unutmaya çalış canım, bir uzmanla görüş istersen, acı çekeceksin ama bitecek anlıyor musun?
Vazgeç bu sevdadan
3,5,7 yada 1 ay ne ki o neyin paketi kızzlar yoksa aşurelik malzememi gnderiyorTaklitlerimden sakının! Evde denemeyin!
3,5,7 yada 1 ay ne ki o neyin paketi kızzlar yoksa aşurelik malzememi gnderiyor
madem o kadar güveniyorsun kendine burda işin ne, bizim de vaktimizden çalıyorsun!Kızlar çok güzelim ve ne yapacağımı bilmiyorum, acil yardım
saçımı boyuyacağım acil yardımm
Kızlar çok güzelim ve ne yapacağımı bilmiyorum, acil yardım
sana GAYmasın da gerisi önemli değil.... bu arada kendini güvende hissetmek için uzun don giyin çok işe yarıyor..kızlar oda arkadasm sanırım gay
ay ben şeyi çok yapardım ;
Mesela ekonomı konusuna gidip, alakasızca selam nassınız ben geldim kımler burda derdim böyle böyle kendi kendime cevpa almaaya çalışırdım konu dışı mesajdan cezada yedim , ay hiç unutmam bi ara bi nikim vardı kapandı o , ben gene kavagaya girdim burda o kapanınca gazı aldım ya başka nikimde vardı onunla hemen girip Ama varya haytında duymadıgın kufurleri yazdım kadını şşeye bile oturttum sonrada atıldım
Sonra gene geldim
sana GAYmasın da gerisi önemli değil.... bu arada kendini güvende hissetmek için uzun don giyin çok işe yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?