- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
hanımninem senden bi sokak modası beklıyorummmm oyum kesın sana kesiiinnnnİnşallah diyelim
Fıstık gibi annesin katıl tabi tarzını görelimmmmmmmmm =)kafam eserse bende katılırım belkiHuy Meselesi emeğine sağlık çok eğlenceli geçeceğine şüphem yok.
kk den de biz Özlem Özden tarzı bekliyorum
hanımninem senden bi sokak modası beklıyorummmm oyum kesın sana kesiiinnnn
Yorumlara bakılırsa hemen hemen her gelen sokak modası dediBoyle giderse sokak modasi olucak:)
Hadi hayırlı olsun bakalım, spor giyimi seven biri olduğumdan spor şıklık seçeneğine oy verdim ama sokak modası da tercihimdir, yarışın hanımlar, kombinleri görelim
Hadi hayırlı olsun bakalım, spor giyimi seven biri olduğumdan spor şıklık seçeneğine oy verdim ama sokak modası da tercihimdir, yarışın hanımlar, kombinleri görelim
Heyecanlandmmmm kiyafet dusunuyorm deli gibiMargarikotin .!.:Yorumlara bakılırsa hemen hemen her gelen sokak modası dedi
Düşün düşün sen şimdiden hazırlıklara başlaaaaaaHeyecanlandmmmm kiyafet dusunuyorm deli gibi
oyum sana ciceeeeeeeemmmmmmmOy vereceksen katılıyım anacımm
Konuyu izlemede kalın lütfen =) Anket sonuçları 3 gün sonra açıklanacak =)sokak modası olursa katılırım
Şimdi buraya bir resim koysam kesin kk tarzı ben olurum.Bol sokak gezen biri olarak sokak modası olabilir:)
Şimdi buraya bir resim koysam kesin kk tarzı ben olurum.Bol sokak gezen biri olarak sokak modası olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?