En popüler kk replikleri :)

iyi mi? yeri rahat mı? hala orada mı? ona bakıyorsa demek şu an koptum gülmekten

Hatta birisinede sırf inansın diye netten resim bulup gösterdim,soruyor işte zar nerede bilmem ne nerede diye al işte hepsi burada bakta öğren dedim

ayna ayna söyle bana benim zardan daha güzeli var mı dünyada diyorlar zaar

Aynadan cevap yoktur sulatanımm

Sürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor

Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh

Bende bayrak diye kullanıyordum

Kızlar sevdiğim adam beni seviyor ama başkasıyla evleniyor,

beni sevdiğine eminim onu boşayıp beni alacak söz verdi

hadi onu bayrak sanıp sallayan yeni üyede, sen sürekli forumdasın

Daha önce bunun donlu olanı vardı,kalktı sonra

ne yalan söyleyeyim bende onu beyaz bayrak sanıyordum senin gibi bende şoktayım şu an

Aynen bende bayaz bayrak sananlardanım . Kullandığım da olmuştur .
Ne alaka demiştir görenler

Yeminle sunun sutyen oldugunu yeni anladim

Muhteşem topiğinde kullanırdık helede pargalıya söylesek geri getirirlermi aceppp

ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı

o paçalı donu ben niye hatırlamıyorum ya nasıl bir şeydi

Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun dedi tabisi kib oldu addalara gittii

olsun sayende hepimiz aydınlanmış olduk

yalnız değilsin birimiz hepimiz için imza ,don sütyen aş

Paçalı daha önceydi yine baktım ama bulamadım

Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühh Birde sopa gibi birşeyemi takmış ne tam anlayamadım

Evet sopanın uçunsa dalgalanıyorr

paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…