- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Evettt
Senin bebegin bizimde bebegimiz ablaa
O buyuyu bozucam 1.olana kadar katilicammmbuldum.ben
3 haric herkesin basireti baglanmisss büyü var bu isin icinde baglama buyusuuu
yavas yavas birincilige gidiyorsun zatenO buyuyu bozucam 1.olana kadar katilicammm
Bikac yarismaya olurum heraldeyavas yavas birincilige gidiyorsun zaten
bize şıkır şıkır olmak gerek spor kombinler bize gore degil deyip kendimizi sıyıralım bu seferBikac yarismaya olurum heralde
Bu da bahanemiz olsunbize şıkır şıkır olmak gerek spor kombinler bize gore degil deyip kendimizi sıyıralım bu sefer
Aynen hepimize fark atti tarz hatun3 numara birinciliğe yürümüş baya baya hatta yürümemiş koşmuş, nasıl olmuş o? Baya sağlam bi fark atmış.Kim olduğunu merak ettim.
Öyle olmuş, hem de en az 100 oyluk bir fark atmış.Aynen hepimize fark atti tarz hatun
valla benim oyleeeeeBu da bahanemiz olsun
Guzel fikirÖyle olmuş, hem de en az 100 oyluk bir fark atmış.Bence ona ayrı bi ödül verilip başka bi birinci daha seçilsin
Sonraki yarismada gorsunler bizi hajahvalla benim oyleeeeetopuklum olmadan asla hıh
ne yani 140 oy almıs nolmus cokmu alla alla yaSonraki yarismada gorsunler bizi hajah
Bende dikkat cekmistim de oy alamamistim bi keresindene yani 140 oy almıs nolmus cokmu alla alla yaay cok kıskancımmmmmm ..bir dahakine giycem miniyi dikkat cekip alcam oyları bu tarz benimdeki tipler gibi oldum ya
sana bişey dicem senin o kombinde guzeldi daha net ceksen resimleri on numara olur biliyomusun.. rakibeme yardımcı olacak kadarda centilmenimBende dikkat cekmistim de oy alamamistim bi keresinde
Çekimde hata var o zaman yoksa superimsana bişey dicem senin o kombinde guzeldi daha net ceksen resimleri on numara olur biliyomusun.. rakibeme yardımcı olacak kadarda centilmenim
Başın döner kizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?