En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

O değer meselesini hiç sorma benim de aklım almıyo, senin yine ikiz çıktı benim 12.günde 1331 değerle tek çıktı:sm_confused:, ama benimkiler dondurulmuş embriyo olduğu için dışarıda 5 günlük bir döllenme süreci var onuda katınca 17.gün değeri olarakmı düşünmem lazım acaba hiçbişey anlamadım valla, ikiz diye okadarda heveslenmiştim :1rolleyes:

Canım nasıl gidiyo bekleyiş, şafak kaç, :CüvCüv: böyle olursun inşallaha.s.

oooooooooooooooooooo seninde çokmuş ya demekki bizim hormonlar fazla çalışıyoa.s her kontrole gittiğimde sorayım doktora diyorum unutuyorum. aman nese çokda önemli değil hamişiz işte önemli olan bua.s

Canım nasıl gidiyo bekleyiş, şafak kaç, :CüvCüv: böyle olursun inşallaha.s.

sağol canım inşallah öyle olurum ben de....ne bileyim bazen umutlanıyorum bazen de yok yine tutmadı galiba diyorum.bugün 6. günümdü. akşama doğru belim ağrımaya başladı.bir işaret mi bilmiyorum.amannn bekliyorum kuzicim işte.....CADIARZU

oh oh şafak 6, yolu yarılamışsın, boşver sen belirtilere takılma, bol bol dua et gerisi Allahın bileceği iş, hayırlısıyla versin inşallah:1hug:

Merhaba arkadaşlar, Hepiniz iyisinizdir inşallah. Diamond şekerinin normal çıkmasına çok sevindim darısı başımıza. Önümüzdeki hafta bende şeker tahlili yaptırıcam inşallah çok normal çıkar.
Bu gün çok hoş bir fikirle karşılaştım sizlerle bunu paylaşmak istedim. Şirketten bir arkadaşım bu sabah doğum yaptı.Bir kızımız oldu çok şükür arkadaşımda kızımızda çok sağlıklı.Asıl anlatmak istediğim bu değil tabi Hastaneye ziyarete gittik ve bize orda hepimize minik patikler örmüş arkadaşımın annesi 1 tane patik ve kurdelelerle süslenmiş içinde nikah şekeri gibi tüllerle süslenmiş badem şekerleri renkli şekerler vardı. Zİyarete giden her keze ikram ediliyor. Mevlütlerde bebekli biblolu şekerler görmüştüm ama bu çok hoşuma gitti. İnşallah o günleri görürüz bende orjünal bi şeyler arıyorum bende hazırlıycam. Allah hepimize öyle sevinci yaşatsın inşallah.

Oo çok güzelmiş gerçekten iyi fikir, bende biblo şekerlerden görmüştüm ama bu orjinal olmuş, sağol paylaştığın için bende bundan yola çıkarak düşünüyim bakiyimCADIARZU,
bu arada maşallah bebişede annesine, Analı babalı büyütsün Allah

Tatlım patik istiyorsan sana aklına gelebilecek şekerle ilgili her türlü ayrıntının bulunduğu bir yer önereyim.Çınarlı da beyaz lale diye bir toptancı.Minik patikler var orada pembeli mavili.Şekerleri saracağın tüller,kurdelalar, ne ararsan.Bir de onun biraz ilerisinde ege sera diye başka bir toptancı var.Orada da benzer şeyler görmüştüm.Bunlar tabi kendin hazırlaman için şekerleri

Biliyorum orayı canım çiçek almak için gitöiştim iş yerim zaten bayraklıda gidip bakarım bir ara. Patik yerine başka bir şeyler bulmak istiyorum daha orjinal fikirler gelirse aklına paylaşırsan çok sevinirim.

Beyaz lale de uzun bir çubuğun ucunda pembe mavi dolgulu kalpler var,başka şekilleri de var bunların.Bir sitede gördüm,bu çubuklarla tülün içindeki şekerleri bağlayıp çubukları kurdelalarla süslenmiş saksılarta dikmişler.Daha çoğunu da sepetlere yerleştirmişler dik bir şekilde hoş olmuş.

