- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
vavv hanım abla süpersin ya bizlere taş çıkartcan
oooooooooo neneme bak sennnnnnn ortalıgın tozunu attırcan demek haaaaa senı senıııı
Kelesiyle parçalayacak kıyafetlerinizi yeaaaah !
Ya bi git yaşadığın yeri şimdi sende biliyorsun bende biliyorum
Hayal dünyası
haha
toms giymemkı bendeeeeZaten yarışmada ayağında toms varsa kafası olmaa bile herkes tanır herhalde kim olduğunu hahaha
oooo hadi bakalım el ele verıp butun yarısmaları kazanırsak kazenden onur uyelıgı de alırız belkıElimden geleni yapacam artık
Rakibem sensen neden olmasın
Ya varya tarzını feci şekilde merak ediyorummmTararım yoksa ona göree
toms giymemkı bendeeee
oooo hadi bakalım el ele verıp butun yarısmaları kazanırsak kazenden onur uyelıgı de alırız belkı
justiiii yarın bırgun bit pazarında toms ararsan gorurum ben senıııtoms muhabbeti geçmiş tomslu bi foto görürsem direk ifşa
toms giymemkı bendeeee
oooo hadi bakalım el ele verıp butun yarısmaları kazanırsak kazenden onur uyelıgı de alırız belkı
katılıcam kankı maksat eglence olsunKarar verdin mi katılıp katılmayacağına he
justiiii yarın bırgun bit pazarında toms ararsan gorurum ben senııı
bıktırırsak verır benceVerirmi acaba,ne kadar yarışma varsa hepsinde olmalıyız
hep sızın yuzunuzden zalımlarrrrYalnız varya toms diyince herkesin aklına ilk gelen şey sensin farkında mısın kanka !
katılıcam kankı maksat eglence olsun
Ya varya tarzını feci şekilde merak ediyorummm
Olsun ben yine de merak ediyorummmmmmm !Çoğunluk spor,ortama göre de değişiyor yani her telden çalarım..
Ah ah gecenin bir vakti toms resimlerini paylaştığın gün dün gibi aklımdahep sızın yuzunuzden zalımlarrrr
Olsun ben yine de merak ediyorummmmmmm !
olur nenem olur butun hedayelerı bızım adreslere gondermekten bıktırırsak olurrrrOnu yapmam yaa olmaz
toms aldımda bı numara buyuk almısım ya pek gıyemedım nazar ettınız tomslarımaAh ah gecenin bir vakti toms resimlerini paylaştığın gün dün gibi aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?