- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yeni açacağım canım. Bu yarışma başvuru konusu..Tamam tatlm burda mi yayinliycaksin yeni mi acicaksin
Yarismalara doymuyoruz yaniiiOylama bir hafta sürecek =) Bu esnada da ikinci konsepti belirleyeceğiz.. =)
Konsept önerileri olan hanımlar özel mesaj yoluyla atabilir..
Yarismalara doymuyoruz yaniii
Senin mi güvenin kalmaz , şaka yapıyorsunBirinci olamazsam hevesim kalmaz kendime guvenim de kalmaz oteki yarismaya katilabilir miyim bilmiyorum
Birinci olamazsam hevesim kalmaz kendime guvenim de kalmaz oteki yarismaya katilabilir miyim bilmiyorum
Vallahi derece alamazsam kalmazzSenin mi güvenin kalmaz , şaka yapıyorsun
Kizzzzz sakın ha ahahahaBir damla uyku uyumadım , düşünsene şimdi bir yatıyormuşum yarın öğlen uyanıyormuşum haha
Öldürürsünüz beni
Ama şuan uyumak üzereyim hahahaKizzzzz sakın ha ahahaha
O zaman simdi uyu aksam uyan el birligiyle linc ederiz seniAma şuan uyumak üzereyim hahaha
Edemezsiniz edemezsinizO zaman simdi uyu aksam uyan el birligiyle linc ederiz seni
Evet =) Sayılı saatler kaldı..Sayılı saatler kaldı
Umudumu yitirdim ama yinede heyecanlıyımEvet =) Sayılı saatler kaldı..
katılımcı sayısından dolayı mı =) saçmalamayın yahuuuuUmudumu yitirdim ama yinede heyecanlıyım
Bu yarışmada resmini dışarıda çekme gibi bir şart koymadık, dışarı çıkarken nasıl giyiniyorsan evin içinde kombini çekip yollayabilirsin bu gece 12 son =)Hep aklımdaydı dışardayken çekeyim foto göndereyim diye geç kalmışım pfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?