En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
Amaan canm biz kendimizi biliyoruz bidahakine katil mutlaka :)
Aslında ilkbahar yaz kombinasyonunda çok güzel şeylerim var, inşallah yarışmalar devam eder de onlarla katılırım
Buna da katılabilirdim ama uğraştım o kadar hazırlandım, kombin kafamdaki gibi olmadı. Bi daha düşünmeye hazırlanmaya da üşendim

Bende yaz mevsimi hemen gelsin diye sabirsizlikla bekliyorummm:)

herkesin emeğine sağlık oyum 13 numaraya gitti

bazı arkadaşlar topuklu kullanmış şık olabilirler ama konu spor şıklık olduğu için onları direk geçtim
Topukluları ben de es geçtim. Aslında topuklu ile de spor şık olunabilir. Keşke güzel bi örneğini görseydik arkadaşlarımızdan.
Not, aman yanlış anlaşılmasın, ben topuklu giyen arkadaşlarımıza çirkin demedim Biraz resmi geldiler bana sadece Yoksa herkes çok cici.

Amacim konuya aciklik getirmek su an margacim burda olmadigi icin ben aciklik getiriyim :)
bu gorsellerdeki bayanlar spor şık kategorisine girer cunku spor şık olmak illa spor ayakabi kullanmak degildir jeanler de sporun bir parcasidir ve topuklu ayakabi bu kombine şıklık katar umarim yardimci olabilmisimdir:)

Kesinlikle hepsi çok güzel, bej rengi veya rengarenk topuklular bi jeanın altında çok spor bi hava katıyor Koyu renk topuklular çok resmi geliyor bana.

Tamam şöyle gorseller kullanıp bizi cıldırma:)) yokmu sunların çırkın olanları

Oooo yarışma başlamış, tüm yarışmacılarımıza yarışmaya renk kattıkları ve medeni cesaretlerinden dolayı önce kocaman bir alkış ve hepsine maşaallah

Bu yorumu iyi okuyun, Munerella mavi kuşları ve ekşittiği sıfatıyla bu kadar şirin bir yorum yapmayabilir
Hepinizi şöyleee doya doya tepeden tırnağa süzeyim sonra okkalı eleştirileri yaparım, şimdiden söylüyorum darılmaca yok, siz dediniz yorum yap diye, bende kuşlarımı alıp geldim
Munerella yorumu yarın
Kuşumu koyayım Heybet ve bakışından anlamışsınızdır, hepiniz yandınız bakışı

Bekliyoruz mnerellam bende sana bu ne bicim yorum hıh yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…