Fakat beni bitiren olay alsancak mon jardinde.Süper kalite çikolata satılıyor zaten orada.İnanılmaz güzel objeler var.Koca koca leylekler,kristal emzikler,bebek arabaları falan.Sunumu beni bitirdi.Süslü bir ağaç yaptırmışlar,çikolatalar ağaca asılıyor vemisafirlere ağacın dalında veriliyor.Fiyat dersen korkunç.Çikolatanın tanesi objeyle birlikte 9 YTL.Ağaç kiralanıyor günlük 75 YTL.

Mon jarden her zaman süper ama fiyatlar korkunç pahalı ama en azından fikir üretebilmek için güzel olur bende haftasonu gidip bir bakayım. Dediğin çubukları bende dün bebek şekerleri diye bir sitede gördüm. En uygunu dediğin gibi çınarlıdan toptancılardan bir şeyler bakmak olur.

günaydın arkadaşlar iki gündür hiç biriniz yoksunuz her kez ve mininklerimiz iyidir inşallah. kendinize ve yiğenlerime iyi bakın.

Amin canım inşallah bizlerde yaşarız.
keşke resmini çekip koysan bu patiklerin,belki bize de bi fikir olurdu.
ben kapı süsünü kendim yaptım mesela kızıma.

Diamondcum sevindim canım iyi sonuçlar almana.
Diyosun ya doktor şiş yok dedi ayağım neden büyüdü die.
Dr. un yok dediği bacaklarındaki şişliktir,tehlikeli olan o çünkü.Ayaklarda gayet normal şişlik olması.benim çok oluyo AYAKLARIM.
büyük numara giyiyorum hemde bayadır terliğe geçtim.Okulda bile seminerde terlik giydim.hem de kalabalık bi seminerimiz oldu toplantı salonunda ama napim dimi.

bende bi ara baktırmıştım şişliğe banada normal demişti doktorum.gerçi o zaman bu kadar şişmiyordu.

az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğa yaklaştık inşallah canım.
İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi dünyaya getiririz.

benim kasıklarım çok ağrıyor yaaaa.herhalde normal değil mi?bi de midem kötü gibi yaaa.kızlar benim adet belirtileri dışında hiç belirtim olmadı ama test gününden birgün önce annemde yemekteydik turşu vardı tabakta öyle bir yemişim ki deli gibi annemi bana bakarken yakaladım.şu sıcakta nasıl yedin demeyin valla hiç rahatsız olmadım....

:roflol::sm_cool:Canım benim yaaa.nasıl da endişeli şuna bakın.Şeniz
Olacak o kadar artık kasık ağrın ,miden de değişiklik.Butterflycım ye ekşiyi doğur Ayşeyi demişler ama inanma tatlım ben durmadan limon falan yedim mesela,ama atlı geliyor Ayşe değil.sırnaşık şeyBenim adet belirtim bile olmamıştı ki.Nolur tadını çıkar herşeyin ve hala progestan kullanıyorsundur kesin herhangi bir kahverengi lekelenmede falan sakın panikleme hepimiz geçirdik bunları,benim kırmızıya bile döndü bir damla bile olsa.Keyfine bak dinlen.Rapor da alırsın okula gitmezsin hiç açılınca da.Hamileliğinin tadını çıkarırsın.:1hug:

Sorma az kaldı inanamıyorum ben de düşününce.Resmen Allah nasip ederse 2,5 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım.Allah herkese ama isteyen herkese nasip eder inşallah.

Neredeyse 3. aydan beri kaçalarım korkunç ağrıyor.sanki biri çekip kemiklerimi ayırıyor.aynı şey ayak kemiklerim için de geçerli.sanırım vücudum ağır geliyor artık taşıyamıyor zavallılar.Böyle ayak taraklarının olduğu yerdeki kemikler ayrılıyor ve araları ağrıyor.Ama bu durum gezmeme engel olabiliyor mu? Tabii ki HAYIR.Sabahtan akşama kadar alışveriş çok şükür.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…