- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
aslında katılabılırdın yuzunu gostermeden cok tarz kapalı bayanlar varkapalı olmasam katılacaktım ama kısmet işte neyse takipteyim
biri de benim işteaslında katılabılırdın yuzunu gostermeden cok tarz kapalı bayanlar var
kendi tercihin canım eminim öylesındır neyse kız sansımızı azaltmadınbiri de benim işteşaka bi yana pek doğru gelmedi kapalı olupta katılmak
benide benidee çatlıycam şimdiSaatler azaldıkça heyecan basıyor beni
bana minnet duymalısınız tarz konusunda ben 1.yim 2. yi merak etmedim hiçkendi tercihin canım eminim öylesındır neyse kız sansımızı azaltmadın
vuhuuuuu kızzz katılma sakınbana minnet duymalısınız tarz konusunda ben 1.yim 2. yi merak etmedim hiç
gece 12 de yarısma baslıyor:)Kızlar kaçta başlıyor oylama ?
heyecanla bekliyorum yarışmacıları :) ben katılmadım ama meraktayım :)
Bir dahaki sefere inşallah şimdi karar veremem benBu yarışmada resmini dışarıda çekme gibi bir şart koymadık, dışarı çıkarken nasıl giyiniyorsan evin içinde kombini çekip yollayabilirsin bu gece 12 son =)
yok tatlım ben kendimi sergilemeyi pek sevmiyorum internete koyma konuusnda biraz katı düşübüyorum birde herkese açık olacak sorun olabilir benim için illa biri tanır :)he bide ne bulsa üstüne geçiren birinin kombin yarışmasında işi yok bence ee sabah 6 da uyanınca ne bulsam giyiyorumBen sen katılırsın diye düşünmüştüm, bence katıl :)
Saatler azaldıkça heyecan basıyor beni
Marga oylama açık mı olcak kapalı mı kesin karar verildi mi ???
Kızlar kaçta başlıyor oylama ?
benide benidee çatlıycam şimdi
yok tatlım ben kendimi sergilemeyi pek sevmiyorum internete koyma konuusnda biraz katı düşübüyorum birde herkese açık olacak sorun olabilir benim için illa biri tanır :)he bide ne bulsa üstüne geçiren birinin kombin yarışmasında işi yok bence ee sabah 6 da uyanınca ne bulsam giyiyorum
ama katılanlara başarılar
Ooooo bebegm egomu tavan ettirdin
20 olur muyuz bilmiyorumMaşallah maşallah ne bol katılımlı bir yarışma olmuş hakkımızda hayırlısı.
20 kişinin içerisinde sonuncu olmayayım yeter
20 olur muyuz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?