- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kk den de bir Özlem Özden tarzı bekliyorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımninem senden bi sokak modası beklıyorummmm oyum kesın sana kesiiinnnnİnşallah diyelim![]()
Fıstık gibi annesin katıl tabi tarzını görelimmmmmmmmm =)kafam eserse bende katılırım belkiHuy Meselesi emeğine sağlık çok eğlenceli geçeceğine şüphem yok.
kk den de biz Özlem Özden tarzı bekliyorum![]()
hanımninem senden bi sokak modası beklıyorummmm oyum kesın sana kesiiinnnn![]()
Yorumlara bakılırsa hemen hemen her gelen sokak modası dediBoyle giderse sokak modasi olucak:)
Hadi hayırlı olsun bakalım, spor giyimi seven biri olduğumdan spor şıklık seçeneğine oy verdim ama sokak modası da tercihimdir, yarışın hanımlar, kombinleri görelim![]()
Hadi hayırlı olsun bakalım, spor giyimi seven biri olduğumdan spor şıklık seçeneğine oy verdim ama sokak modası da tercihimdir, yarışın hanımlar, kombinleri görelim![]()
Heyecanlandmmmm kiyafet dusunuyorm deli gibiMargarikotin .!.:Yorumlara bakılırsa hemen hemen her gelen sokak modası dedi![]()
Düşün düşün sen şimdiden hazırlıklara başlaaaaaaHeyecanlandmmmm kiyafet dusunuyorm deli gibi![]()
oyum sana ciceeeeeeeemmmmmmmOy vereceksen katılıyım anacımm![]()
Konuyu izlemede kalın lütfen =) Anket sonuçları 3 gün sonra açıklanacak =)sokak modası olursa katılırım![]()
Şimdi buraya bir resim koysam kesin kk tarzı ben olurum.Bol sokak gezen biri olarak sokak modası olabilir:)
Şimdi buraya bir resim koysam kesin kk tarzı ben olurum.Bol sokak gezen biri olarak sokak modası olabilir:)