- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Munerella bulentten istedi şarkıyı hanım abla..coşkun şimdi uyutur bizi sabah sabah..Müdürüm istemiş ben hayır dermiyim hiç,gelsin şarkı müdürüme
Baharı bekleyen kumrular gibi sende beni bekle sakın unutma
Munerella bulentten istedi şarkıyı hanım abla..coşkun şimdi uyutur bizi sabah sabah..
Nedense ben pek beğenmedim.. bazı çekimler de iyi değil zaten..Yine de birine vereceğim.
valla oje yarışmasındaki olaylardan sonra sıtkım sıyrıldı.
En güzel ayakkabı yarışması yapıldı mı Okypete? Tarzı belirtilmeden sadece ayakkabı? Ayrıca katılımcısı çok ve KADIN olan bir kulüpte muhakkak sivrilikler olacaktır..o zamanlar yapılacak en güzel şey 3 maymun oynamak...oysa ne fikirlerim vardı. en güzel saç yarışması açacaktım mesela
birkere oyle oldu digerlerinde aynısı yasanmaz sanmamvalla oje yarışmasındaki olaylardan sonra sıtkım sıyrıldı.
yarışma açmak içimden gelmiyor inan
yok yapılmadı. bak oda güzel bir fikir.. o kadar gerildimki oje yarışmasında,yok dedim ya ara vereyim bir süre. ağrı kesicilerle durdum o dönem. başım ağrıdı devamlıEn güzel ayakkabı yarışması yapıldı mı Okypete? Tarzı belirtilmeden sadece ayakkabı? Ayrıca katılımcısı çok ve KADIN olan bir kulüpte muhakkak sivrilikler olacaktır..o zamanlar yapılacak en güzel şey 3 maymun oynamak...
düşüneyim o zaman :)birkere oyle oldu digerlerinde aynısı yasanmaz sanmamyoksa ben o kuşaga cok baglanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?