- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Olurrr:)
Olur canım süper olur saol
ben ıstıyorum kankı dostumuzu dusmanımızı bılelımAyrıca anket oylamasında kimin kime oy verdiğini görmek istiyor musunuz istemiyor musunuz..
Sen daha resmini atmadan onur üyeliğin peşine mi düştün ah tolişim ah..valla kazen bana onur yelıgı vermezse yıkarım bu forumu basına
ben ıstıyorum kankı dostumuzu dusmanımızı bılelım
bence acık olsun zaten kendını bılen kımse ne oy ıster nede vay neden sen bana oy vermedın dıye gidp baskasını rahatsız eder:)İşte yarın geceye kadar bunun kararını verin kendi aranızda kanka..
İşte yarın geceye kadar bunun kararını verin kendi aranızda kanka..
Evet canım verebiliyorsun.görmeyelim derim ben
kendimize oy verebiliyozmuuu marga
Sen elindeki üyelikten olma da, onur üyeliği kusur kalsınvalla kazen bana onur yelıgı vermezse yıkarım bu forumu basına
Abla profiline bir girsene tolinin , çok terbiyesiz bunu hala burada nasıl tutuyoruz hahahahahahahaSen elindeki üyelikten olma da, onur üyeliği kusur kalsın
Az daha Kazen dersen gardiyanları yollarım profiline
Evet canım verebiliyorsun.
Bende görülmemesi taraftarıyım ..
Varya hepiniz muhteşemsiniz ama farkında değilsiniz..bakarım kimseden oy gelmiyor en son kendime 1 oy verrim rezil olmayalım bare
mune bence ben hakediyorum onur uyelıgını hatta benım ıcın ozel uyelık olsun olmazsaolmaz uye yazsınSen elindeki üyelikten olma da, onur üyeliği kusur kalsın
Az daha Kazen dersen gardiyanları yollarım profiline
bence acık olsun zaten kendını bılen kımse ne oy ıster nede vay neden sen bana oy vermedın dıye gidp baskasını rahatsız eder:)
Varya hepiniz muhteşemsiniz ama farkında değilsiniz..
Ne 1 oyu yahu..
En vazgeçemediğimiz kopamadığımız kopmak isteyip de kurtulamadığımız üyeeeee kjşhdladjkmune bence ben hakediyorum onur uyelıgını hatta benım ıcın ozel uyelık olsun olmazsaolmaz uye yazsın
mune bence ben hakediyorum onur uyelıgını hatta benım ıcın ozel uyelık olsun olmazsaolmaz uye yazsın
Aynen onların işi daha zor onunda ikinci sezonu başlıyormuş, daha bir bitmeden ikinciyi başlatmanın alemi ne yahuyalnız bu tarz benime çıkanlara helal olsun dedimbiz burda sanal ortamda yüzümüz gözükmeden bu kdar derde düştük özgüven sıfırın altında
Aynen onların işi daha zor onunda ikinci sezonu başlıyormuş, daha bir bitmeden ikinciyi başlatmanın alemi ne yahu
tabıkı ben olmasam olarmıkiEn vazgeçemediğimiz kopamadığımız kopmak isteyip de kurtulamadığımız üyeeeee kjşhdladjk
sen bit pazarına toms arıyorum yazdıgın gun bıttın justicetomslu üye kuşağı verilsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?