- Konu Sahibi gulseren4434
-
kız galiba oğlan annesi olacan, önümüzdeki diğer kontrolde netleşir .
ayyyyy minikliğimize bak sen dediğim gibiymiş dimi uzayda sanki hop hop zıplıyor. Allah sağlıkla görmeyi bizlerede sağlık haberlerini almayı kısmet eder inşallah.Sen yinede erkek dediğine çok güvenip alıştırma kendini bizede 12. haftada 1 tanesi kesin erkek diğeri kız olabilir ama emin değilim demişti. Eşimde erkek çocuğa çok hazırladı kendini. 16. haftada gittiğimizde ikiside kız deyince biraz bozuldu açıkçası ama geçen sefer biri kesinlikle erkek demiştiniz diye çocuk gibi tutturdu:)) BEnde o kadar zıplamaları nasıl anlıyamadığımızı bilmiyorum ki benimkiler kocaman olmalarına karşın hala hissetmiyorum minik bir kıpırdanma var sanki bir iki gündür ama ben hala çözemedim ya bağırsak hareketiyse diye. 2 ağustos benimde kontrolüm daha var nasıl sabredicem geçmiyor valla günler.
ay kuzicim hadi gözünaydın:danceğluşunu gördün demek ne güzel bende çok merak ediyorum bende salı kontrole gidicem ayy inşallah bende sağlıklı haberini alırım :1hug:
İlk hamileliklerde biraz anlamakta zorlanıllırmış belki bende fark edemiyorumdur hiç belli olmaz her kez daha 16-17 haftalıkken hissediyor bir ben böyle hissedemedim.Sen belki bende erken hissedersin ve inşallah öyle olur çok sabırsızlanıyor insan bu gün ne güzel bebişini görebiliceksin benim kontrolüme daha 2 hafta var çok uzun geliyor kontrol zamanları bana.
Menekşecim nasıl çıktı 3'lü testin iyidir inşallah bebişler, bu arada benide 3 haftada bir çağırıyo doktor kontrollere
canım ya test sonucunda muallaktayım.doktorla yüzyüze konuşamadım telefonda sonucun iyi dedi.ameliyata giricekmiş tam konuşamadım. sonuç 250nin üstünde çıkarsa risk olmuyormuş.benim biri 540 diğeri 470 çıktı.ama başkalarına soruyorum herkesin 5000lerde 7000lerde çıkıyor. yani onlara görede benimki düşük. salı gittiğide konuşucam bakalım ne dicek.bu arada seninde erkekmiş. hadi bakalım sende bendensin:)) hayırlısı olsun canım.
Sağol canım ya bide derlerki bilmem kaç kadına bir erkek düşüyomuş erkek sayısı azmış, nerde az etrafımda okadar az kız bebek varki çoğu erkek,
valla ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama biliyosun bu testlerin zaten yanılma payı çok yüksek, Allah korusun inşallah iyidir sonuçların, riskli falanda derlerse sakın moralini bozma hemen tekrar yaptır, çok yanlış çıkıyo çünkü, birde galiba bu testler yaşlada orantılı yani senin 5000 7000 dediğin kişilerin yaşıyla, senin yaşın çok farklıysa o yüzdende öyle çıkabilir sanırım
aman valla onu tak bunu tak hamileliğimin tadına varamaz oldum. valla umrumda değil. sonuç riskin üstünde ya işte ha 5000 ha 500 yeter işte.hayırlısı olsun.oğluşlarımın hareketlerini yeni yeni hisstmeye başlamışım mis gibi tadını çıkarıcam ....moralimi bozamam hiçç.
Merhaba kisslar bilgisayarim hala gelmedi sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum işte... Benim bebişimde kiz olucakmiş... şuan 16+6 günlük ben birşey hissetmiyorum ve karnimda minicik çikti normalmidir acep? Birde doktorum benden 3lü test istemedi 2 li yaptirmiştim 22 23 cü haftada dopplere girersin kalp ekosu içinmiş eğer oda normalse gerek yok dedi!
uzicim dopplerle ayrıntılı farklı şeyler.,
ayrıntılıda görülen bi anomali var mı,organlar çalışıyor mu? kalbin bölümleri çalışması inceleniyor.tek tek hayti organlara bakılıyor.Cinsiyete bakılıyor.,
omurgası felan inceleniyor,parmaklarına kadar tek tek sayılıyor.Çok güzel bişey yani :) İnşallah güzel çıkar sonuçların.,
doplerde ise senden bebeğe giden damarlar bebeği yeterli besliyormu gibi bi şeydi? nette okumuştum da tam olarak böyle olmasada buna benzer bişeydi.rahim bebeği besleyebilir mi felan ona bakılıyor sanırım.
ben sadece ayrıntılı yaptırdım.bebeğimin kilosu iyi çıktığından heralde besleniyodur diye düşündüm
3 gün sonra tüp bebek işlemimin sonucunu öğrenicem. bana dua edin. inşallah pozitif çıkar ve Allah tamamına erdirir. ne bileyim işte kafam çok karışık. on gün önce iki yumurta transfer ettiler, eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim. şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. eşim mi? sağolsun iyi biridir ama erkekler yine de pek destek olmayı beceremiyolar. neyse kafanızı şişirdim. eğer olumlu sonuçlar olursa yazarım. bye.
. ols canım ne güzell iki kızz hayırlısı ile tamamına erişirsinn inşş beklemekk gerçektenn zorr kontrolleri insann eve bi ultrason alası geliyoooo her an bakmakk için 19 . haftada hıssedersinnn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?