- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aaa misafir geliyo ve sen odada yine o cizgili pijamalarinlasinaynen sorma ya laf sokup duruyolar zaten odandan cıkmıyosun dıye delı edıyolar benı
İlerde hepsi soylediklerine utanirben hayatta ev işi yapmam yapmıyorum dıye arkamdan dedıkodumu yapıyolar bundan bısey olmaz dıyeaman etsınler ya ama ben alışmışım yalnızlıga kalabalıgı kafam goturmuyo ben kurabıyelerımı yakmam
Sende bos oturma biraz hizmet etKurabiye yap misafirlerine ama dikkat et yanmasin
Cizgili degil cicekliAaa misafir geliyo ve sen odada yine o cizgili pijamalarinlasin
Yakisti mi sana tolissss
Var tabi olmaz olur mu canimAblaaaaaaa nisasta konmayan bi kurabiye tarifi var midir :)
Cizgili degil cicekli
Var tabi olmaz olur mu canim
odamdaydım ama pıjamalı degıldımAaa misafir geliyo ve sen odada yine o cizgili pijamalarinlasin
Yakisti mi sana tolissss
işte misafırler var dıye katılmadım ıdahakıne katılcam sozİlerde hepsi soylediklerine utanir
Tabi tabi yakmazsin
Niye katilmadin yarismayabir daha olmasin
Cizgili degil cicekli
şiiiişşşştttt donlarımı kk ya malzeme yapmayınHahaha cicekli mi
odamdaydım ama pıjamalı degıldım
işte misafırler var dıye katılmadım ıdahakıne katılcam soz
şiiiişşşştttt donlarımı kk ya malzeme yapmayın
hadi hadi sen iş yap azcık iş yapmazsan evde kalırsın haaaaaDon dedin daha ben camasir asacaktim ya aferin kiz sana
Makinedeki camasirlari unutmustum
Ayrica napalim biz senin kirli kalpli donlarini haha :)
Donunce seninle ugrasicam bekle senhadi hadi sen iş yap azcık iş yapmazsan evde kalırsın haaaaa
Afiyet olsun canim.marmelatli mi olmali tarifCig kofte yaptik az once evde, mide yabndi kurabiye yapcam marmeladli falan da agzimiz tatlansin diyeee
Varsa guzel bi tarif atar misin rica etsem ablam
Bende gideyim mutfagi toplayip kurabiye malzemelerimi cikarayim
Biz burda spor yapalim sende cigkofteleri ye kurabiyelerj yeCig kofte yaptik az once evde, mide yabndi kurabiye yapcam marmeladli falan da agzimiz tatlansin diyeee
Varsa guzel bi tarif atar misin rica etsem ablam
Bende gideyim mutfagi toplayip kurabiye malzemelerimi cikarayim
Yok ablam, sen kurabiye tsrifi yolla ben suslerim onu kafama goreAfiyet olsun canim.marmelatli mi olmali tarif
Sen kilo al doiye ugrasiyorum ne var hihBiz burda spor yapalim sende cigkofteleri ye kurabiyelerj ye
100mekik 80squat 60iç bacak jillian 2zumba ve oryantel = cigkofteeMargarikotin .!.:Sen kilo al doiye ugrasiyorum ne var hih
Gonderseydin keskee:)Bu arada Margacımm katılcam dedim katılamadım kusura bakma
Ben fotoğrafımı çektim, sonra hoşuma gitmedi göndermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?