En Nefret Ettiğiniz Müzikler Yada Klipler

nihat dogan

seda sayan

ismail yk

cankan

izzet yildizhan

bülent ersoy

ve bunlarin familyasindan olanlarin hepsi simdi yazamiyciiiimmmmm tiksiniyorum igreniyorum nefret ediyorum.. ve bunlara para kazandiran insanlar koca bir yyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh cekiyorum

Bütün popcular ve onlarin sacma sapan sarkilariyla klipleri desem Hele arabesk... Hic birini sevmem, sevemiyorum. Kulagima hitap etmiyor. Özellikle Türkce pop, duydugum anda elimden geliyorsa sesini kapatirim ya da ortamdan uzaklasirim. Olmadi kulakligimi takip kendi müzigimi dinlerim.

Iyyyyykkkkkkkk böööyyyykkkkkk. Nefret ediyorum bu şarkıdan. Çok sıradan basit. Bir de müzik listelerinin ilk sıralarında yer alıyor. İnanamıyorum yeaa... Çok çok çok kötüüüü...

[video=youtube;TteJMaOSQqo]http://www.youtube.com/watch?v=TteJMaOSQqo[/video]

bütün serdar ortaç şarkıları;güya şarkı yani o seviyesiz bişeye benzemeyen şeyler!!!

ve ayrıca o adamın kliplerii...

Rap müziklerden nefret ediyorum böyle arabesk tazı kızlar çıkıyo nefret ediyorum onlardan.
Nicki minaj lady gaga dan nefret ediyorum kliplerinden falan..

Sıla-Hadi ordan
Hadise- Mesajımı almıştır o
Bu iki parçadan nefreet ediyorum...

Hande yener ilk çıktığı zamanlar okadar güzel şarkılar söylüyorduki bayılıyordum. Sonrasında felaket bozdu kendi bide ağzında geveleye geveleye romeo romeo demiyomu sözde şarkı yapmış nasıl sinir oluyorum bu şarkıyı duyunca anlatamam çok sinir bozucu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…