En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

canım ben de işte testler falan yaptırıyorum onların sonuçlarına bakıcaz artık.drla bi görüşüce.yine merkez değiştirmeye karar verdim.bu sfer bir tüp bebek merkezi değil de özel bir üniversite hastanesine gidicem baklım hayırlısı...her şey güzel olacak Allahın izniyle merak etme...

:roflol:Gülserencim ben curly.:teytey:

Düşük tehlikesi diyorlr doktorlar bu lekelenmelere.Çok can sıkıcı birşey ama ben kendime söz verdim takmayacağım artık.Daha dikkatli olacağım,daha çok dinleneceğim ama her gördüğümde dünyayı başıma yıkmayacağım,çünkü çözüm değil.Olacağı varsa zaten oluyor.İğneler zaten maksimum düzeyde koruyor.İğneden sonra biraz duruyor benim lekelenmeler mesela.senin artışın gayet güzel,umarım sonuna kadar herşeyin güzel gider.

ARKADAŞLAR TÜM HAMİŞLERİN GÖZÜ AYDIN İNŞALLAH SIRADA TEDAVİ GÖRÜPTE BEKLEYENLERİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZDA HEP BİRLİKTE BAYRAM EDERİZ........BENDE ÇOK HEYCANLIYIM TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIM AMA YA OLUMSUZ OLURSA DİYE TEREDDÜT EDİYORUM BİR TARAFTANDA HAMİŞ HABERİ ALINCA ÇOK SEVİNİP BİRAN ÖNCE YAPTIRMAK İSTİYORUMMMMMMMMMM ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNa.s.

evet canım az kaldı şükür tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok gerginim ilaçlar yapıyor galiba normal gebe kalanlar bizleri anlamaz onları ne şartlarda ne zorluklarla elde ettiğimiz yine en iyi biz anlarız. Amin canım inşallah Cenabı Hak bizleride görür bizleride annelik duygusuyla tanıştırır.

Hayırlısı canım inşallah sende tez zamanda bebişine kavuşursun bizim sorunumuz aynı ikimizde dış gebelik geçirdiğimiz için biraz zor oluyor galiba. Dualarım seninle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de gebelik bölümüne ait hissetmiyorum kendimi,buradaki kadar sıcak ve samimi ilişkiler yok sanki.Burada öyle bir seviniyoruz ki iyi bir habere sanki öz kardeşimiz hamile.Ya da olumsuz birşey olduğunda kendi başımıza gelmiş kadar üzülüyoruz.Birbirimizi anlıyoruz çünkü.Gebelik bölümünde hergün sayısız hamile haberi var.Gene sevinenler falan var ama sanki çoook sıradan bişeymiş gibi.Siz kovana kadar biz buradayız anlayacağınız.sırnaşık şey

merhaba diamond ce gülseren bende tüpbebek tedavisi hamilelerindenim biliyorsunuz. Sadece bir kez kükük bi kanama gibi bir şey geçirdim 6. haftada ondan sonrada hiç bir şey yaşamadım çok şükür. Sİzler pregonu iğne olarak alıyorsunuz sanırım benim dr um crinon jel olarak veriyor. Her gün iğnelerden bahsettiğinizi okudukçada benim tedavimde bir yanlışlıkmı var diye düşünüyorum. Açıkçası iğnenin daha iyi bir tedavi yöntemi olduğunu düşünüyorum . Bu konuda bilgi verirmisiniz. ( bu arada bende 10. haftaya giriyorum yarın şükürler olsun)

Çok şükür sen de atlatıyorsun en zor haftaları.Canım 12. haftaya kadar ben de crinone jel kullandım.İğne falan vurunmadım.İğneyi kanama ya da lekelenme olduğu zaman veriyor.Benim 8. haftada olmuştu lekelenme 4 tene iğne verdi 3 gün arayla.sonra bıraktı.Bu arada crinone jele devam ettim 12. haftaya kadar.Sonra bu hafta 15. haftamda yine lekelenme oldu bu kez yine iğne verdi iğnenin adı PROLUTON 5 günde bir olacak.Senin tedavinde bir eksiklik falan yok yani.a.s.

