond kuzi gülseren nerelerdesiniz siz ve bebişleriniz iyidir umarım. Kendinize ve minişlere iyi bakın.

Merhaba Kisslar Bilgisayarim Bozuldu Giremiyorum Birde çoğunlukla Annemdeyim... Sizinle Görüşemediğim Dönemde Eşimle Boşanma Aşamasina Gelicek Kavgalar Ettik Bana Tokat Atti Vs... Arkadaşlarimin Araciliğla Aramiz Düzeldi şimdi üstüme çok Düşüyor Allahim Hep Böyle Etsin Ayin 9 Unda Kontrolüm Var Ama Ben Bebeğimi çok Merak Ediyorum Yaşadiklarimdan Etkilenmişmidir Die? En Son Haziran 9 Da Gittim 2li Test Yapildi çok şükür Temiz çiki... Size Sormak Istediğim 1 Ay Dolmadan Doktora Gitsem Birşey Olurmu Ultrasonun Zarari Varmidir Yaniii? Bugüne Kadarda Normalden Fazla Gittim....

Merhaba gülserencim. Yaşadıklarına çok çok üzüldüm. Sen ne kısmetsiz bi kızsın ya çok sinir oluyorum haddim değil kusura bakma ama eşine. Sen bir sürü zorluklarla tüp bebek gibi bir mucizeyle hamile kadın seni prensesler gibi el üstünde tutması gerekirken birde tokat affedilir gibi değil. İnşallah aklını başına toplamıştır. Sen kendini yıpratma canım demek kolay diyceksin ama mecbursun çünkü biz artık önce anneyiz. ( ayrıca senin benzeri hamilelik haricinde bizde ailece yaşıyoruz bu günlerde kardeşimin eşi senin eşinden daha beter neler yaşıyor olabileceğini çok anlıyorum o yüzden içim sızladı okuyunca) Ultrason meselesine gelince içini rahatlatmak için git canım bence. Bebeğin mutlaka çok sağlıklıdır ama senin için rahat etsin. 3 hafta var çünkü daha kontrolüne.

Gülserencim çok üzüldüm eşinin böyle davranmasına.bencede seni el üstünde tutmsı gereken bi dönemde bu davranış çok kaba olmuş.Allah yola getirir inşallah canım eşini.Şimdi düzeldi diyorsun umarım hep böyle iyi kalır.Sakın bi daha sana tokat atmasına izin verme.Buna asla hakkı yok.Sen bir anne adayısın karnında onun canını taşıyorsun.

Bir muayeneden sonra en erken arada 10 gün kalmasına dikkat et canım.Daha sık aralıkla girmemeye çalış.Şimdi gidebilirsin.benim normal kontrollerim 3 haftada bir oluyor.
Bazen 2 haftada bir gittiğim,bazende 10 gün sonra gittiğimde oldu.

Diamond ve Kuzi nasıl acaba?Onların sesi hala çıkmamış?

gülseren valla okuyunca üzüldüm en güzel günlerinizi yaşıyor olmalısınız , hayatınıza aşkınız can buldu bebeklerde . son olması dileği ile.tartışmalar her zaman olabilir ama böyle bir şeki,lde bitmemeli.
bu arada bizde alşan tarışdık ben biraz limonıyım odun kocama.
Eve durmadan yegenini çağrıyor 16 yaşında eltimle görüşmüyor benimle ,doğrusu bende hiç aramadım .
hayatımda daha önemli insanlar ve durumlar var.Kimsenin kaprisini çekemem .
ben genelde evdeyim .Kokuya çok duyarlı oldum iştahım yok.arada yaptığım ufak ev işlerinden bile yoruluyorum.Ayaklarım hep üşüyor.Uyumak istiyorum hep.Evde yatılı uzun misafir istemiyorum .Çünkü rahat olamıyorum.Yemek yapmak lazım eee arada laf taşınacak yemek yapmasan dert , falan filan .
annem gelecek eşim işte , annenden sonra benim babam gelecek diyor .Kayın valide tura gitmek istermiş.Ama haberleri yok benim durumundan .İlan etmedik ailelere yalnız annem biliyor.Sinirler biraz gergin oluyır.Alıngan oluyom arada menepozlu kadınlar gibi herşey aklıma geliyor.Rahmrtli babamı görüyom rüyamda .
ya tek ben miyim yaşayan abartıyorum mu.? Ama elimde değil .Yazarken bile gözlerim doluyo..öfff ya.
sıkıntılı bir dönem ve hani derler ya geldimi hep beraber gelir diye bunu bu aralar fazlasıyla yaşıyorsun.
dr gitmtni tavsiye ediyorum sana böylece daha huzurlu olabilirsin.

