- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı1 kişi kalmış olruz bu gidişle.
bir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı
Yok yahu ben katılıp napacağım hiç oy o alamayayım diye katıl diyorsun demi tüm oylar sana gelsin diyekimse atmazsa 20 kişiyi tamamlamak adına sende katıl güzellik ne yapacaksın maksat düz hesap olsun
Yok yahu ben katılıp napacağım hiç oy o alamayayım diye katıl diyorsun demi tüm oylar sana gelsin diye
Utandırma beni şiiiiitttyok kız oyların yarısını süpürürsün zaten sen katılsan tek başına ondan söylüyorum.
Biraz daha sabır canım az kaldı =)aayyy hadi yarışma başlasın hemen
Sendemi katıldın canım,merak ediyordum görmüş oluruz bu sayede tabi hangisi oldugunu anlamam mumkun degılaayyy hadi yarışma başlasın hemen
Çok kişi çok kombin çok fikir süper :)20 kişi oldunuz..
Son 4 saat 45 dakika20 kişi arasından sonuncu olsam dahi tekrar tekrar katılacağım Yenilen pehlivan misali Heycanlanıp eğlenebiliyorum ya en büyük kazancım bu
aynen tatlım fişlenme korkusu oluşuyorBen sana tarz konusunda güveniyorum canım ama tabi sen bilirsin, dediğin gibi bir yarışma için açığa çıkma tehlikesini göze alamam ben de :)
20 kişi oldunuz..
kımkı obir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı
kımkı o
havam sana kankı bakalım hangımız sonuncu olucak senmı benmıatta başlasın len yarışma oyalama milleti assolist gibi havan kime altı üstü toms giycen
havam sana kankı bakalım hangımız sonuncu olucak senmı benmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?