Çok teşekkür ederim Diamond.Sende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Çok sabırsızlanıyorum şu kritik 12 haftayı atlatmak için çok tedirgin oluyorum her yaptığım harekette bi şeymi olur diye normale dönmek istiyorum artık. Burda hep birbirimizi anlayan ve elimizden geldiğince bilgileri paylaşan bir ortamdayız buna çok seviniyorum. Tedavi sürecimizde nasıl listede takip edip birbirimizi sevnçlerimize ortak olduysak aynen tüp bebek tedavisi ile hamile kalan tüm arkadaşlarımızda doğum zamanımızı bir listeyle takip etmeyi umut ediyorum.

Kızlar Selam,
Ben de mikroenjeksiyonla gebe kaldim ve eski bir KK uyesiyim. İkizlerimle bugun 11+2 olduk ve transferden 8 hafta bitene kadar Progesteron (Crinon Jel) ve estrojen (estrofem) kullandım. Su anda bir tek Elevit (vitamin) ve PKO’lu oldugum için Glucophage diye bir ilac iciyorum. Glucophage’i 12. hafta sonunda kesecegiz bakalım.
Bende 7. haftada kanama oldu. Kanama aktif akıntı seklinde degil lekelenme seklinde idi. (İlk başta açık pembe daha sonra kahve telvesine benzer lekelenmeler) Doktorum vajinal u/s ile yaptıgı tetkikte herhangi yeni bir kanamaya rastlamadıgı için iğne vermedi. Ve ikiz gebelerde sıklıkla goruldugunu, aktif kanama olmadıgı surece endişenin yersiz oldugunu soyledi. Sukurler olsun ki daha sonra kanamam olmadı.
Hepinize bebeklerinizle mutlu ve saglıklı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. Ve tabii ki bos kucakların da en kısa zamanda hayırla dolmasını dilerim.
Sevgi ile

Öncelikle tüm hamişlere tebrikler ve sağlıklı evlatlar diliyorum. Yaşadıklarını buradan paylaşmaya devam ettikleri için de teşekkürler.:enbuyukkk:
Sevgili Sakura ben de pko hastasıyım ve ilk tüp denememe 20 mayıs'ta başlayacağım inşallah. 3 kez aşılama denedikten sonra mikroya geçtik. Senin tedavin nasıldı? İlk denemede tuttu mu? Biraz anlatırsan sevinirim. Olumlu deneyimler duymak insana cesaret veriyor malum.:içelim::hooray:

Kizlar çok şükür Duydum Bugün Bebişlerimin Kalp Sesini Ve Gene Ağladim Dr Sanirim Sen Hamileliğini Ağlayarak Geçireceksin Dedi Allahim Herkese Nasip Etsin Bu Güzel Duyguyu Ve Hayirlisi Ile Kucağimizada Aldirsin Inşallah

Birkaç hafta sonra da benim gibi içinde kanat çırpar gibi hjareket ettiğinde ağlayacaksın inşallah.Dün gece ilk kez hissettim,bütün gece uyutmadı benisırnaşık şeyÇok güzeldi yaa.Noolur Allah'ım isteyen herkes en kısa zamanda yaşasın bunları,herkes o kadar gönülden istiyor,o kadar hakediyor ki bu mutluluğu.

inşallah canım hayırlısı ile o günleride görürüm inşallah ALLAH tamamına erdirsin hepimizinkini ve isteyen herkesede nasip etsin hayırlısı ile tez zamanda senide kutluyorum RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

hiç bir yere gitmeyin valla biz memnunuz.yüreğimiz kabarıyor yaşadıklarınızı biz de yaşayabilmek için umutlanıyoruz.teşekkürleerrr a.s.

Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah.Öldürecek bu kanamalar,lekelenmeler insanı.Benim de oldu hem 8. haftada hem de yeni 15. haftada ,aynı şekilde aktife dönüşmedi sadece leke olarak kahverengi ama telve gibi değil daha hafif bir renklenmeydi..Ama benim doktorum vajinal muayene etmedi, herhalde ne olur ne olmaz dsiye iğne verdi.Hala kullanıyorum 5 günde bir.

Allahım nasıl güzel bi şey nasıl anladın bebişinin hareketi olduğunu ben sürekli kendimi dinliyorum biliyorum çok erken ama acaba hissedermiyim diye.Şanslılardansın şu an bebeğini hissediyorsun ben de istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…