- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
1- Şart değil , önemli olan kıyafet canım .İster ayakkabınla çek ister ayakkabısız çek, çıplak ayakla gezmekte tarz sonuçta dimi
2- Yaz- Kış hiç fark etmez, sokağın nabzına uygun bişiler olsun da ne olursa olsun
valla eklicem bişi ama sokagın nabzına uygunmudur bilemem orasını pek anlamam sokak modası falan maksat katılmak
haftasonu eklicem
bu yarışma niye yapılıyokı yeaaaaa bırıncı benım ıkıncı onemlı degıl
Kız sakın topiğe ekleme, özel mesaj yoluyla bana atacaksınız resimleri aman ha !
Rakiplerin çekimlere başladılar bilgin olsun
sen giycenkı herseyı sattın bit pazarında yoksa cıbıldak fotolarınımı atıcanvalla eklicem bişi ama sokagın nabzına uygunmudur bilemem orasını pek anlamam sokak modası falan maksat katılmak
haftasonu eklicem
sen göremeeeeeeŞu birincilik kombinini henüz göremesem de ..
bu yarışma niye yapılıyokı yeaaaaa bırıncı benım ıkıncı onemlı degıl
sen giycenkı herseyı sattın bit pazarında yoksa cıbıldak fotolarınımı atıcan
sen göremeeeeee
Hahah bit pazarında tüm kıyafetlerini sattı diye çıplak mı katılması gerekiyormuşsen giycenkı herseyı sattın bit pazarında yoksa cıbıldak fotolarınımı atıcan
sen göremeeeeee
Çok iddialı ya ! Birinciyim diyor başka da bir şey demiyoroo toliş sende mi katılıyosun
Çok iddialı ya ! Birinciyim diyor başka da bir şey demiyor
tabıkı benszı olmasssoo toliş sende mi katılıyosun
çakallllllll
sırf yarışmaya katılmak için yeni şeyler alcam foto çektikten sonra geri bit pazarına koycam
nerden bılıyon belkı ben mıkanos adalarında cıplaklar kampında yasıyorumHahah bit pazarında tüm kıyafetlerini sattı diye çıplak mı katılması gerekiyormuş
Sokağın nabzı öyle mi senin yaşadığın yerde tolişim
siz benım tomslarıma kurban olun kıskanc gacılartoms muhabbeti geçmiş tomslu bi foto görürsem direk ifşa
oo toliş sende mi katılıyosun
tabıkı benszı olmasss
çakallllllll
nerden bılıyon belkı ben mıkanos adalarında cıplaklar kampında yasıyorum
Heyecanla bekliyoruz resimlerikombin telaşına düştüm bile,
Çekilin geliyorum,kafamda tasarladım sanki bişileri..
oooooooooo neneme bak sennnnnnn ortalıgın tozunu attırcan demek haaaaa senı senııııHeyecanla bekliyoruz resimlerikombin telaşına düştüm bile,
toms muhabbeti geçmiş tomslu bi foto görürsem direk ifşa
Kelesiyle parçalayacak kıyafetlerinizi yeaaaah !Heyecanla bekliyoruz resimlerikombin telaşına düştüm bile,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?