- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
17 oldunuzzzzz
17 miiiii
Napacoukeyvah eyvah
hahaha o nasıl bir yazım şeklidir ya hahahaNapacouk
Azck daha guzellestir bizi bi giderimiz olsunResimlerinize son işlemleri de yapıyorum..
Ben hazırım katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum 9 saatiniz kaldı.. =)
Herkese yapıcam sana yapmuycam hıhAzck daha guzellestir bizi bi giderimiz olsun
Kuzuummm ben disardaydimmm yoksa hep aklimdaydinHerkese yapıcam sana yapmuycam hıhbugün bana nerdesin demedin
Şu yukarıda deneme yazdığım mesajın altındaki resmi görebiliyorsun değil mi ?Azck daha guzellestir bizi bi giderimiz olsun
Bu arada senin resmine çentik attım buna oy vermeyin yazdım hıhKuzuummm ben disardaydimmm yoksa hep aklimdaydin
Şu yukarıda deneme yazdığım mesajın altındaki resmi görebiliyorsun değil mi ?
Evet gozukuyor canmŞu yukarıda deneme yazdığım mesajın altındaki resmi görebiliyorsun değil mi ?
Zaten kim vericekkiBu arada senin resmine çentik attım buna oy vermeyin yazdım hıh
Tamamdır canım , resimleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilsin diye albüme koyup resimleri burada yayınlayacağım, yani urlsini alacağım..Evet gozukuyor canm
Ben oylama sonucunda görücem hepinizi , çünkü hepiniz beklenenin üzerinde oy alacaksınızZaten kim vericekki
Supersin canm cok iyi yapmissinnnTamamdır canım , resimleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilsin diye albüme koyup resimleri burada yayınlayacağım, yani urlsini alacağım..
Sizlere oy vermek isteyen herkes üye olacak bu vesileyle..çünkü albüm url linki sadece kayıtlı kullanıcılara açık , iyi etmişim dimi
Resimleri yayınlarken konuyu kısa süreliğine kitleyeceğim , resimlerin hepsini yayınladıktan sonra konuyu yorumlara açacağım bilginize.. =)Supersin canm cok iyi yapmissinnn
Gece yatagima gecicem bilgisayarimi acicam koca fincan kahvemi yapicam aldigm oylari teeek tekkk sayicam ahahhahahBen oylama sonucunda görücem hepinizi , çünkü hepiniz beklenenin üzerinde oy alacaksınız
Tamam tatlm burda mi yayinliycaksin yeni mi acicaksinResimleri yayınlarken konuyu kısa süreliğine kitleyeceğim , resimlerin hepsini yayınladıktan sonra konuyu yorumlara açacağım bilginize.. =)
Oylama bir hafta sürecek =) Bu esnada da ikinci konsepti belirleyeceğiz.. =)Gece yatagima gecicem bilgisayarimi acicam koca fincan kahvemi yapicam aldigm oylari teeek tekkk sayicam ahahhahaheminim cok zamanimi alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?