- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ayın 3 ünde başlayacak , 14 şubat akşam saatlerinde bitecek..katılım icin vakit yine bir haftamı olur peki
Konsept ne pekiAçıklama yaptım canım..
Toplantı yaptık oky ile..
Artık konsepti biz belirliyoruz..
Yine siz her zamanki gibi bize fikirlerinizi söylüyorsunuz, biz toplantı yapıp değerlendirmeye alıyoruz..
Temaları artık biz belirliyoruz yani.. :)
Gezdim gezdim durdummmmmNerdeydin ki sen bugün
Gezdim gezdim durdummmmm
Ay bisuru sey yedim
Ayrica canimiza degsin tabiiiii
Hani spor yapıyordun sen ben 3 günde eridiğimi hissettim hahaGezdim gezdim durdummmmm
Ay bisuru sey yedim
Ayrica canimiza degsin tabiiiii
E yapiym iste bugunde yaptiklarimi aldim kalori olarak hahahaHani spor yapıyordun sen ben 3 günde eridiğimi hissettim haha
Eritmeyiz seni yavrumHani spor yapıyordun sen ben 3 günde eridiğimi hissettim haha
Konuyu açtığımda hepsini yazacağım hepsini :)Bi soru daha kizma bana
Yine kim.nereye gittigimi yazicak mi
Okumadim iste sayfalari napim
Valla ben yarın spora kaldığım yerden devam ediyorum , kendimi niye salayım dimi ama..E yapiym iste bugunde yaptiklarimi aldim kalori olarak hahaha
Daha da guzell olman lazim biliyosunValla ben yarın spora kaldığım yerden devam ediyorum , kendimi niye salayım dimi ama..
14 şubata kadar olursun belkiYa 3unde basliycaksa ben evde olamiycam
Ne için ya , kendimi iyi hissetmek için yapıyorum ben sporu güzelleşmek için değil ki ..Daha da guzell olman lazim biliyosun))
Kiz super bi yontem salona yazil vallahiNe için ya , kendimi iyi hissetmek için yapıyorum ben sporu güzelleşmek için değil ki ..
Şöyle alıcam karşıma bir kum torbasını güm güm vuracaksın tüm kuvvetinle tüm nefretinle oh mis ya...
yeniyıldaki gibimi olcak canım ben suraya gidiyorum gibisinden:)YENİ YARIŞMAMIZ 3 ŞUBAT 2015 DE BAŞLIYOR !
Kiz super bi yontem salona yazil vallahi
Sevgililer gunune insallahhhhoooo hooooo sondan kacinciyiz kizzz bozamadin mi buyuyu ben yokken.Wahhhh gitti birincilikkk.
Ne için ya , kendimi iyi hissetmek için yapıyorum ben sporu güzelleşmek için değil ki ..
Şöyle alıcam karşıma bir kum torbasını güm güm vuracaksın tüm kuvvetinle tüm nefretinle oh mis ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?