- Konu Sahibi gulseren4434
-
iyiim canım hastane iş arası gidip geliyorum evet ben mecbur kalmıştım sizden de uzak kalmak istemedim. Sağolsunlar valla burda hamile olanlar kayboluyor ne curly ne gülseren nede dark biryerlere kaçmadılar bizlerle herşeylerini paylaştılar sağolsunlar. İnşallah canım hamiş olurum oluruz buradan avazımız çıktığı kadar hamişim hamişiz deriz sen neler yapıyorsun hastane iş gidip gelmekten doğru düzgün geçenhafta giremedim am sonradan okumaya çalışıyorum. benimde az kaldı sayılır transfere heyecanlıyım
öncelikle çok özür diliyorum diamond daha önce kimdii? çok geçmiş olsun neyseki önemli birşey değilmiş. gitmedim vallahi oturdum çünkü dün yürüyüş hakkımı tamamlamıştım, bana doktorum günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben yapmıyorum o kadar tabi çünkü 4. kattayım zaten bakkala giderken yemek yaparken hakkımı neredeyse dolduruyorum... canım benimde hergün lekelerim aynı şekilde olmuyor 2-3 gün beyaz geliyor ilaç şeklinde sonra kahverengi 2 gündür kahverengi geliyor mesela allah korusun kırmızı kan gelmediği sürecede bunlara alıştım korkmuyorum, spontan gebeliklerde bile olabiliyor uzun süreli olarak...
Diamond canım merhaba
Bende gebeyim. bugün transferden sonraki 20 günüm. Ve sürekli kahverengi akıntım var ve bu beni çok endişelendiriyor. Progesteron iğne kullanıyorrum 25 nisanda hcg 142 28 nisanda 538 çıktı. bugünde randevum var inşallah bir sorun yaşamam . Dua edin nolur.Başında güldük güzel haberler aldık inşallah sonuna kadar güleriz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Bu akıntılar konusunda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.
Düşük tehlikesi diyorlr doktorlar bu lekelenmelere.Çok can sıkıcı birşey ama ben kendime söz verdim takmayacağım artık.Daha dikkatli olacağım,daha çok dinleneceğim ama her gördüğümde dünyayı başıma yıkmayacağım,çünkü çözüm değil.Olacağı varsa zaten oluyor.İğneler zaten maksimum düzeyde koruyor.İğneden sonra biraz duruyor benim lekelenmeler mesela.senin artışın gayet güzel,umarım sonuna kadar herşeyin güzel gider.
hiçbirşey kalmamış canım transferine bu günlerinin tadını çıkar bol bol gez sonra bol bol yatıcaksın biliyorsun.... canım inan bana gebelik hakkındada burada daha iyi sohbet ettiğimi düşünüyorum gebelik sayfasındakilerin beni çok iyi anlayabilceğini düşünmüyorum bizler birbirimizi daha iyi anlarız ya da tüp bebek gebelikleri die ayrı bir sayfa da açılabilir Şeniz allahım inşallah bu sefer kucağını bebişlerle doldurur...
canım ben de işte testler falan yaptırıyorum onların sonuçlarına bakıcaz artık.drla bi görüşüce.yine merkez değiştirmeye karar verdim.bu sfer bir tüp bebek merkezi değil de özel bir üniversite hastanesine gidicem baklım hayırlısı...her şey güzel olacak Allahın izniyle merak etme...
iyiim canım hastane iş arası gidip geliyorum evet ben mecbur kalmıştım sizden de uzak kalmak istemedim. Sağolsunlar valla burda hamile olanlar kayboluyor ne curly ne gülseren nede dark biryerlere kaçmadılar bizlerle herşeylerini paylaştılar sağolsunlar. İnşallah canım hamiş olurum oluruz buradan avazımız çıktığı kadar hamişim hamişiz deriz sen neler yapıyorsun hastane iş gidip gelmekten doğru düzgün geçenhafta giremedim am sonradan okumaya çalışıyorum. benimde az kaldı sayılır transfere heyecanlıyım
merhaba diamond ce gülseren bende tüpbebek tedavisi hamilelerindenim biliyorsunuz. Sadece bir kez kükük bi kanama gibi bir şey geçirdim 6. haftada ondan sonrada hiç bir şey yaşamadım çok şükür. Sİzler pregonu iğne olarak alıyorsunuz sanırım benim dr um crinon jel olarak veriyor. Her gün iğnelerden bahsettiğinizi okudukçada benim tedavimde bir yanlışlıkmı var diye düşünüyorum. Açıkçası iğnenin daha iyi bir tedavi yöntemi olduğunu düşünüyorum . Bu konuda bilgi verirmisiniz. ( bu arada bende 10. haftaya giriyorum yarın şükürler olsun)
Çok şükür sen de atlatıyorsun en zor haftaları.Canım 12. haftaya kadar ben de crinone jel kullandım.İğne falan vurunmadım.İğneyi kanama ya da lekelenme olduğu zaman veriyor.Benim 8. haftada olmuştu lekelenme 4 tene iğne verdi 3 gün arayla.sonra bıraktı.Bu arada crinone jele devam ettim 12. haftaya kadar.Sonra bu hafta 15. haftamda yine lekelenme oldu bu kez yine iğne verdi iğnenin adı PROLUTON 5 günde bir olacak.Senin tedavinde bir eksiklik falan yok yani.a.s.
