En Tarz Üye Yarışması ✄ Sokak Modası !

Ayrı ayrı elbiseler olmasın canım .. tek kıyaferin farklı pozları olabilir

aaaa yok canım düşüncemi beğenmeni sevindim ben yarın okula gittiğim gibi giyincem bakalım nasıl bulacaklar beni şey rica etsem yazar mısın hafta sonu kursuna gidiyor diye çünkü nereye gidiyor da böyle giyiniyor olmasın ayyyy inşallah resim çekinebilride atarım[/QUOTE]
Canım diğer yarışmacıların yazmadığım için , senin resminde de nereye gittiğini yazamayacağım malesef..

Zaten kendimizi deşifte etmeyeceğiz, kurallar böyle..
1 uyarır 2 uyarırım valla he

Ayrı ayrı elbiseler olmasın canım .. tek kıyaferin farklı pozları olabilir

aaaa yok canım düşüncemi beğenmeni sevindim ben yarın okula gittiğim gibi giyincem bakalım nasıl bulacaklar beni şey rica etsem yazar mısın hafta sonu kursuna gidiyor diye çünkü nereye gidiyor da böyle giyiniyor olmasın ayyyy inşallah resim çekinebilride atarım[/QUOTE]

canım diğer yarışmacıların yazmadığım için , senin resminde de nereye gittiğini yazamayacağım malesef..

Canım diğer yarışmacıların yazmadığım için , senin resminde de nereye gittiğini yazamayacağım malesef..

[/QUOTE]

sağlık olsun ya sıkıntı yok peki yorum olarak eleştiri yapabiliyomuyuz geleceğin modelisti duruyo karşınızda

sağlık olsun ya sıkıntı yok peki yorum olarak eleştiri yapabiliyomuyuz geleceğin modelisti duruyo karşınızda [/QUOTE]

Tabi ki de eleştiri yapacaksınız birbirinizi yorumlaycaksınız ama atıyorum işte ben 1 numaralı yarışmacıyım demeyeceksiniz topikte..

sağlık olsun ya sıkıntı yok peki yorum olarak eleştiri yapabiliyomuyuz geleceğin modelisti duruyo karşınızda

Tabi ki de eleştiri yapacaksınız birbirinizi yorumlaycaksınız ama atıyorum işte ben 1 numaralı yarışmacıyım demeyeceksiniz topikte..[/QUOTE]

anladım çok güzel ya inşallah güzel yorumlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…