- Konu Sahibi gulseren4434
-
Öncelikle tüm hamişlere tebrikler ve sağlıklı evlatlar diliyorum. Yaşadıklarını buradan paylaşmaya devam ettikleri için de teşekkürler.:enbuyukkk:
Sevgili Sakura ben de pko hastasıyım ve ilk tüp denememe 20 mayıs'ta başlayacağım inşallah. 3 kez aşılama denedikten sonra mikroya geçtik. Senin tedavin nasıldı? İlk denemede tuttu mu? Biraz anlatırsan sevinirim. Olumlu deneyimler duymak insana cesaret veriyor malum.:içelim::hooray:
Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah.Öldürecek bu kanamalar,lekelenmeler insanı.Benim de oldu hem 8. haftada hem de yeni 15. haftada ,aynı şekilde aktife dönüşmedi sadece leke olarak kahverengi ama telve gibi değil daha hafif bir renklenmeydi..Ama benim doktorum vajinal muayene etmedi, herhalde ne olur ne olmaz dsiye iğne verdi.Hala kullanıyorum 5 günde bir.
Allahım nasıl güzel bi şey nasıl anladın bebişinin hareketi olduğunu ben sürekli kendimi dinliyorum biliyorum çok erken ama acaba hissedermiyim diye.Şanslılardansın şu an bebeğini hissediyorsun ben de istiyorum.
sakuracım ben tedavi hikayeni okurken dr unun embriyolarını dondurmaktan yana olmadığını fark ettim ama neden sebebini yazabilirmisin içime kurt düştü yine... bende dondurulmuşlarım için tedaviye başladımda.... gerçi her dr farklı konuşuyor hangisine inanacağımızı şaşırdık valla allah yardımcımız olsun
Sevgili Sakura, hikayeni paylaştığın için teşekkürler. Seninle birbirimize benziyoruz. Ben de çok araştırmacıyım ve çoğu zaman doktoruma gidip o ay ne yapmamız gerektiğini anlatıyorum, o da beni onaylıyor :) Öğrendiğim herşeyi gidip soruyor, bol bol başını şişiriyorum. Doktorum uzmanlığını Pko üzerine yaptığı için ona çok güveniyorum. Keşke çok önceden onu bulsaymışım, 17 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullanıp yumurtalıklarımı tembelleştirmezdim. 33 yaşındayım ve yanlış tedavi yüzünden şimdi bu kadar zorlandığımı öğrendimNeyse evlenir evlenmez tedaviye başladık.
Benim PKO bayağı dirençli çıktı. Rahmim de ters ve normalden küçük. 1,5 senede sadece 6 siklus (3 aşılama dahil) yumurtladım. Son aşılamada düşük doz Puregon ile 15 yumurta gelişti. Hafif Ohss geçirdim. Bu ilk mikro denemem olacak, doktorum yumurta sayısının iyi olacağını düşünüyor ama ben kalitelerinden şüpheliyim. Eşimde sperm az ama keçiboynuzu sayesinde hallettik. Eğer kaliteli yumurtalarım olursa güzel embryolarım olacağına eminim. Bir de tutarsa... Sabırsızlıkla 20 Mayıs'ı bekliyorum.
Sorma canım benim yaa, ilk kanama gece 3'te farkettim, eşim cooook uzaklarda, öyle korktum ki yine dedim bebeğimi kaybediyorum. Daha onceden sabıklıyım, bebeğimi 7 haftalık kaybetmiştim. Ama şükürler olsun. İkiz gebelikte sık olurdiyo ama doktorum bakalım, insallah hiçbirimize bir daha gostermez Tanrım.
Sevgili EBRİZM ve DIAMOND, ne zaman ilk hareketi duydunuz siz Allah askına. İkiz gebelikte 18. haftada duyan varmıs ama sizler ilk ne zaman hissettiniz?
Sevgilerrrrrr
Sorma canım benim yaa, ilk kanama gece 3'te farkettim, eşim cooook uzaklarda, öyle korktum ki yine dedim bebeğimi kaybediyorum. Daha onceden sabıklıyım, bebeğimi 7 haftalık kaybetmiştim. Ama şükürler olsun. İkiz gebelikte sık olurdiyo ama doktorum bakalım, insallah hiçbirimize bir daha gostermez Tanrım.
Sevgili EBRİZM ve DIAMOND, ne zaman ilk hareketi duydunuz siz Allah askına. İkiz gebelikte 18. haftada duyan varmıs ama sizler ilk ne zaman hissettiniz?
