- Konu Sahibi gulseren4434
-
Amin canım sağol, yürüyüş iyi gelir şişliklere diyolar ama daha çok şişiyo bence valla, benimde ayakkabılarım sıkmaya başladı şimdiden, 7. 8.aylarda nolacak bizim halimiz böyle anlamadım
Benim basenlerimde falan çıkan bir şey yokta karnım epeyce şişti bana göre. Ama görende karnın küçük diyor bazen moralim bozulmuyor da değil acaba besliyemiyormuyum kızlarımı diye uykularım kaçıyor.
sakın böyle düşünme bak pazartesi bir ikiz annesiyle karşılaştım bebekleri iki aylık. kadın hiç doğum yapmışa benzemiyordu. hamileliği boyunca sadece 10 kilo almış bebekler 36. haftada doğmuş ikiside 2.5 kilo doğmuş yani gayet iyi. karnının büyük olmasıyla bebeklerin beslenmesinin bir alakası yok.
Dün akşam 8 aylık hamile bir arkadaşımla karşılaştım oda 6. ayda hazirana denk gelince sıcakların etklisiyle şişlikler başlamış ev hanımı tabi hemen annelerinin yazlığa atmış kendini sabah ve akşam saatlerinde bol bol yüzmüş hem aşırı kilo almamış hemde artık hiç şişliği olmuyormuş. Malesef biz bu konuda şanssıızlardanız tüp bebekte izin aldım birde doğum için alıcam diye yıllık iznime çıkamıyorum. Çeşme burnumuzun dibinde daha 1 kez gidipte denize giremedim bile
inşallah bize sağlıklarıda kilolarıda iyi bebekler dünyaya getiririz. Gün geçtikçe endişelerim artıyor.Hani derlerdi ya hamileyken çok hassas olunur diye naz olduğunu düşünürdüm ama öyle değilmiş meğer hakikatten her şeyi çok fazla düşünüyorum.Hepimiz inşallah en iyi şekilde atlatırız hamileliğide bir an önce bebeklerimize kavuşuruz.kaydirigubbakcemile5
al bendende o kadar hergünümü korkuyla geçiriyorum. benim endişem şu erken doğum olayı hani hep duyuyoruz ya .valla şu 30. haftaları bir görsem başka bişe istemem.hamileliğimin tadınıda çıkaramaz oldum.allah sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.
amin canım inşallah hepimiz sağlıklı ve tam zamanında ünyaya getiririz bebeklerimizi. Benim kardeşiminde çocukları ikiz ve 38. haftada doğumunu yaptı erken doğum denmesine rağmen dayandı inşallah bizede kısmet olur.yerimseniben
oh ne güzel ya darısı başımıza inşallah.benim doktorda 36.da alırız bebekleri dedi bakalım nolcak? bu arada sen doktorunu değiştirmiş miydin?yoksa tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun? bi de doğumu devlette mi özelde mi yapmayı düşünüyorsun?
Bugün yine veledimi gördüm çok şükür herşey iyi gidiyomuş, artık baya baya bebek olmuş maşallah, bacakları uzamış gözleri açık, ama yerinde durmuyo ordan oraya dönüp duruyo, devamlı hareket halinde, bacaklarını çarpraz yapıp bağdaş kurmuş falan, erkek olduğu bu hafta kesinleşir diyoduk ama bacaklarını açmadı bitürlü bu sefer,
şişliklerime gelince eğer tansiyon normalse el ve ayaklardaki şişmeler önemli değilmiş, yüzdeki göz üstlerindeki şişmeler tehlikeliymiş ama yinede tuzu kes dedi, ellerimdeki ağrılara doktorda bir anlam veremedi, olmaması lazımmış ama muhtemelen vitamin yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi, demir ve vitamin verdi
Bu arada doktorumun çalıştığı hastaneye doğum ücretlerini sordum 4000-4500 YTL'miş, doktorumun başka bir hastaneyle anlaşması yoksa battık yaniii
günaydın arkadaşlar birkaç gündür aklımı kurcalayan bir şey var sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimin hareketlerini izlemeye çalışıyorum sürekli sağ taraftaki çok hareketli gün içersindede genelde onun hareketini hissediyorum fakat sol taraftaki daha az hareket ediyor ve onun hareketlenme zamanı akşam yemekten sonra dinlenirken ayaklarımı uzattığımda oluyor ve sürekli değil. dr um anormal bir şeyin olmadığını söylesede hiç içim rahat değil. sizim bebeklerinizin hareket sıklığı nedir.
Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.
Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.
ebrizm benimkiler daha karınca kadar deneyimim yok ama senin bebişlerin biri kız biri erkek miydi?kızla erkek bebişlerin hareketleri farklı olurmuş.hem ne kadar ikiz olsalarda onlar farklı bireyler.önemli olan hareket etmesi değil mi?belki birisi daha yaramazdır ne dersin???? kaydirigubbakcemile
günaydın arkadaşlar birkaç gündür aklımı kurcalayan bir şey var sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimin hareketlerini izlemeye çalışıyorum sürekli sağ taraftaki çok hareketli gün içersindede genelde onun hareketini hissediyorum fakat sol taraftaki daha az hareket ediyor ve onun hareketlenme zamanı akşam yemekten sonra dinlenirken ayaklarımı uzattığımda oluyor ve sürekli değil. dr um anormal bir şeyin olmadığını söylesede hiç içim rahat değil. sizim bebeklerinizin hareket sıklığı nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?