- Konu Sahibi gulseren4434
-
:roflol::sm_cool:Canım benim yaaa.nasıl da endişeli şuna bakın.Şeniz
Olacak o kadar artık kasık ağrın ,miden de değişiklik.Butterflycım ye ekşiyi doğur Ayşeyi demişler ama inanma tatlım ben durmadan limon falan yedim mesela,ama atlı geliyor Ayşe değil.sırnaşık şeyBenim adet belirtim bile olmamıştı ki.Nolur tadını çıkar herşeyin ve hala progestan kullanıyorsundur kesin herhangi bir kahverengi lekelenmede falan sakın panikleme hepimiz geçirdik bunları,benim kırmızıya bile döndü bir damla bile olsa.Keyfine bak dinlen.Rapor da alırsın okula gitmezsin hiç açılınca da.Hamileliğinin tadını çıkarırsın.:1hug:
benim kasıklarım çok ağrıyor yaaaa.herhalde normal değil mi?bi de midem kötü gibi yaaa.kızlar benim adet belirtileri dışında hiç belirtim olmadı ama test gününden birgün önce annemde yemekteydik turşu vardı tabakta öyle bir yemişim ki deli gibi annemi bana bakarken yakaladım.şu sıcakta nasıl yedin demeyin valla hiç rahatsız olmadım....
ya evet canım çok endişeliyim.hala inanamıyorum.yarın 2. kan testim var.bakalım ne olacak.henüz bir lekelenmem olmadı.inşallah olmaz da.kendimi iyi hissetmezsem 3 ayı bitirene kadar okula gitmeyi düşünmüyorum zaten.ne diyeyim hakkımızda hayırlısı.
Günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir. Benim içöin çok güzeldi. Cumartesi günü kızlarımla randevum vardı maşallah iyiler normal büyümeleri ve sağlıkları çok şükür iyi. İkiz olduğu için ya besliyemiyorsam diye çok endilşeliyim çünkü. Bu defa dvd ye çekti doktorumuz görüntüleri 2 gündür defalardır izliyorum bebişlerimi.6 Eylül diğer kontrolüm nasıl geçicek günler hiç bilmiyorum. Sabrediyorum ama çok zor geliyor.Hepinizi çok öptüm.
Birde şeker tahlilini bu ay vermedi 6 eylülde kontrole gidicem ve o hafta içersinde yapılacak Tetenoz aşısınıda kontrole giderken eczaneden alıp yanımda götürücem ve dr um kendisi yapıcak.
Ya kızlar bu arada benim daha şimdiden ellerim ve ayaklarım çok şişiyo daha öncede söylemiştim galiba ama şişmesini de geçtim ellerimi sıkamıyorum kemikleri ağrıyo çok, özelliklere sabahları hiç ellerimi bükemiyorum ve ayaklarımın üzerine basamıyorum, mesela kağıt zımbalarken zorlanıyorum acıyo ellerim, anlamadım bu ne iş ya, böyle şeyler son aylarda olur diye bilirim ben, bir fikri olan yada aynı durumda olan varmııı, şu doktora biran önce gitmem lazım galiba
takvimlerde ne oldu anlamadım az önce yazdığımda tekrar geri geldi.
merhaba ebrizm nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik valla şişlik bendede oluyor herhalde yazla alakalı bişey.bi de sabah kalktığımda el parmaklarım kemikleim ağrıyor ama yarım saat sonra geçiyor doktorasormayıda unuttum. kilo durumun nasıl kaç kilo aldın şimdiye kadar?
sorma kilo alımını ben 16. haftaya kadar hiç kilo almadım hatta 4.5 kilo vermiştim. Şimdi her ay 3.5 - 4 kilo alıyorum ve hayatımdan o kadar çok şeyi çıkardımki tatlı adına hiç bir şey yok dondurma hamur işi günde 2 dilim kepekli ekmekten başka ekmek yok çerez abur cubur biskuvi hiç turşu meyve suları hiç biri yok acayip sağlıklı besleniyorum ve ona rağmen kilo artışım hızlı. topam 7.5 kilo almış oldum daha şimdiden allah sonumu hayırlı etsin.
Hayırlısı tatlım inşallah kontrolünüde atlatır bebeğinle ilgili güzel haberler verirsin sende. aynı sıkıntılar bendede oluyor ve şişlıklaerde acayip. cumartesi günü kuzenimin mevlütü vardı öğlen pek bir şey yiyemeden poraya gittim ve aç sayılabilirdim şerbetten içtim ( hala şekerli şeyleri sevmesemde) akşam üzeri eve döndüm ayaklarımın şişliğine inanamazsınız bileğimin yanında bir bilek daha var ayakkabıyı çıkartmakta bile epey zorlandım soğuk sularla masajlar yaptım tuzlu suda beklettim buz gibi suyla duş aldım olmadı olmadı. sonra gidip uzandım ayaklarımın altına 4 yastık koyarak uyandığımda düzelmişim birazda yorgunluk ve yediklerimizden mi oluyor anlamadım ama dikkat etmezsem yediklerime daha fazla şişiyor benim. Artık her akşam evde otururken yastıklarla ayaklarımı yükselterek oturuyorum biraz daha iyi durum.
Kuzicim erken başlamış şişliklerin canım.benimkide 4. ydan sonra başlamıştı erkenden.
Sanırım sıcaklardan dolayı erken başladı bizimkiler.
bende tuzlu çok yemem ama ekmek de çok yememek lazımmış.ben azaltmaya çalışıyorum.
Özellikle 2 haftada 2 kilo almıştım ondan sonra kontrol etmeye çalıştım.
5 haftada 3 kilo aldım en son kontrolden sonra.
doktorun test felan yapıp anormal bir durum varmı bakar ve ona göre seni yönlendrir.Benimki ekmeği,hamurişini,tuzu azalt demişti.
inşllah önemli bişey çıkmaz sende de.
benimde ellerim şişiyor ve şişliğin etkisiyle sabah hafif bi acı oluyor.
Yaz hamileliği zormuş cidden.Bi da dikkat edelim ağustosta felan hamiş kalıp nisanda doğuralım havalar ıssınmadan :))))
Şakaydı tabiki hamişliği zor bulduk bi de hesaplaması kaldı :))))
Ama butterflys şanslısın canım bak yaza bebeklerin kucağında olcak.
sende böyle dersen ben ne yapayım? benden 3 hafta öndesin.ben şimdiden 7 kilo aldım valla böle giderse 25 kilo alırım sonuna kadar yandımmm..dün doktordaydım 20-25 alırsın diyor. nasıl gitcek o kilolar? bende ilk 3 ay almamıştım.:sm_confused: nerdeyse 2 ayda 7 kilo benim bir basenlerimle bir göbeğim çok şişti aslında yüzüm kolum bacağım aynı eskisi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?