En Tarz Üye Yarışması ✄ Sokak Modası !

Bence gozukmesin ya forum sadece bu yarismayla bitmiycek ki devam edicek bir konuda karsilasan üyeler olur ya tersler falan verilen oylara takilip...

Bence gozukmesin ya forum sadece bu yarismayla bitmiycek ki devam edicek bir konuda karsilasan üyeler olur ya tersler falan verilen oylara takilip...
Canım sorun olmaz , gereken müdahaleyi yaparız..

Size düşen görev oylamada kendinizi belli etmeyin , bu resim benim gibilerinden =)

Kızlar oyları kimin verdiği gözüksün gözükmesin karar mı vermeye çalışıyorsunuz?
Şahsi fikrim oylama yapılırken kimin hangi yarışmacıya oy verdiği gözükmesin çünkü katılanlarla oy verenlerin bir şekilde sohbeti arkadaşlığı ya da belki topiklerde polemiği vs olmuş olabilir, arkadaşlar arası niye bana oy vermedin, az puan verdin, polemiğe girenler arasında senle falanca topikte tartıştık diye bilhassa böyle bir oy kullandın gibi tartışmalar çıkabilir fakat yine de siz bilirsiniz, çoğunluk ne diyorsa o olsun

Bölüm edisi oky de oylamanın açık olmasını söylemişti en başında.
Mesela ben bu anketi açarken unuttum . Daha sonra da yapamadık abla.
Diğer yarışmalarda görünmüş .

Aslında kimin kime attığını bilsek ne olacak bilmesek ne olacak bilemedim ben..

Onlar ne derse o olur =)

Şahsi fikrimi söyledim zaten:)

Sadece 1. Mı en tarz üye olacak bare 2. Ve 3. De bişeylerden nasiplense

Bencede öyle olsa süper olur

En iyisi yarın hemen hemen yarışmaya katılan herkes burada olur, onlara sorar o şekilde bir karar alıp yaparız ablam, teşekkürler =)
Oyumu kapalı oylamadan yana kullanıyorum ben :) Daha adil olacağı düşüncesindeyim :) :)

Bende olası problemleri önlemek için kapalı olması tarafdarıyım...

Gerçi doğru söylüyorsunuz, katılım az olsaydı 2.veya 3. kişiye ödül verilmesi saçma olurdu..
Ama katılım çok olunca 2.ve 3. ye de bir ödül şart.. proluk veya en tarz üye kuşağı gibi .
Proluk olsuuuuunnnnn....ben pro üye olmayı çok istiyorummm.belki bu şekilde olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…