- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
13 numaranin tisortu hakikaten guzel yaaa
bende varım oyunu vermiştin zaten bil bakalım hangisiyim özelden yazOyum 3 numaraya..Hayırlı olsun :)
muhtemelen kadın nedemektir ya?E kız napiim aklıma geleni söyledim :)
Yani muhtemelen kadın da kafası kesilmiş hali erkek gibi..
Bak bir hak verirsin :)
Evet böyle giyenler var ama bana çok ters bir tarz :)
Aaaa katıldın mı benim araya kaynadı yetişemedimBe
bende varım oyunu vermiştin zaten bil bakalım hangisiyim özelden yaz
Hepsi cok şık demi :) bence her bisi konsepte uygun giyinmissss :) sen niye katilmadin cadiiiben yarısmacıları cok begendım cogunuda tanıdım zaten hakeden kazansın
ya bızım bu ara ev cok kalabalık mısafırler falan var ondan katılamadım canım:)Hepsi cok şık demi :) bence her bisi konsepte uygun giyinmissss :) sen niye katilmadin cadiii
sıfat Gerçekleşmesi de gerçekleşmemesi de ihtimal dâhilinde olan, beklenen, beklenir, umulur, olası, olasılı, mümkünmuhtemelen kadın nedemektir ya?
şu yorumlara dikkat etmeyi bi türlü öğrenemedınız
Size mi sormam gerekiyordu? Buranın ağası falan mısınız?muhtemelen kadın nedemektir ya?
şu yorumlara dikkat etmeyi bi türlü öğrenemedınız
bak marga bana uzatmamam için mesaj attı okey ıkı mesajınızıda gordum cevap vermıyorum.Size mi sormam gerekiyordu? Buranın ağası falan mısınız?
bak marga bana uzatmamam için mesaj attı okey ıkı mesajınızıda gordum cevap vermıyorum.
15 tatili firsat bilen akrabalar size mi damladi tolis..ya bızım bu ara ev cok kalabalık mısafırler falan var ondan katılamadım canım:)
aynen sorma ya laf sokup duruyolar zaten odandan cıkmıyosun dıye delı edıyolar benı15 tatili firsat bilen akrabalar size mi damladi tolis..
Sende bos oturma biraz hizmet etaynen sorma ya laf sokup duruyolar zaten odandan cıkmıyosun dıye delı edıyolar benı
ben hayatta ev işi yapmam yapmıyorum dıye arkamdan dedıkodumu yapıyolar bundan bısey olmaz dıyeSende bos oturma biraz hizmet etKurabiye yap misafirlerine ama dikkat et yanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?