En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diye bence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
Burdada mayo shovlar olursa gör sen ziaretçi sayısını
Geçen hafta show daki bu tarz benimde herkeşler mayoluydu

evet oda dogru..daha net olmalı konseptler..sevgililer gununde şık bi yerde yemege gidiyorsunuz gibi olsa en azından herkesin tarzı benzer olur oylamakda kolaylasır
Aynen öyle..her kafadan bı ses cıkmamalı..
Aay bu yarısmalar bana elbise bile gıydırecek bu gıdısle..:)) hiç giymem hayatta..burda giyemediğin herseyı gıyebılırsın ooh.
Değişiklik iyidir..

Maskülen olursa ben katılırım,erkek gibi kadınım

Senide merak etmiyor değilimm yani,fıstık gibi hatunmuşsun öyle duydum

Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)

Pantolan cekete bakar,bide ayakkbı tamamdır,ufak detaylarıda attınmı oldu bu iş,ama .çok eğlenceli olur bence

maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diye bence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık

Bence çok değişik şeyler çıkabilir
olursa bende merak ederim nasıl oldular diye

Bir daha ki sefere bekliyoruz o zaman :)

Olabilir ablam , bunuda not aldım değerlendirmeye alacağız.. :)

Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)

Mesela günlük hayatta kullandığın şık bir dar gömleğin varsa , kravat kullanarak da maskülen bir hava verebilirsin canım..
Düşününce akla bir sürü şey geliyor..

Kulağa hoş geliyor ama katılımın az olacağı bir konsept olur diye düşünüyorum..
Pijama partisi bundan daha çok tutulur bence..

umarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..

Anket sonucunda belli olur artık , ama illa sevgililer günü olacak diye bir şey yok tabi..
Seçenekleri genişletmeye çalışıyorum :)

Bekleyen derviş muradına ermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…