E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Belinay doğruyu söyle allasen, ilişkine kaç kişi imrenerek bakıyor diye merak ettin dimi ondan açtın bu konuyu :jeyyar:
Aşkımla olan ilişkimizi beğeniyorum çünkü sırılsıklam aşık dedikleri bu olsa gerek :asigim: (Allah nazarlardan saklasın)
Herkesin ilişkisi kendine göre güzeldir bence ve herkes zaten olmak istediği gibi olmaya çalışır ve bu şekilde kendi ilişkisi herkesinkinden daha iyi görünür benneyaptımki
Ama çevremde ablalarım var maşallah ikiside çok iyi geliyor bana sırnaşık şey
Siteden ise Mrs.Sönmez ablam badem gözlüsüyle yerimseniben
birde b&m (betüşüm) var onunda aile hayatını çok seviyorum maşallah maşallah maşallah
ay çok çok teşekkür ederim bebişimmm çok sevindimmŞeniz
sizede maşalhh ALLAH nazarlardan korusun canımcımm
herzaman o temiz kalbini güzel gözlerini kimseler solduramasın inşallh:1hug:
haa buarada benım adamda bana karnıbahar yedırdı sevgılıler gununde
kıyamamm keşke demeseydimm:çok üzgünüm:ay cnım cıg köfte cektı yawwwwwww bayılırım bende hamıleyken ona aserdım hep
bende çiğköfte istiyommmmmmm senağlama
BEN REALDE ÇEVREMDEN ÖRNEK ALICAK OLURSAM.. İLK ÖNCE ANNEM VE BABAM DERİM DAHA SONRADA ABLAM VE ENİŞTEM DERİM.. BURDAYSAA İLK ÖNCE BARÇMAN ABLAM, BEYAZ MELEK, hcr35 VE MR.SÖNMEZİN BADEM GÖZLÜSÜ DERİMMM:asigim:
annem ve babam..................
sıtede de badem gözlüsü ve mrs .sönmez
Kuzenim Ve Eniştem..
Eniştem il dışında çalışmak zorunda kuzenimse işi gereği izmirde olması gerek.. O kadar özveri ve aşk varki aralarında.. Gıpta etmemek mümkün değil..
Burda ise..
Başta sen ve ufuk un.. Ayşem ve badem gözlüsü.. Handan Ve enişte bey :lepi:
Aşkımla olan ilişkimizi beğeniyorum çünkü sırılsıklam aşık dedikleri bu olsa gerek :asigim: (Allah nazarlardan saklasın)
Herkesin ilişkisi kendine göre güzeldir bence ve herkes zaten olmak istediği gibi olmaya çalışır ve bu şekilde kendi ilişkisi herkesinkinden daha iyi görünür benneyaptımki
Ama çevremde ablalarım var maşallah ikiside çok iyi geliyor bana sırnaşık şey
Siteden ise Mrs.Sönmez ablam badem gözlüsüyle yerimseniben
birde b&m (betüşüm) var onunda aile hayatını çok seviyorum maşallah maşallah maşallah
Kuzenim Ve Eniştem..
Eniştem il dışında çalışmak zorunda kuzenimse işi gereği izmirde olması gerek.. O kadar özveri ve aşk varki aralarında.. Gıpta etmemek mümkün değil..
Burda ise..
Başta sen ve ufuk un.. Ayşem ve badem gözlüsü.. Handan Ve enişte bey :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?