Vallaha benim öyle imrenerek baktigim bir cift yok...
Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...
Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki
benim en çok beyendiklerim belinay merve vee sevgilisiii gerçekden çok hoşlarr ve biri var adını bilmiyorum ufukk sevgiliisnn adı bide o:):)
her ilişkide sorun vardır tabi...
dört dörtlük mü diye sorulmadgı için soru o ayrı bi konu tabi.
ben en en çok gıpta ile baktığım çift gelinim belinayyyy :)))) diyorummm...
vee ben ve sevgilim tabiki :asigim: (yazmasam içimde kalırdı ) :roflol:
çünkü herkesin ilişkisi en güzel olanıdır kendine göre...
:asigim::sm_cool: oyyyy çok teşekkür ederimmmm duyguuummm Şeniz
Vallaha benim öyle imrenerek baktigim bir cift yok...
Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...
Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?