vallah hiç üşenmedim sanki gerçek haytta kavga gidiyormuşum gibi daldımokurken yoruldum:) sen bunları yaparken yorulmadınmı
okurken yoruldum:) sen bunları yaparken yorulmadınmı
Gençim güzeli hepinizi ezerümyorulmaz onlar sen ben gibi degıller ki
kızlar bunun altına hangi ayakkabı olur?
şunla bunu mu giyeyim ne yapayım..
Gençim güzeli hepinizi ezerüm
sevgilim galiba beni beğenmiyor azıcık burnumu kaldırtsam kaşları ektirsem saçları platin yapsam dudaklara botox acil doktor şimdide kızlaaaaaaaar
Cahiller çoğalalı yazanlar çok olduHıhhh, sen öyle san, seninki cahil cesareti canım
saçlarım kaç ayda uzar:26:
...
siz böyle giyiniyosunuz diye erkekler böyle yapıyo
.........
seni çok özledim,şafak 56
.........
balığı yutmuş bu arkadaş . kafa bi milyonSize birşey diymmi bunu şuan ben diyourum okadar yazdım sabhtan beri ama konu ne ne konuşuyoruz neden bunu yapıyoruz başlık en okumadımhahahahhhahahahahahah şuan fark ettim ve balıgı okudum geyikteyiz sanıodum
her derde deva can kopala git canım. neren inip neren kalkacaksa o halleder...sevgilim galiba beni beğenmiyor azıcık burnumu kaldırtsam kaşları ektirsem saçları platin yapsam dudaklara botox acil doktor şimdide kızlaaaaaaaar
Cahiller çoğalalı yazanlar çok oldu
ayyy biliyorum bunu salak şeymerhaba ben sözlüyüm ve sözlümle nerdeyse hemen hemen hergün ilişkiye girmesekte sevişiyoruz...
bu bizim sağlığımız için bir probleme neden olur mu ? bu arada kızım...
tek sorunumuz hamile kalma korkum ikimizde doymuyoruz çok saçma ya kafamız karman çorman..
başbaşa kalmak için can atıyoruz. sürekli basbasa kapalı bir ortamda kalma şansımız var... bu yüzden şeytan bizi gıdıklıyor.. durduramıyoruz... ama evliliğe daha çok olduğu için buna dur dememiz gerekiyor.. ne yapmalıyız.. sağlığımızda bir sorun olur mu ? aydınlatır mısınız ..
şimdiden teşekkürler..
Hıhhbalığı yutmuş bu arkadaş . kafa bi milyon
her derde deva can kopala git canım. neren inip neren kalkacaksa o halleder...
merhaba ben sözlüyüm ve sözlümle nerdeyse hemen hemen hergün ilişkiye girmesekte sevişiyoruz...
tek sorunumuz hamile kalma korkum ikimizde doymuyoruz çok saçma ya kafamız karman çorman..
başbaşa kalmak için can atıyoruz. sürekli basbasa kapalı bir ortamda kalma şansımız var... bu yüzden şeytan bizi gıdıklıyor.. durduramıyoruz... ama evliliğe daha çok olduğu için buna dur dememiz gerekiyor.. ne yapmalıyız.. sağlığımızda bir sorun olur mu ? aydınlatır mısınız ..
şimdiden teşekkürler..
merhaba ben sözlüyüm ve sözlümle nerdeyse hemen hemen hergün ilişkiye girmesekte sevişiyoruz...
şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?