- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ne bileyim, beğenmedim kendimiGonderseydin keskee:)
Amaan canm biz kendimizi biliyoruzNe bileyim, beğenmedim kendimiSonra burda hiç biriniz bişeye benzemiyorsunuz diye çıkıyor birileri rezil olmak var
Aslında ilkbahar yaz kombinasyonunda çok güzel şeylerim var, inşallah yarışmalar devam eder de onlarla katılırımAmaan canm biz kendimizi biliyoruzbidahakine katil mutlaka :)
Bende yaz mevsimi hemen gelsin diye sabirsizlikla bekliyorummm:)Aslında ilkbahar yaz kombinasyonunda çok güzel şeylerim var, inşallah yarışmalar devam eder de onlarla katılırım
Buna da katılabilirdim ama uğraştım o kadar hazırlandım, kombin kafamdaki gibi olmadı. Bi daha düşünmeye hazırlanmaya da üşendim
Topukluları ben de es geçtim. Aslında topuklu ile de spor şık olunabilir. Keşke güzel bi örneğini görseydik arkadaşlarımızdan.herkesin emeğine sağlık oyum 13 numaraya gitti
bazı arkadaşlar topuklu kullanmış şık olabilirler ama konu spor şıklık olduğu için onları direk geçtim
Kesinlikle hepsi çok güzel, bej rengi veya rengarenk topuklular bi jeanın altında çok spor bi hava katıyorAmacim konuya aciklik getirmek su an margacim burda olmadigi icin ben aciklik getiriyim :)
Eki Görüntüle 1389794 Eki Görüntüle 1389794 Eki Görüntüle 1389795 bu gorsellerdeki bayanlar spor şık kategorisine girer cunku spor şık olmak illa spor ayakabi kullanmak degildir jeanler de sporun bir parcasidir ve topuklu ayakabi bu kombine şıklık katar umarim yardimci olabilmisimdir:)
Tamam şöyle gorseller kullanıp bizi cıldırma:)) yokmu sunların çırkın olanlarıAmacim konuya aciklik getirmek su an margacim burda olmadigi icin ben aciklik getiriyim :)
Eki Görüntüle 1389794 Eki Görüntüle 1389794 Eki Görüntüle 1389795 bu gorsellerdeki bayanlar spor şık kategorisine girer cunku spor şık olmak illa spor ayakabi kullanmak degildir jeanler de sporun bir parcasidir ve topuklu ayakabi bu kombine şıklık katar umarim yardimci olabilmisimdir:)
HahahTamam şöyle gorseller kullanıp bizi cıldırma:)) yokmu sunların çırkın olanları
Bekliyoruz mnerellamOooo yarışma başlamış, tüm yarışmacılarımıza yarışmaya renk kattıkları ve medeni cesaretlerinden dolayı önce kocaman bir alkışve hepsine maşaallah
Bu yorumu iyi okuyun, Munerella mavi kuşları ve ekşittiği sıfatıyla bu kadar şirin bir yorum yapmayabilir
Hepinizi şöyleee doya doya tepeden tırnağa süzeyim sonra okkalı eleştirileri yaparım, şimdiden söylüyorum darılmaca yok, siz dediniz yorum yap diye, bende kuşlarımı alıp geldim
Munerella yorumu yarın
Kuşumu koyayımHeybet ve bakışından anlamışsınızdır, hepiniz yandınız bakışı
Eki Görüntüle 1389806
Gözlerimi süzerim tatlım seni üzerimBekliyoruz mnerellambende sana bu ne bicim yorum hıh yaparim
1.2.3.5.6.7.13.14.15 tanıdım ama 11 numarayla 2 numarayı karıstırıyo olabilirim
Bende yaz mevsimi hemen gelsin diye sabirsizlikla bekliyorummm:)
Hadi muneralla yap yorumunu uzulcemmi bakiymGözlerimi süzerim tatlım seni üzerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?