en çok kimin için endişelenirsiniz??

en çok kimin için endişelenirsiniz???

• Ankete Katılan
    243
sevdiklerim için endişelenirim, en çok da oğlum ve onun geleceği için endişeleniyorum,annem babam için endişeleniyorum onlarla daha uzun yıllar birlikte geçilmek istiyorum,sonrasındakiler eşim,ağbim ve sevdiğim tüm dostlarım,,,,,,,,,

annemi babamida cok dusunurum ama evlatlarim herseyden once geliyo,,,,,,,,,,Allahim herkesin evlatdina saglik ,mutluluk versin,insallahh:Saruboceq::Saruboceq:

şimdi ,kendim ve eşimden önce annem-babam ve kardeşim için endişeneliyorum ve bu endişe hiç bitmeyecek ,ama çocuğum olduktan sonra dozu biraz azalır diye düşünüyorum.

annem ve babm ıcın ve keske aynı şıkın içine kardeşlerım içinde deseydınız...
yanı aılem için

aslında ben evhamlıyımdır tum sevdıklerım ıcın endıselenırım ve hep dualar ederım:Saruboceq:ama en cok tüm ailemin ve daha dogmamıs bıle olsalar evlatlarımın saglık konularında endıselıyımdır.:çok üzgünüm::Saruboceq:

geleceğim için dedim çünkü gelecek bana neler getiricek neler götürücek endişelenirim. kaybetmekten korkarım.

köpeklerim için ve ailem eşim için endişelenirim..

hayatımda önce gelen herkes için.. ama ençok minik kardeşim canım ciğerimdir o daha çok masum ve savunmasız..

vala çokk düşündüm ve en sonunda annem babam için dedimm..
aslında hepsi önemlii yaaa..
annem babam kardeşlerim ve evlendiğimde eşim ve çocuklarım...
anket gerçekden düşündürüü olmuşş......

veeee tabikide geleceğimmm kısaca hepsi:):))

annem annem annemmm.hep ama hep aklımda.bişi olucak die çok korkuyorum.beni tanıyanlar kızıyorlar bile bu kadar yapma die.dışarıya çıkıyo bişi gelecek başına die çok endişeleniyorum onu çok seviyorum.sonra kızkardeşim ve babam için.canlarım onlar benim.onlardan önce gelen bişi yok şu anda benim için....

annem we babam için tabiki. allah onlara uzun ömür wersin. tüm sewdiklrm için endişelenirim tabi ama başta annem we babam gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…