- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
sen bit pazarına toms arıyorum yazdıgın gun bıttın justice
ben pazardan aldım 20 lira
hem de replika toms arıyorum diye açıcam
Ahhhhhh yaptım o hatayı Marga, gördümmmm görddüüümmmmAbla profiline bir girsene tolinin , çok terbiyesiz bunu hala burada nasıl tutuyoruz hahahahahahaha
Görünce o kapağı , fıratın pc mi hacklediğini zannetim hahahaAhhhhhh yaptım o hatayı Marga, gördümmmm görddüüümmmm
Ahhhhhh yaptım o hatayı Marga, gördümmmm görddüüümmmm
ne verirsen abla al gitbana kaça satarsın
belkı bıgun o da olurGörünce o kapağı , fıratın pc mi hacklediğini zannetim hahaha
ne verirsen abla al git
belkı bıgun o da olur
ama makyaj yarısmasında oylar acık yemek yarısmasıda oyle:)Bence gozukmesin ya forum sadece bu yarismayla bitmiycek ki devam edicek bir konuda karsilasan üyeler olur ya tersler falan verilen oylara takilip...
Açık yapacağız dedik yaama makyaj yarısmasında oylar acık yemek yarısmasıda oyle:)
Canım sorun olmaz , gereken müdahaleyi yaparız..Bence gozukmesin ya forum sadece bu yarismayla bitmiycek ki devam edicek bir konuda karsilasan üyeler olur ya tersler falan verilen oylara takilip...
Bölüm edisi oky de oylamanın açık olmasını söylemişti en başında.Kızlar oyları kimin verdiği gözüksün gözükmesin karar mı vermeye çalışıyorsunuz?
Şahsi fikrim oylama yapılırken kimin hangi yarışmacıya oy verdiği gözükmesin çünkü katılanlarla oy verenlerin bir şekilde sohbeti arkadaşlığı ya da belki topiklerde polemiği vs olmuş olabilir, arkadaşlar arası niye bana oy vermedin, az puan verdin, polemiğe girenler arasında senle falanca topikte tartıştık diye bilhassa böyle bir oy kullandın gibi tartışmalar çıkabilir fakat yine de siz bilirsiniz, çoğunluk ne diyorsa o olsun
Şahsi fikrimi söyledim zaten:)Bölüm edisi oky de oylamanın açık olmasını söylemişti en başında.
Mesela ben bu anketi açarken unuttum . Daha sonra da yapamadık abla.
Diğer yarışmalarda görünmüş .
Aslında kimin kime attığını bilsek ne olacak bilmesek ne olacak bilemedim ben..
Onlar ne derse o olur =)
En iyisi yarın hemen hemen yarışmaya katılan herkes burada olur, onlara sorar o şekilde bir karar alıp yaparız ablam, teşekkürler =)Şahsi fikrimi söyledim zaten:)
Sadece 1. Mı en tarz üye olacak bare 2. Ve 3. De bişeylerden nasiplense
Bence deee...
Bencedeee
Oyumu kapalı oylamadan yana kullanıyorum ben :) Daha adil olacağı düşüncesindeyim :) :)En iyisi yarın hemen hemen yarışmaya katılan herkes burada olur, onlara sorar o şekilde bir karar alıp yaparız ablam, teşekkürler =)
Bende olası problemleri önlemek için kapalı olması tarafdarıyım...Bölüm edisi oky de oylamanın açık olmasını söylemişti en başında.
Mesela ben bu anketi açarken unuttum . Daha sonra da yapamadık abla.
Diğer yarışmalarda görünmüş .
Aslında kimin kime attığını bilsek ne olacak bilmesek ne olacak bilemedim ben..
Onlar ne derse o olur =)
Proluk olsuuuuunnnnn....ben pro üye olmayı çok istiyorummm.belki bu şekilde olurum...Gerçi doğru söylüyorsunuz, katılım az olsaydı 2.veya 3. kişiye ödül verilmesi saçma olurdu..
Ama katılım çok olunca 2.ve 3. ye de bir ödül şart.. proluk veya en tarz üye kuşağı gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?