- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aynen tatlim daha rahat yapilir kombinler daha guzel hos olur goze daha cok hitap ederBende yazı bekliyorum ,o zaman daha şık kombinler çıkar kış daha zor kaç parça var.
Oooo yarışma başlamış, tüm yarışmacılarımıza yarışmaya renk kattıkları ve medeni cesaretlerinden dolayı önce kocaman bir alkışve hepsine maşaallah
Bu yorumu iyi okuyun, Munerella mavi kuşları ve ekşittiği sıfatıyla bu kadar şirin bir yorum yapmayabilir
Hepinizi şöyleee doya doya tepeden tırnağa süzeyim sonra okkalı eleştirileri yaparım, şimdiden söylüyorum darılmaca yok, siz dediniz yorum yap diye, bende kuşlarımı alıp geldim
Munerella yorumu yarın
Kuşumu koyayımHeybet ve bakışından anlamışsınızdır, hepiniz yandınız bakışı
Eki Görüntüle 1389806
Yarın yapacağım, üstüme gelmeyin kendimi kötü hissediyorum, rejiiiii Bülent'ten baharı bekleyen kumrular gibi çalar mısınızzzHadi muneralla yap yorumunu uzulcemmi bakiym
Sabirsizlikla bekliyoruzzzBeğenileri Munerella bizi eleştir, valla billa kızmayacağız olarak algılıyorum ona göreSonra arkamdan amannnn ne kötü kadın geldi herşeyimizi eleştirdi derseniz trip atar tavır yaparım
Yarın çok haşin hazırlanmam lazım
Hahhahaah aaay bu kadın beni öldürcek yaaaa:))))))Yarın yapacağım, üstüme gelmeyin kendimi kötü hissediyorum, rejiiiii Bülent'ten baharı bekleyen kumrular gibi çalar mısınızzz
Eki Görüntüle 1389816
onceki yarısmalardan bide katıldım diyenleri az cok bildim hangisiVay anasini. Ben de kendimi kurnaz bilirdim. O kadarini nasil tanidin ya?
aman valla ya yaz gelsinde cıvıl cıvıl olur herkesAynen tatlim daha rahat yapilir kombinler daha guzel hos olur goze daha cok hitap eder
Aynen bende..ikisi kardeş olmalıydı..10 ve 14 un vucut yapısını birbirine cok benzettim bende
100mekik 80squat 60iç bacak jillian 2zumba ve oryantel = cigkoftee
Bişey sorucam, kimlikler belli edilmeyecek demişsiniz ya. Mesela önceki yarışmada yüzü görünen birisi yine bu yarışmaya katılmış ve yüzü görünüyor, e kim olduğunu öğrenmiş olmuyor muyuz o zaman? Bilmediğim ve anlamadığım için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?