En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Oooohhhh bende nerde bu kıs diyorum, sefan olsun valla çok iyi yapmışsın,
İnşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan

Kuzi sen nasılsın?Bulantılarla aran nasıl?

İyiyim canım maşallah turp gibiyim :)
1-2 hafta kadar iştahsızlık ve 1 günlük mide bulantısı kusma yaşadım sadece, oda geçti gitti valla çok hızlı oldu, bende bişey anlamadım, inşallah tekrarlamaz sonradan

son bir haftadır ne lekelenme ne mide bulantısı hiçbirşeyim yok, sadece fazla ayakta kalırsam çok yürürsem biraz kasık ağrıları oluyo, bide son günlerde çok uykum geliyo, okadar uyuyorum yine uykusuzum, herşeyden azar azar yaşıyorum yani ama olsun bunlarda güzel

Ama bebeği çok merak ediyorum ya, hani sizler diyodunuzya evde ultrason olsa diye valla öyleymiş, olsada her dakika baksam, ben daha birkere doktora gittim pazartesi ikinci kontrole gidicem çatlamak üzereyim inşallah iyidir

sen nasılsın, yarısını bitirdin hamileliğin çok şükür ya, göbeğin kocaman olmuştur artık ne güsel

Çok güzel ya bulantılarının geçmesi,kanamanın geçmesi.Allah bir daha yaşatmasın,inşallah bundan sonra hamileliğin sıkıntısız devam eder.

Eşim bugün bile diyordu keşke evde ultrason olsa die.Daha oynadığı zamanlar daha ttlı oluyo canım.Biz şimdilerde onun heyecanını yaşıyoruz.

20.haftama girdim şükür.Yarıladık yolu.

Göbüşümün iki gün önceki hali :)

http://www.kadinlarkulubu.com/iste-bizim-kucuk-gobuslerimiz-t186320/index30.html

Şişmeye devam :)

Pazartesi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Oyyy maşallah negüselde büyümüş, hiç fazla kilo almamışsın galiba sadece göbek ilerliyo bayılırım öyle hamilelere, ben biraz etli butlu olcam galba:) çok müsaitim kiloya

onu izlemek güzel olmazmı yaaaa:asigim:, biz şuanda sadece gelişiyomu, kalbi hala atıyomu onun derdindeyiz, üç ayı doldurup tehlikeyi biraz olsun atlatmadan insan hamileliğin tadını da çıkaramıyo, inşallah bizede hareketlerini seyredeceğimiz günleri gösterir

sağol darkcımm benim, sağlıkla doğurup o miss gibi bebe kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin Allah inşallah

Kızlaaaarr çok şükür bunu da atlattık.Haberler çok iyi.Allah'ım tamı tamına bir saat sürdü ultrason.Dark bir yerlerde yazmışsın vajinal bakılıyor diye benim sadece karından bakıldı.Senin sonucuna da sevindim,bak korktuğun gibi olmadı şükür.O bir saat 10 saat gibi geldi bana.O kadar ayrıntı bakıldı ki anlatamam.Kafa çevresi,kan dolaşımı, kordon kanı,uyluk kemiği uzunluğu,burun uzunluğu,veeeeeeeeeeee PİPİ UZUNLUĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ERKEKMİİİŞŞŞŞ.Yine sürpriz yaptı yaaa.Hayret birşey yani.Neyse kayıtlara gerçti artık değişmez.Bir adet erkek fetüs gözlendi diye.Çok şükür normal gidiyor.Ayrıca amniyon sıvısı da normalmiş.Bebeğin yeri iyiymiş.Yani çok rahat normal doğum yapabilirim aslında.Doktorum tutturuyor sezeryan diye.

Çokkk sevindim gözün aydın, amannnn erkekmi olmuş bizim fasülye, maşallah canım ya, tüp bebekte pek normal doğum yapan duymadım riske atmak istemiyo doktorlar, aman hayırlısı olsun farketmez sezeryan normal boşver

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

Amin canım Allah sanada bütün isteyenlerede nasip etsin inşallah, kasıklarda çekilmeler seyirmeler iyi haber oluyo genelde inşallah güzel haberlerle gelirsin, Allah yardımcın olsun

Diamond gözün aydın canım.demek pipisini de gördünüz :))))
Allah bağışlasın.Herşeyinizde ne güzel iyi çıkmış.

