- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kazımım haaaa
Valla şuana kadar ki istatistiklere bakacak olursak , en çok istenen konsept sıralamasında yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi..abiye konsepti nasıl olur acaba marga şıkır şıkır hatunlar görürüz gibime geliyor
Valla şuana kadar ki istatistiklere bakacak olursak , en çok istenen konsept sıralamasında yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi..
Sokak modası
Spor şıklık
Sonrasında ofis şıklı..
Tabi özel günler araya girdiğinde değişim oluyor..
Mesela sevgililer günü var..
Sende çok şıkır şıkır pıkır pıkırsın hııı
sıra ofis şıklığında öyleyseama sevgililer günü konsepti açılırsa oylanma oranı daha fazla olur bence
söyleyen arkadaşlar olmuş sevgililer günü kombini de sokak modasından farkı olmaz bi esprisi yok gibi
Yani bensevgililer gununde sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen kız nasıl giyinir konsepti olsun
bu erkeklerde anlasın en iyi zaman bunun icin sevgililer gunu işteYani benya gelmezse boşu boşuna hazırlanmış olurum hihahaha
ama bizim bebemiz yok biz napıcazzzzben soyluyorum cocuk modasida yapalim yaaa doguruyoruz buyutuyoruzz
Azicikta susleyelimmm
ben soyluyorum cocuk modasida yapalim yaaa doguruyoruz buyutuyoruzz
Azicikta susleyelimmm
benim iki tane paylasiriz ...ama bizim bebemiz yok biz napıcazzzz
:)))) olsunnn o senin beben halaaa bizde o gozle bakarizzzBenim kız kocaman oldu,onu nasıl süsleyip püsleyim
oylamadan gectikkkk artikkk yuregimize inecekkk :)))3 numarın en yakın rakibini ile arasında 100 oydan fazla fark var.
:)))) olsunnn o senin beben halaaa bizde o gozle bakarizzz
kızı alırım ozaman
benim iki tane paylasiriz ...
Evettt26 yaşında kendileri,gerçi gözümde hala bebek gibi
Tamm anlastik...kızı alırım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?