En popüler kk replikleri :)

Hatırladın demiiii geçen de birisi pislik dedi

Tanınan biri değildi,olamazdı da zaten

o nerde oldu bak onu hatırlayamadım adını sanını bilmediğim görmediğim üyelerden laf yiyince tuhafıma gidiyor bir de sen şöyle şöyle yazmıştın diyolar ben hatırlamıyom len sen nerden hatırlıyon işsiz

"Zar, kan, diktirmek, bekaret, esnek, iki bacak arası, namus

Bu kelimeleri taratsak forumda yüzlerce çıkar, silsek forum çöker. Konuda var, yorum yazanlarda var. Devamlı karşıma çıkıyor.
Bu biraz yorum oldu ama içimi dökeyim dedim.Aşırı rahatsız oluyorum.

Kınayanın başına gelsin :) :)))

kızlar koçişim beni dövmekten öldürüyor o derece ,

ama onda suç bulmuyorum çocuğumuz yok diye bu ruh hali hamile nasıl kalabilirim yardım edin
kapicilar krali filminde nuri bey vardi karisini dovuyodu, kapiyi caliyolar, kadin cikip millete cemkiriyo 'ozel hayatimiz kimseyi ilgilendirmez, gel hayatim iceri sinirlenme' diye

Kızlar sevgili beni istemiyor onu nasıl geri döndürebilirim,

yakamdan düş deyip duruyor bana ne düşmeyeceğim işte
yurumeye sag ayakla baslayinca anladim aslinda, o da bana asik.. gozleri acik geziyor, aslinda 'seni ariyorum' der gibi bakiyor.. ha bi de, nefes aliyor, bana bsy ima ediyor olmali.. siz ne dersiniz?
olumsuz cevaplar karsisinda cildiran konu sahibi : size beni elestirin demedim, aska sayginiz yok, hepiniz onyargili menapozlu antropozlu bla bla bla'siniz

"kuzum"

nefret ediyorum bu hitap şeklinden (arkadaşlar arasında söylenenden değil, "sen kimsin kuzum" şeklinden)
Belgin Doruk çakmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…