Sevgilerrrrrr
Sevgilerrrrrr
Şakura şu an 15. haftayı bitirdim.iki gün önce gece duydum,bu güne kadar da duyduğumu sanıyordum ama kesinlikle değilmiş bu çok farklıydı.Kıpır kıpır ayy nasıl anlatayım böyle pijamamın içine minik bir serçe girmiş kanat çırpıyor sanki,müthiş bişey.Dün gece de bekledim tekrarlamadı ama.
Kizlar çok şükür Duydum Bugün Bebişlerimin Kalp Sesini Ve Gene Ağladim Dr Sanirim Sen Hamileliğini Ağlayarak Geçireceksin Dedi Allahim Herkese Nasip Etsin Bu Güzel Duyguyu Ve Hayirlisi Ile Kucağimizada Aldirsin Inşallah
1 gün girmedim neler olmuş yahuuuu,,, süper canım ya allahım doğurana kadar bebeğinin hareketlerini hissettirmeyi nasip etsin.... ya canım benim 2 gündür çok kahverengi lekelerim geliyor, doktorum kırmızı ya da pembe kan olmadığı sürece korkma demişti ama elimde değil birde 1 ay sonra çağırdı kontrole ama ben dayanamıyorum yakınımda gittiğim bir hastane var oraya gidip karından ultrasona girsem zararı olurmu acep?
1 gün girmedim neler olmuş yahuuuu,,, süper canım ya allahım doğurana kadar bebeğinin hareketlerini hissettirmeyi nasip etsin.... ya canım benim 2 gündür çok kahverengi lekelerim geliyor, doktorum kırmızı ya da pembe kan olmadığı sürece korkma demişti ama elimde değil birde 1 ay sonra çağırdı kontrole ama ben dayanamıyorum yakınımda gittiğim bir hastane var oraya gidip karından ultrasona girsem zararı olurmu acep?
gülserencim seninle aynı dertden muzdaripiz benimde 5.haftamın son günü bugün ve 1 haftadır o nefret kahverengi lekeler gelyor doktoruma sordum aynen sana söylediklerini söyledi ama ben farkettim ki ne zaman fazla hareket etsem birazcık dışarı çıkıp yürüsem daha fazla geliyor ve ben de gördükçe çok sinir oluyorum daha doğrusu çok korkuyorum.normal yolla hamile kalan arkadaşlarıma soruyorum takma kafanı birşey olmaz diyorlar tabi nerden bilecekler bu bebeiş için kaç gece ağlayarak Allaha yalvardığımı ne kadar dua ettiğimi
Seni çok iyi anlıyorum ,mümkün değil dayanamazsın bir ay falan.İçin rahat olsun git gir ultrasona.zararı yok diye biliyorum.Ben de çok girdim bu aralar,geçen hafta tam 3 defa girdim.Korkarak gidiyorum,görünce mutlu oluyoırum.Sen jele devam ediyorsun değil mi?Bir de ek olarak sana da iğne verdi mi doktor kahverengi lekeler için?
Canlarım,
Ben kırmızı kan, pembe kan, kahverengi kan, Allah versin tüm renkleri gördüm 7. haftamda. Sabahlara kadar uyuyamadım, doktorum yurtdısında oldugundan baska -doktorlara telefon mu etmedim, vajinal u/s ye girme dediler, cıldırdım, eşim burda yok annemleri panik yapmayim şimdi söylemeyim diye diye 2 günü geçirdim. Doktora gittiğimde kahve telvesi gibi lekeler vardı. Doktor aktif kanama olmadığı sürece emin ol problem yok dedi. U/s ile baktı içeride kanamanın olmadığını görünce rahatladık. Yani kırmızısını pembesini boşverin siz önemli olan kanama olmasın, lekelenme prob. değil. Hele de ikiz gebeliklerde çok sık rastlanır dedi.
Sevgiler
gülserencim seninle aynı dertden muzdaripiz benimde 5.haftamın son günü bugün ve 1 haftadır o nefret kahverengi lekeler gelyor doktoruma sordum aynen sana söylediklerini söyledi ama ben farkettim ki ne zaman fazla hareket etsem birazcık dışarı çıkıp yürüsem daha fazla geliyor ve ben de gördükçe çok sinir oluyorum daha doğrusu çok korkuyorum.normal yolla hamile kalan arkadaşlarıma soruyorum takma kafanı birşey olmaz diyorlar tabi nerden bilecekler bu bebeiş için kaç gece ağlayarak Allaha yalvardığımı ne kadar dua ettiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?