- Konu Sahibi gulseren4434
-
Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.
Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.
canım sıkma canını benimde aynı senin gibi sağdaki çok hareketli soldaki de keyfi gelirse vuruyor arada.zaten ultrasondada doktor baktığında sağdaki daha hareketli demişti. ikizlerde hep böle olurmuş biri diğerini bastırırmış.
Sağ taraftakinden çekeceğin var desene kıpır kıpır bişey olacak demekki, nekadar ikiz tanıdıysam hep biri ağır sakin, diğeri zıpır enerjik insanlardır, demekki bu anne karnındada böyle, soldaki keyfini biliyo valla vara yoğa oynamam ben diyo :))
Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum canım ya, ikiz hamilelikleri nasıl oluyo bi bilgim yok ama bebekler artık büyüdükleri için yerleride daralmaya başladı sağdaki hangisinin soldaki hangisinin hareketi tam kestiremiyo olabilirsin belki, bana normal gibi geldi, bişey olmaz Allahın izniyle merak etme
:jeyyar:hadı gozun aydın senın oglan hızlı cıktı valla allah analı babalı buyutsun cnm benımArkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.
Tekrar merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremedim nete.Gelen giden eksik değildi sağolsunlar.Bir de her gün hastaneye gidiyorum.Oğlumuz ventilatör denilen bir makineye bağlı nefes alıp veriyor.Bazen makineden bağımsız nefes alabiliyor birkeç saat sonra dayanamıyor tekrar makineye bağlıyorlardı.Bugün çok şükür bağlanmadan kalabildi.Çok sevindik.Ama hala burundan bir boruyla midesine anne sütü veriliyor.Normal beslenmeye henüz geçemedi.İnşallah o da olacak.
Bugün sezaryen kontrolü için gittim doktora çok şükür hiçbirşey yok.Kızlar hem normal doğum sancısı çektim hem de sezaryen oldum.İkisini de yaşattı Allah.Hangisi iyi diye sorarsanız kesinlikle sezaryen çok kolay derim.Normal doğuma kalırsa iş neyin ne zaman olacağı belli değil,başına ne geleceğini bilmiyorsun,bir sürü belirsizlik.Dayanılmaz ağrılar da cabası.Sezaryende topu topu yarım saat azıcık bir sızlama hissediliyor o kadar.Ama normal doğum sancısı felaket bir şey.Benden söylemesi..
Tekrar merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremedim nete.Gelen giden eksik değildi sağolsunlar.Bir de her gün hastaneye gidiyorum.Oğlumuz ventilatör denilen bir makineye bağlı nefes alıp veriyor.Bazen makineden bağımsız nefes alabiliyor birkeç saat sonra dayanamıyor tekrar makineye bağlıyorlardı.Bugün çok şükür bağlanmadan kalabildi.Çok sevindik.Ama hala burundan bir boruyla midesine anne sütü veriliyor.Normal beslenmeye henüz geçemedi.İnşallah o da olacak.
Bugün sezaryen kontrolü için gittim doktora çok şükür hiçbirşey yok.Kızlar hem normal doğum sancısı çektim hem de sezaryen oldum.İkisini de yaşattı Allah.Hangisi iyi diye sorarsanız kesinlikle sezaryen çok kolay derim.Normal doğuma kalırsa iş neyin ne zaman olacağı belli değil,başına ne geleceğini bilmiyorsun,bir sürü belirsizlik.Dayanılmaz ağrılar da cabası.Sezaryende topu topu yarım saat azıcık bir sızlama hissediliyor o kadar.Ama normal doğum sancısı felaket bir şey.Benden söylemesi..
Kızlar bir haftadan fazladır bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür, göz seyirmesi gibi pıtır pıtır seyirmeler oluyo karnımın alt kısmında ilk birkaç gün gazdandır falan dedim ama sonra baktım günde 5-6 defa oluyo, her olduğunda da 3-4 kez tekrarlıyo, elimi koyunca falan anlamıyorum sadece içerden hissediyorum şimdilik hatta dün ve bugün hareketler dahada sertleşmeye başladı,Allah herkese bunları yaşamayı ve bizimde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ama ellerimin ağrısı beni mahfediyo şimdi omuzlarımada ağrı vurmaya başladı, sabahları bütün kolum kaskatı kilitlenmiş şekilde uyanıyorum, üzerimi giyinmeme eşim yardım ediyo, öğlene kadar ancak açılıyo kolum, doktoru aradım nörolojiye görün dedi, yarın gidicem bakalım hayırlısı.
Kızlar bir haftadan fazladır bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür, göz seyirmesi gibi pıtır pıtır seyirmeler oluyo karnımın alt kısmında ilk birkaç gün gazdandır falan dedim ama sonra baktım günde 5-6 defa oluyo, her olduğunda da 3-4 kez tekrarlıyo, elimi koyunca falan anlamıyorum sadece içerden hissediyorum şimdilik hatta dün ve bugün hareketler dahada sertleşmeye başladı,Allah herkese bunları yaşamayı ve bizimde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ama ellerimin ağrısı beni mahfediyo şimdi omuzlarımada ağrı vurmaya başladı, sabahları bütün kolum kaskatı kilitlenmiş şekilde uyanıyorum, üzerimi giyinmeme eşim yardım ediyo, öğlene kadar ancak açılıyo kolum, doktoru aradım nörolojiye görün dedi, yarın gidicem bakalım hayırlısı.
ne mutlu kuzi bebeğini hissetmek anneliği daha bi farkına vardırıyor. aynen bende endişelendim biliyorsun başlarda hissetmiyorum diye ama aslında gaz hareketi gibi zannettiğimde bebeklerimmiş. benimkiler artık büyüdü karnımın üzerinden görünüyor yakında sendede olucak bunlar. eklem ağrıların için zorlanmadan sabahları 10 dk egzersiz yapmanı öneririm.
ay Kuziye cevap yazmayı unutmuşum :)
Kuzicim sana da çok geçmiş olsun.benimde ellerim baya baya ağrıyo şimdilerde sabahları.ama çok şükür kendim giyinebiliyorum.
bebeğinin hareketlerine gelince evet o hissettiğin gaz değil bebebğin :) İleride daha çok belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?