- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Burdada mayo shovlar olursa gör sen ziaretçi sayısınımaskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diyebence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
Aynen öyle..her kafadan bı ses cıkmamalı..evet oda dogru..daha net olmalı konseptler..sevgililer gununde şık bi yerde yemege gidiyorsunuz gibi olsa en azından herkesin tarzı benzer olur oylamakda kolaylasır
site çöker ziyaretcidenBurdada mayo shovlar olursa gör sen ziaretçi sayısını
Geçen hafta show daki bu tarz benimde herkeşler mayoluydu
Maskülen olursa ben katılırım,erkek gibi kadınım
Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)
maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diyebence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
Aiiyyyy, evet, 3 numara3 numara
Bir daha ki sefere bekliyoruz o zaman :)ben katılamadım yine ne giyeceğimi bile tasarlamıştım ama nasip değilmiş ancak bakabildim tanımaya çalıştım ama tanıyamadm kimseyi =) 3 numara ve 8 numarayı çok beğendim oyum3 numaraya gitti ama katılan herkes çok zevkli çok zarif maşallah KK bayanlarına =)
Olabilir ablam , bunuda not aldım değerlendirmeye alacağız.. :)Bundan sonraki kategori için değişik eğlenceli birşey bulalım derim.
Mesela maskülen olabilir,tam olarak erkeksi bişiler olabilir derim,yada uyumsuz olabilir ne varsa giyelim karmançorman değişik olur hemde eğlenceli yani..
Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)
maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diyebence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
umarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..
Bekleyen derviş muradına ermiş..Bu yarışmalar çok uzun sürüyor yaaa..
Konsept secılsın dıye bekle..
Fotolar gonderılsın dıye bekle..
Yarışma baslasın dıye bekle..
Oylama bıtsın dıye bekle..
Bekle Allah bekle..
Ben sabırlı bi insanımdır ama beklemeye gelemıyorum işte..o nasıl oluyosa artık..
Griple boğuşuyorum çokta güzel terliyorum ohNapim canım gece mesai sen :)))
Vuslatım banlanmışsınHadi ya, daha çok korktum şimdi
Tamam canımYok tek başına gidiyorum, çocukları babaya satıcam
Haha , just seni çok seviyorum ben ya ..ilk günden belli oluyo birinci sonra hiç heycanı kalmıyo kibegenmesiniz de azcık çekişme yaratın oyları eşit verin hem biz sevinek hem reyting alsın konu
Geçmiş olsun canımmGriple boğuşuyorum çokta güzel terliyorum oh
Sagolasın kuzum bugün halsizlikten kafamı kaldıramadım kaç saattir uyuyorum bi acıkmışımki..Geçmiş olsun canımm
Dikkat et kendine sen bize kazımsın :)Sagolasın kuzum bugün halsizlikten kafamı kaldıramadım kaç saattir uyuyorum bi acıkmışımki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?