Ayna ile kızlık zarını görme merakı varya,deli ediyor adamı,hayır yani neyini görecen
Ayna ile kızlık zarını görme merakı varya,deli ediyor adamı,hayır yani neyini görecen
iyi mi? yeri rahat mı? hala orada mı? ona bakıyorsa demek şu an koptum gülmekten
ayna ayna söyle bana benim zardan daha güzeli var mı dünyada diyorlar zaar
Sürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor
Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh
Bende bayrak diye kullanıyordumSürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor
Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh
hadi onu bayrak sanıp sallayan yeni üyede, sen sürekli forumdasın
Daha önce bunun donlu olanı vardı,kalktı sonra
ne yalan söyleyeyim bende onu beyaz bayrak sanıyordum senin gibi bende şoktayım şu an
Aynen bende bayaz bayrak sananlardanım . Kullandığım da olmuştur .
Ne alaka demiştir görenler
Yeminle sunun sutyen oldugunu yeni anladim
Muhteşem topiğinde kullanırdık helede pargalıyasöylesek geri getirirlermi aceppp
Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühhBende bayrak diye kullanıyordum
ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
o paçalı donu ben niye hatırlamıyorum ya nasıl bir şeydi
ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühhBirde sopa gibi birşeyemi takmış ne tam anlayamadım
paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işteben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun deditabisi kib oldu addalara gittii
olsun sayende hepimiz aydınlanmış olduk
yalnız değilsin birimiz hepimiz için imza ,don sütyen aş
Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun deditabisi kib oldu addalara gittii
Paçalı daha önceydi yine baktım ama bulamadım
Evet sopanın uçunsa dalgalanıyorr
paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işte
ay ben hatırlıyorum o muhabbeti ya
herkes için don herkes için sutyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?