Burdayımmmmm iki üç gündür pek giremiyorum fırsat bulup, yeni gördüm,

benim artık ne mide bulantım var ne bişey :))
bir kere istifra, bir hafta kadarda iştahsızlık yemek yiyemedim falan öyle bitti gitti ne bu şimdi, bu kadarla kaldımı yoksa ilerde tekrarlama ihtimali varmı, lekelenmelerimde baya durdu gibi maşallahım var yani ama bebeği çok merak ediyorum inşallah oda iyidir,
pazartesi kontrole gidicem iki üç gündür acayip uykum geliyo kendimi yatağa zor atıyorum böyle geçip gidiyo işte

Ebrizmcim ve Darkcım siz napıyosunuz, sıcaklar çok zorluyomu sizi, neyseki son zamanlar çok sıcaklara denk gelmiyo yoksa bitirir insanı bu hava

Aktüel şimdi gördüm üçtanemiymiş bebişin oyyyy maşallah maşallah negüsell Allah tamamına erdirsin inşallah

Gülseren, Aktüel gerçekten bizim çok alıngan ve sürekli ilgili alaka şefkat bekleyen dönemlerimiz ama erkek milletinin ruhunda malesef bizdeki o incelik yok işte, o yüzden onlar sizi düşünmüyosa siz kendinizi düşünün ve kendi psikolojiniz için umursamaz davranın boşverin gitsin, takmayın kafanıza

lekelenmeler konusunda benide uyardılar. akıcı ve kırmızı ( adet kanaması gibi) olmadıktan sonra panik yapma dediler.sanırım çoğul durumda bebeklreden biri kendini iptal ediyormuş zamanla kurulup içeride duruyormuş doğumlada mutlaka gidiyormuş. sanırım ikinci bebek kardeşine yer bıraktı elinden tuttu onun.hayata bağladı. rabbim hayırlısını versin .

valla aktüelcim insan bu dönemde herkesin kendini anlamasını bekliyor..He
pimizde bu duygu dalgalanmaları oluyor..Bende olumsuz olabilecek tüm şeylere karşı bir siper oluşuyor ister istemez..Daha bizim ailelerden kimsecikler bilmiyor..Ayyy..şimdi ne curcuna olucak...Herkeste ister istemez bir ilgi alaka olacak..ben de fazla sıkıntıya gelebilen bir tip değilim hani...Şu an offff kimseyi çekemem modundayım..Yarın ne olurum bilmem..Böyle sakin sessiz sedasız yaşamaya da alıştım sanırım..Kimse başıma üşüşmesin diye bakınıyorum..

valla curcunası bir taraftan bitmeyen sorular bir taraftan geçecek bunlar bu günlerde biraz güç toplamam lazım havalar malum evdede sıkıldım yüzme yasak katlanacaz herşey onlar için bu canlar için.
sağol canım öptüm.

:) fedakar kardeş işte ya kardeş gibisi varmısırnaşık şey hayırlısı olsun inşallah, evet üçüzlerde genelde biri sona eriyo

merhaba ebrizm sen 16 haftalıksın sana ikili test yapıldı mı? yapıldıysa kaçıncı haftanda yapıldı bende yarın gidicem doktora da merak ettim.

Günaydın meneke sende ikiz bebek bekliyorsun. Hayırlısı olsun. Bana ikili test yapılmadı canım. Dr umun dediğine göre ikili test hormonlara bakıldığı için çoklu gebeliklerde yapılmıyormuş bu nedenle. 3lü test yaptırıcam önümüzdeki hafta.

Aktüelcim hepimiz benzer durumlarda oluyoruz hormonlarımızın değişimi tabi bir şekilde dışarıya böyle çıkıyor bir an önce duyurursanız belki rahat edersin her kez hassas davranabilir belki. Ben bu konularda önlemimi çok önceden aldım tüp bebek dendiğinde eşimde ailesine çok fazla düşkün ve beni bir sürü şeylere zorlıycaktı istemiyorum ben katlanamam dedim günlerce üstüme düştü olmaz çocuksuz hayat geçmez diye aslında deli gibi isterken evde yok ben böyle rahatım falan dedim. İlk denemede bunu çok takmadı eşim sözde benimle ilgilenmek için izin aldı ama her gün annesinin talimatıyla oraya gitti babasının bir takım rahatsızlıkları var ben ya yanlız kaldım yada annem gelmeye çalıştı okmadı sonuç ve ben eşimi aşırı suçladım. 2. denemye başlarkende hep aynı şeyi söyledim sana güvenerek değil kendime güvenerek başlıyorum ve senden hiç bir şey beklemiyorum diye bu defa ailemde işi sıkı tuttu erkek kardeşim bizde kaldı ve beni su almaya bile yerimden kaldırmadı annem her gün gelip gitti sonuç olumlu tabi bu arada eşimin ailesi borçluyuz diye sanırım sormadılar bile belki bir beklentimiz olur diye dolayısıyla rahat ettim. BEnzer çözümler üretebilirsin biraz kötü oluyoruz ama bazen bencil olmak işe yarıyor.

Çok sevindim canım sıkıntılarının azalmasına bundan sonrası çok daha rahat ama dediğin gibi özellikle geceleri sıcaklarla işimiz baya zorlaşıyor tabi bide karınlar çıktı sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor bir türlü rahat yatamıyorum ne tarafa dönsem eziyormuşum gibi geliyor uykusuz geçiyor akşamlarım malesef. Gündüzde iş yerinde gözlerim kapanıyor. erkenden uyku gelmesi bben de hala devam ediyor ama çok bölntülü uyuduğum için dinlenemiyorum.

anladım canım saol. demekki banada yapmıcaklar.senin cinsiyetleri belli miydi? bi de tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun sen yoksa değiştirdin mi?çok sordum kusura bakma :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…