- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Heh şöyle kendine gel bakayım ! hayır en tarz benimTamam tamam umudunu kaybetmedim en tarz benim
Tamam tamam umudunu kaybetmedim en tarz benim
Ayrı ayrı elbiseler olmasın canım .. tek kıyaferin farklı pozları olabilir
Ayrı ayrı elbiseler olmasın canım .. tek kıyaferin farklı pozları olabilir
Canım diğer yarışmacıların yazmadığım için , senin resminde de nereye gittiğini yazamayacağım malesef..aaaa yok canımdüşüncemi beğenmeni sevindim ben yarın okula gittiğim gibi giyincem bakalım nasıl bulacaklar beni şey rica etsem yazar mısın hafta sonu kursuna gidiyor diye çünkü nereye gidiyor da böyle giyiniyor olmasın ayyyy inşallah resim çekinebilride atarım
Canım diğer yarışmacıların yazmadığım için , senin resminde de nereye gittiğini yazamayacağım malesef..
Zaten kendimizi deşifte etmeyeceğiz, kurallar böyle..
1 uyarır 2 uyarırım valla he
sağlık olsun ya sıkıntı yok peki yorum olarak eleştiri yapabiliyomuyuz geleceğin modelisti duruyo karşınızda
Tabi ki de eleştiri yapacaksınız birbirinizi yorumlaycaksınız ama atıyorum işte ben 1 numaralı yarışmacıyım demeyeceksiniz topikte..
Bu gece heee 24 saat sonra
ÇoooookEvet tatlım heyecan var mı heyecan..
Bence deee...Sadece 1. Mı en tarz üye olacak bare 2. Ve 3. De bişeylerden nasiplense
Ooooo bebegm egomu tavan ettirdinsen bir markasın aşigimaşikk
BencedeeeSadece 1. Mı en tarz üye olacak bare 2. Ve 3. De bişeylerden nasiplense
Bencedeee
Bence deee...
Sadece 1. Mı en tarz üye olacak bare 2. Ve 3. De bişeylerden nasiplense
Olur canım süper olur saolBunu yarın duyururum bir konuşayım olur mu kızlar.. =)
Gerçi doğru söylüyorsunuz, katılım az olsaydı 2.veya 3. kişiye ödül verilmesi saçma olurdu..Olur canım süper olur saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?