- Konu Sahibi gulseren4434
-
Merhabalar arkadaşlar kaç gündür evimde değildim,giremedim nete.Herkes iyi görünüyor,umarım fazala bir yaramazlık yoktur.Gülseren'e üzüldüm, pişmiş tavuktan beter oldu kızcağız.İnşallah yaşadığı son üzüntüler olur.Bu arada yeni mutlu haberler de eklenmiş,çok sevindim yeni hamişlerimize.Allah tamamına erdirsin hepsini.
Aktüel duyduklarım doğru mu gerçekten üçüz müymüş bebişler.Bir yerde okudum ama küçücük bir yazı başlığın falan varsa görmedim yani.
Neyse evime döndüm artık,bir süre evdeyim.Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim,kalp atışı kadar heyecanlıyım.İnşallah sağlıklıdır bebişim.Her türlü ayrıntıya bakılıyor ya çok korkuyorum.Allah yardımcımız olsun artık.Kesin cinsiyeti de öğreneceğiz artık.Ama inanın ikinci planda kaldı cinsiyet merakı falan.Ne olursa olsun sağlıklı olsun,insan başka şey düşünemiyor.
Bu arada bayaa yüzdüm,bol bol denize girdim,yürüyüş yaptım.Bolca da yemek yedim tabii.Obur oldum artık.Doğumdan sonra nasıl normale dönücez bakalım.
Kuzi sen nasılsın?Bulantılarla aran nasıl?
Çok güzel ya bulantılarının geçmesi,kanamanın geçmesi.Allah bir daha yaşatmasın,inşallah bundan sonra hamileliğin sıkıntısız devam eder.
Eşim bugün bile diyordu keşke evde ultrason olsa die.Daha oynadığı zamanlar daha ttlı oluyo canım.Biz şimdilerde onun heyecanını yaşıyoruz.
20.haftama girdim şükür.Yarıladık yolu.
Göbüşümün iki gün önceki hali :)
http://www.kadinlarkulubu.com/iste-bizim-kucuk-gobuslerimiz-t186320/index30.html
Şişmeye devam :)
Pazartesi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Kızlaaaarr çok şükür bunu da atlattık.Haberler çok iyi.Allah'ım tamı tamına bir saat sürdü ultrason.Dark bir yerlerde yazmışsın vajinal bakılıyor diye benim sadece karından bakıldı.Senin sonucuna da sevindim,bak korktuğun gibi olmadı şükür.O bir saat 10 saat gibi geldi bana.O kadar ayrıntı bakıldı ki anlatamam.Kafa çevresi,kan dolaşımı, kordon kanı,uyluk kemiği uzunluğu,burun uzunluğu,veeeeeeeeeeee PİPİ UZUNLUĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
ERKEKMİİİŞŞŞŞ.Yine sürpriz yaptı yaaa.Hayret birşey yani.Neyse kayıtlara gerçti artık değişmez.Bir adet erkek fetüs gözlendi diye.Çok şükür normal gidiyor.Ayrıca amniyon sıvısı da normalmiş.Bebeğin yeri iyiymiş.Yani çok rahat normal doğum yapabilirim aslında.Doktorum tutturuyor sezeryan diye.
--------------------------------------------------------------------------------
Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz
Diamond gözün aydın canım.demek pipisini de gördünüz :))))
Allah bağışlasın.Herşeyinizde ne güzel iyi çıkmış.
Canım bende Kuzi gibi tedaviyle hamiş klanların sezaryan yaptırdığını biliyorum.bence sen de öyle yap.
Alarencim dualarımız seninle bitanem.İnşallah gönlüne göre olur.
Kuzicim hamileliğin her anı farklı bir bekleyiş oluyor.Ama 3. aydan sonra rahatlık diye bişey olmuyor
Tam tadını çıkaracaktım ki ayklarım şişmeye başladı.Çabuk yoruluyorum.Sıcaktan etkileniyorum.Nefes nefese kalıyorum vs. vs.
Ama napalım bebekler iyi olsun yeter ki.
Sen bulantın yokken ilk ayların tadını çıkar.Sonra şişince ağır vasıta oluyoruz :)))
diamond hoşgeldin.güzel bir tatil yapmana sevindim.oğlun hayırlı olsun canım.
kuzi sıkıntıların azalmış artık inşallah hep böyle devam edersin.:dance:
darkcım göbüşün çooook şeker.seni merakediyordum ben de iyi olmana sevindim.Şişir bakalım göbüşüüüüüü Şeniz
menekşe senin bebişler de büyüyor hadi bakalım darısı bizlere... a.s.
inşallah canım teşekkür ederim.benim tutarsa ikiz olacak galiba içime öyle doğuyor,ya da tutmayacak.bu devletten son yardım alışım kızlar oyüzden ilaçlarımı da fazla fazla aldım.Ne bileyim yaa olmasını çok istiyorum ama işte elimden gelen bu ,bu kadar.Allahım da biliyor ya çok acı çekiyorum ama durumumu biraz kabul etmiş gibiyim.Ne bileyim garip duygular işte.Anlatamıyorum.
Neyse hamişler dualarınızı bekliyorum.hepinizi çoook öpüyorum.yeğenlerime iyi bakın canlarım...Şeniz
Ayyyy evet yaaaa doğru söylüyosun, şişmeler, nefes darlıkları falan var sırada dimi, onları hiç düşünmüyoz rahat edicez sanıyoz valla:uhm:
yok anacım doğurana kadar rahat yok, gerçi doğurduktan sonra da yok uykusuz geceler bekliyo bizi:1ninca:
Aman neyse bebişler iyi olsunlarda dediğin gibi, biz bittikkafamçokkarıştı
evet arkadaşlar çok doğru bir tespit..8 sene çoçuk çoçuk diye koştup tedaviler vs..çok şükür hamile kaldım oo 9 ay geçmadi bana bir türlü yavrumu aldım kucağıma ooof ooff o konuları varya mis gibi melek kokuyolar çok güüzzeelll......alllah herkese versin..
ama o uykusuz geceler...bitmiyooooo...16 uyumadım tam 16 ay...hep ağladı..çok şükür 3 aydır iyiyiz..kendimi anneliğe çok hazır issediyordum..çok kitapta okumuştum..ama öyle hazır olunacak birşey değil yaşamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?