Kızlar Selam,
Ben de mikroenjeksiyonla gebe kaldim ve eski bir KK uyesiyim. İkizlerimle bugun 11+2 olduk ve transferden 8 hafta bitene kadar Progesteron (Crinon Jel) ve estrojen (estrofem) kullandım. Su anda bir tek Elevit (vitamin) ve PKO’lu oldugum için Glucophage diye bir ilac iciyorum. Glucophage’i 12. hafta sonunda kesecegiz bakalım.
Bende 7. haftada kanama oldu. Kanama aktif akıntı seklinde degil lekelenme seklinde idi. (İlk başta açık pembe daha sonra kahve telvesine benzer lekelenmeler) Doktorum vajinal u/s ile yaptıgı tetkikte herhangi yeni bir kanamaya rastlamadıgı için iğne vermedi. Ve ikiz gebelerde sıklıkla goruldugunu, aktif kanama olmadıgı surece endişenin yersiz oldugunu soyledi. Sukurler olsun ki daha sonra kanamam olmadı.
Hepinize bebeklerinizle mutlu ve saglıklı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. Ve tabii ki bos kucakların da en kısa zamanda hayırla dolmasını dilerim.
Sevgi ile
Kizlar çok şükür Duydum Bugün Bebişlerimin Kalp Sesini Ve Gene Ağladim Dr Sanirim Sen Hamileliğini Ağlayarak Geçireceksin Dedi Allahim Herkese Nasip Etsin Bu Güzel Duyguyu Ve Hayirlisi Ile Kucağimizada Aldirsin Inşallah
Ben de gebelik bölümüne ait hissetmiyorum kendimi,buradaki kadar sıcak ve samimi ilişkiler yok sanki.Burada öyle bir seviniyoruz ki iyi bir habere sanki öz kardeşimiz hamile.Ya da olumsuz birşey olduğunda kendi başımıza gelmiş kadar üzülüyoruz.Birbirimizi anlıyoruz çünkü.Gebelik bölümünde hergün sayısız hamile haberi var.Gene sevinenler falan var ama sanki çoook sıradan bişeymiş gibi.Siz kovana kadar biz buradayız anlayacağınız.sırnaşık şey
Kızlar Selam,
Ben de mikroenjeksiyonla gebe kaldim ve eski bir KK uyesiyim. İkizlerimle bugun 11+2 olduk ve transferden 8 hafta bitene kadar Progesteron (Crinon Jel) ve estrojen (estrofem) kullandım. Su anda bir tek Elevit (vitamin) ve PKO’lu oldugum için Glucophage diye bir ilac iciyorum. Glucophage’i 12. hafta sonunda kesecegiz bakalım.
Bende 7. haftada kanama oldu. Kanama aktif akıntı seklinde degil lekelenme seklinde idi. (İlk başta açık pembe daha sonra kahve telvesine benzer lekelenmeler) Doktorum vajinal u/s ile yaptıgı tetkikte herhangi yeni bir kanamaya rastlamadıgı için iğne vermedi. Ve ikiz gebelerde sıklıkla goruldugunu, aktif kanama olmadıgı surece endişenin yersiz oldugunu soyledi. Sukurler olsun ki daha sonra kanamam olmadı.
Hepinize bebeklerinizle mutlu ve saglıklı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. Ve tabii ki bos kucakların da en kısa zamanda hayırla dolmasını dilerim.
Sevgi ile
Birkaç hafta sonra da benim gibi içinde kanat çırpar gibi hjareket ettiğinde ağlayacaksın inşallah.Dün gece ilk kez hissettim,bütün gece uyutmadı benisırnaşık şeyÇok güzeldi yaa.Noolur Allah'ım isteyen herkes en kısa zamanda yaşasın bunları,herkes o kadar gönülden istiyor,o kadar hakediyor ki bu mutluluğu.
Birkaç hafta sonra da benim gibi içinde kanat çırpar gibi hjareket ettiğinde ağlayacaksın inşallah.Dün gece ilk kez hissettim,bütün gece uyutmadı benisırnaşık şeyÇok güzeldi yaa.Noolur Allah'ım isteyen herkes en kısa zamanda yaşasın bunları,herkes o kadar gönülden istiyor,o kadar hakediyor ki bu mutluluğu.[/QUOTkıss maşallah bebeğine erkenden başlamış tepreşmeye allah bizlerede yaşatsın o duygu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?