Canım bende Kuzi gibi tedaviyle hamiş klanların sezaryan yaptırdığını biliyorum.bence sen de öyle yap.

Alarencim dualarımız seninle bitanem.İnşallah gönlüne göre olur.

Kuzicim hamileliğin her anı farklı bir bekleyiş oluyor.Ama 3. aydan sonra rahatlık diye bişey olmuyor
Tam tadını çıkaracaktım ki ayklarım şişmeye başladı.Çabuk yoruluyorum.Sıcaktan etkileniyorum.Nefes nefese kalıyorum vs. vs.

Ama napalım bebekler iyi olsun yeter ki.
Sen bulantın yokken ilk ayların tadını çıkar.Sonra şişince ağır vasıta oluyoruz :)))

Ayyyy evet yaaaa doğru söylüyosun, şişmeler, nefes darlıkları falan var sırada dimi, onları hiç düşünmüyoz rahat edicez sanıyoz valla:uhm:

yok anacım doğurana kadar rahat yok, gerçi doğurduktan sonra da yok uykusuz geceler bekliyo bizi:1ninca:
Aman neyse bebişler iyi olsunlarda dediğin gibi, biz bittikkafamçokkarıştı

diamond hoşgeldin.güzel bir tatil yapmana sevindim.oğlun hayırlı olsun canım.

kuzi sıkıntıların azalmış artık inşallah hep böyle devam edersin.:dance:

darkcım göbüşün çooook şeker.seni merakediyordum ben de iyi olmana sevindim.Şişir bakalım göbüşüüüüüü Şeniz

menekşe senin bebişler de büyüyor hadi bakalım darısı bizlere... a.s.

Sağol canım aminnnn, Allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallahŞeniz, başlıyosun dimi yeni tedaviye

inşallah canım teşekkür ederim.benim tutarsa ikiz olacak galiba içime öyle doğuyor,ya da tutmayacak.bu devletten son yardım alışım kızlar oyüzden ilaçlarımı da fazla fazla aldım.Ne bileyim yaa olmasını çok istiyorum ama işte elimden gelen bu ,bu kadar.Allahım da biliyor ya çok acı çekiyorum ama durumumu biraz kabul etmiş gibiyim.Ne bileyim garip duygular işte.Anlatamıyorum.
Neyse hamişler dualarınızı bekliyorum.hepinizi çoook öpüyorum.yeğenlerime iyi bakın canlarım...Şeniz

inşallah gönlüne göre olur canım, inşallah bu defa mutlulukla sonuçlanır tedavin, Allah yardımcın olsun

evet arkadaşlar çok doğru bir tespit..8 sene çoçuk çoçuk diye koştup tedaviler vs..çok şükür hamile kaldım oo 9 ay geçmadi bana bir türlü yavrumu aldım kucağıma ooof ooff o konuları varya mis gibi melek kokuyolar çok güüzzeelll......alllah herkese versin..

ama o uykusuz geceler...bitmiyooooo...16 uyumadım tam 16 ay...hep ağladı..çok şükür 3 aydır iyiyiz..kendimi anneliğe çok hazır issediyordum..çok kitapta okumuştum..ama öyle hazır olunacak birşey değil yaşamak lazım..

Allah yardım etsin valla çok zor gerçekten, helede benim gibi uyku düşkünü bir insan için,

pazar sabahı 6:30'da ayakta olduğuna göre hala pek yolunda sayılmaz galiba işler:roflol: Allah sağlık versin bebeğinede tek derdi o olsun yine napalıma.s.

kuzi merhaba birşey danışmak istiyorum cuma günü 3.aşılamamı yaptırdım aşılamanın onuncu günü izne çıkıyorum acaba tatile gidebilirmiyim akıl verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…